Bardzo prosze o pomoc z analiza podpisu. Z tego co doczytalam najpierw nalezy obliczyc liczbe urodzeniowa: jestem 9. A dalej mam problem. Nie wiem czy nalezy zliczyc wartosc liter w imionach i nazwisku? Jesli tak to wychodzi 8 (dwa imiona z metryki plus nazwisko). Potem ponoc nalezy dodac wartosc podpisu do liczby urodzeniowej. Ja mam podpis niewyrazny. Ale czesto podpisuje sie tez inicjalem pierwszego imienia i nazwiskiem, wtedy wychodzi 8. Lub pierwszym imieniem i nazwiskiem: wychodzi 6. Na jednej ze stron podane jest, ze urodzeniowe 9-tki powinny miec urzedowy podpis o wartosci 1, a prywatny o wartosci 3. OK, latwo takie podpisy sobie wybrac, ale nie wiem o co chodzi z dodaniem wartosci podpisu do liczby urodzeniowej. Zalozmy, ze uzyje podpisu z inicjalem pierwszego imienia czyli 8 plus liczba urodzeniowa 9. Czyli wychodzi 8. I co dalej? Jak sie to ma do podpisu o wartosci 1 lub 3?
Jesli ktos chetny moglby mi wytlumaczyc o co chodzi z wyborem najlepszego podpisu bylabym bardzo wdzieczna.
Serdecznie dziekuje i pozdrawiam