19kaja 22.05.12, 18:13 Witam, urodziłam sie 3 kwietnia 1983. Czy coś z tą data jest nie tak że przechodze ciągłe doły psychiczne,stany depresyjne i jestem totalnie samotna.... Kaja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Moja data ur a moja depresja... 23.05.12, 16:56 Witaj 19kaja napisał(a): > Witam, > urodziłam sie 3 kwietnia 1983. Czy coś z tą data jest nie tak że przechodze cią > głe doły psychiczne,stany depresyjne i jestem totalnie samotna.... Do 27 roku życia byłaś w dość trudnym i dołującym układzie ze szczytem siedem i cyklem 4. Teraz jest nieco lepiej, jednak szczyt siedem będzie trwał do 35 roku życia. Myślę, że możliwy problem kryć się może w wibracjach imiennych. Dlatego podaj zawartość wszystkich posiadanych imion i nazwisk, aby można było sprawdzić, czy twoje wibracje imienne są wystarczająco korzystne. Najlepiej na zasadzie: np. A - 5 razy, B - 1 raz itd. Aktualnie jestem przy odpowiedziach z około 20 kwietnia. Tak więc na obszerniejszą odpowiedź musisz nieco poczekać. Pozdrawiam > > Kaja Odpowiedz Link
19kaja Re: Moja data ur a moja depresja... 24.05.12, 16:05 Spróbowałam sama sobie obliczyc i wibracje wyszły mi 7 6 4 i faktycznie utożsamiam sie z tymi liczbami ,aż byłam w szoku.Dużo czytałam o numerologii ostatnio i chciałabym cos zmienic Jak Pan myśli jaki układ najlepiej do mnie pasuje? Czytałam ze 1 8 9 jest silny... Zamierzam udac sie do numerologa ale Pana zdanie bardzo by mi pomogło,więc proszę o wypowiedz jakie wibracje były by w moim przypadku najlepsze. Kaja Odpowiedz Link
janus50 Re: Moja data ur a moja depresja... 27.05.12, 16:33 Witaj ponownie 19kaja napisał(a): > Spróbowałam sama sobie obliczyc i wibracje wyszły mi 7 6 4 i faktycznie utożsa > miam sie z tymi liczbami ,aż byłam w szoku.Dużo czytałam o numerologii ostatnio > i chciałabym cos zmienic Jak Pan myśli jaki układ najlepiej do mnie pasuje? > Czytałam ze 1 8 9 jest silny... Zamierzam udac sie do numerologa ale Pana zdan > ie bardzo by mi pomogło,więc proszę o wypowiedz jakie wibracje były by w moim p > rzypadku najlepsze. Jesteś urodzeniową jedynką i masz w czarnych szczytach jedynki. Wibracje 1-8-9, które są oczywiście silne, mogą w kontekście wspomnianych jedynek pogłębiać energię czarnych szczytów, co nie będzie korzystne. Z drugiej strony trudno jest znaleźć, pozna jeszcze 1-9-1, silnie zindywidualizowanych wibracji, które będą skutecznie zwalczać tendencje depresyjne. Logika nakazywałaby np. 3-8-11, jednak w kontekście skłonności do dołów, też nie są optymalne bo 11 to w końcu także dwójka a dwójka jest depresyjna. Należałoby w pierwszej kolejności przyjrzeć się zawartości liter w twoich imionach i nazwiskach/nazwisku i zastanowić się czy problem może wynikać z braków. Jeśli nie, to ewentualnie można zaryzykować 1-8-9. Pozdrawiam > > > Kaja Odpowiedz Link
19kaja Re: Moja data ur a moja depresja... 28.05.12, 13:52 Chciałabym zapytac jeszcze o wibracje 8 9 8 albo 9 8 8 .Czytałam tutaj na forum że są korzystne? Co Pan o takich wibracjach sądzi? która bardziej w moim przypadku by była odpowiednia? Ponieważ skoro silne 1 8 9 pogłebią moc czarnych szczytów to nie wiem czy były by one dla mnie dobre... Proszę o każdą rade... Odpowiedz Link
