kasiao9 28.11.11, 14:00 Dzień Dobry, mam pytanie, choć wpływu na zmianę nie mam, czy termin: 09.02.2012, to dobra data na spokojny rozwód. Dzieuje za pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: data rozwodu 05.12.11, 13:25 Witaj kasiao9 napisała: > mam pytanie, choć wpływu na zmianę nie mam, czy termin: 09.02.2012, to dobra da > ta na spokojny rozwód. > Dzieuje za pomoc. Bez daty urodzenia obojga trudno jest coś powiedzieć. Pozdrawiam > Pozdrawiam Odpowiedz Link
kasiao9 Re: data rozwodu 05.12.11, 17:54 Dzień Dobry, faktycznie bez sensu zapytałam, nie podając koniecznych informacji. Moja data ur. 02.05.1971 r, mąz. 08.11.1970. Data slubu: 9.07.1994. Dziękuje. pozdrawiam, Odpowiedz Link
janus50 Re: data rozwodu 06.12.11, 12:36 Witaj Możliwe, że przyczyną konfliktu, który doprowadził do rozpadu związku, był jest trudny układ, w którym twój mąż się znajduje. Kiedy był zawierany związek małżeński przebywał w swoim drugim szczycie 7/16, który za sprawą szesnastki może przynosić porażki osobiste. Ponadto posiada w czarnych szczytach szóstkę, która w tym miejscu przynosi dążenie do dominacji w związku i rodzinie, która w skrajnych przypadkach może dawać nawet terroryzowanie najbliższych. Z kolei ty jesteś aktualnie w cyklu dwa, który realizowany jest za posrednictwem szczytu 9, co sugeruje straty w obszarze związku. Wskazuje to na okoliczności, które przynoszą właśnie rozwód. Z tego punktu widzenia, data rozwodu jest odpowiednia, bo trudno mówić tu o korzystnej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kasiao9 Re: data rozwodu 06.12.11, 17:34 Dziękuję za odpowiedz. Jeżeli mogę i nie sprawi to kłopotuo kłopotu, to prosze o informację, kiedy wkroczę w cykl, gdy bede miała szanse na nowy udany zwiazek? Pozdrawiam, k. Odpowiedz Link
janus50 Re: data rozwodu 07.12.11, 11:53 Witaj ponownie kasiao9 napisała: > Dziękuję za odpowiedz. Jeżeli mogę i nie sprawi to kłopotuo kłopotu, to prosze > o informację, kiedy wkroczę w cykl, gdy bede miała szanse na nowy udany zwiazek > ? Jesteś do 47 roku życia w szczycie 9 a potem wchodzisz w szczyt 5, który potrwa do końca życia. Zarówno dziewiątka jak i piątka nie są sojusznikami związków o charakterze sformalizowanym (nienawidzę tego słowa). Związek jest możliwy, jednak bardziej związek o charakterze nieformalnym. Po 47 roku zostaniesz skonfrontowana z okolicznościami, które będą od ciebie wymagać dużej mobilności, być może wyjazd za granicę lub nawet emigracja. Nasili się to po ukończeniu przez ciebie 56 roku życia, kiedy wejdziesz w swój trzeci cykl o wibracji 9. Wówczas pojawi się wewnętrzny imperatyw do niezależności i będzie raczej zainteresowana związkiem, który nie będzie ciebie krępował i da ci szeroko margines swobody. Pozdrawiam > Pozdrawiam, > k. Odpowiedz Link
kasiao9 Re: data rozwodu 07.12.11, 13:35 Panie Januszu, serdecznie dziękuję Nie zamierzam wychodzic już zamąż, pytając o związek, miałam namyśli pytanie. Czy mam jeszcze szanse, na ulożenie sobie życia z kimkolwiek. Z pana odpowiedzi wynika, że raczej wyglada to slabo. Wyjad za granice faktycznie jest w planach, ale dla mnie wazniejsze jest czy w koncu moje zycie bedzie ok, bez wzgledu na miejsce zamieszkania. Jeszcze raz bardzo dziekuje. pozdrawiam, k. Odpowiedz Link