janus50 Re: Moja data ur a moja depresja... 02.06.12, 16:37 Witaj ponownie 19kaja napisał(a): > Chciałabym zapytac jeszcze o wibracje 8 9 8 albo 9 8 8 .Czytałam tutaj na forum > że są korzystne? Co Pan o takich wibracjach sądzi? która bardziej w moim przyp > adku by była odpowiednia? Ponieważ skoro silne 1 8 9 pogłebią moc czarnych szcz > ytów to nie wiem czy były by one dla mnie dobre... Proszę o każdą rade... Aby skutecznie przeciwdziałać skłonnościom do depresyjności, które zwykle wynikają z zaniżonego poczucia wartości własnej, należy robić to za pomocą wibracji podkreślających indywidualność, jakimi są generalnie wszystkie nieparzyste. Oczywiście nie wszystkie są skutecznym "lekarstwem" bo np. siódemka jest introwertyczna więc będzie podkreślała depresyjność, a piątka zbyt impulsywna i chaotyczna. Najskuteczniejsza jest w takim przypadku jedynka, czyli układ 1-9-1 lub 9-1-1. Problem w tym, że masz jedynki w czarnych szczytach, które wskazują na niekorzystne aspekty powiązane z wibracją jeden. Dołożenie silnej jedynki może pogłębić oddziaływanie czarnych szczytów. 8-9-8 lub 9-8-8 to także silny zestaw i można go w twoim przypadku zastosować. Pozdrawiam Odpowiedz Link
19kaja Re: Moja data ur a moja depresja... 29.05.12, 20:28 Panie Januszu a czy inne zestawy w moim przypadku by pomgły takie jak 1 3 4 lub 8 5 4 ? Czytałam że są one pozytywne natomiast nie wiem czy w moim przypadku by sie one sprawdziły.Z góry dziekuje za odp. Kaja Odpowiedz Link
janus50 Re: Moja data ur a moja depresja... 02.06.12, 16:45 Witaj ponownie 19kaja napisał(a): > Panie Januszu a czy inne zestawy w moim przypadku by pomgły takie jak 1 3 4 lub > 8 5 4 ? Czytałam że są one pozytywne natomiast nie wiem czy w moim przypadku b > y sie one sprawdziły.Z góry dziekuje za odp. 1-3-4 są uważane za korzystne, są numerolodzy, którzy uważają, że są najlepsze, np. Pani H. z Trójmiasta. Moim zdaniem mogą być korzystne w określonych sytuacjach. Z całą pewnością nie są dla ciebie odpowiednie. Po pierwsze wibracje te same w sobie zawierają konflikt, bo trójka jest skrajnie sprzeczna z czwórką. Po drugie, zwykle w czwórce pojawia się karmiczna trzynastka, co oczywiście korzystne nie jest. Czasem ręce mi opadają jak widzę zmiany numerologiczne wykonywane przez Panią H. bo tak manipuluje obliczeniami, tu skracając liczby a tym nie, aby jej zawsze wyszło 4/22. Po trzecie, czwórka ma działanie ograniczające i zamykające co dla ciebie korzystne nie jest. 8-5-4 to w moim przekonaniu wibracje niekorzystne. Ósemka i piątka to wibracje dużej energii, jednak piątka jest niestabilna a jej energia zbyt chaotyczna, ponadto niemal pewne jest że w 4 pojawi się trzynastka. Myślę, że na 10 przypadków, w tym układzie, 8 do 9 będzie dawać trzynastkę. Pozdrawiam > > Kaja Odpowiedz Link
19kaja Re: Moja data ur a moja depresja... 18.06.12, 13:46 Panie Januszu dziękuje za pomoc a czy może mi Pan doradzic jacy numerolodzy są pana zdaniem dobrzy? Chciałabym wybrac odpowiednią osobę...) Prosze o odp Pozdrawiam KAJA Odpowiedz Link
19kaja Re: Moja data ur a moja depresja... 19.06.12, 21:24 oto moja poczta ,jesli znajdzie pan czas proszę o kontakt... aanowaa@wp.pl Pozdrawiam Kaja Odpowiedz Link