porucznikowa 30.09.12, 20:30 Witam Pana serdecznie Mam pytanie czy człowiekowi o dacie ur 8 październik 1970 r.i o wibracjach 25/7-70/7-95/5 brak 4. Można zaufać w interesach? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Interesy :) 01.10.12, 15:16 Witaj porucznikowa napisała: > Witam Pana serdecznie > > Mam pytanie czy człowiekowi o dacie ur 8 październik 1970 r.i o wibracjach 25/7 > -70/7-95/5 brak 4. Można zaufać w interesach? Drogę życia ma dość korzystną ale te wibracje własne 7-7-5/14 przy braku czwórek. Czwórka to uczciwość a piątka w negatywie to nie dotrzymywanie słowa. Siódemka w tym kontekście ma charakter neptuniczny i może przynosić jakieś sprawy ukryte, ciemne... Ja osobiscie nie zaufałbym takiej osobie... Pozdrawiam > > Pozdrawiam. Odpowiedz Link
porucznikowa Re: Interesy :) PS 01.10.12, 17:51 janus50 napisał: > A jak sprawa w sądzie? Jak poszło? > Witam Wygrałam Pan Piotrowski ustala moją godzinę urodzenia.Jutro jestem umówiona na rozmowę telefoniczną. Pozdrawiam Odpowiedz Link
porucznikowa Re: Interesy :) 01.10.12, 18:51 janus50 napisał: > Witaj > porucznikowa napisała: > > > Witam Pana serdecznie > > > > Mam pytanie czy człowiekowi o dacie ur 8 październik 1970 r.i o wibracjac > h 25/7 > > -70/7-95/5 brak 4. Można zaufać w interesach? > > Drogę życia ma dość korzystną ale te wibracje własne 7-7-5/14 przy braku czwóre > k. Czwórka to uczciwość a piątka w negatywie to nie dotrzymywanie słowa. Siódem > ka w tym kontekście ma charakter neptuniczny i może przynosić jakieś sprawy ukr > yte, ciemne... > Ja osobiscie nie zaufałbym takiej osobie... > Pozdrawiam Witam Pana Spytałam z ciekawości ,ponieważ wczoraj to jest 30.09. tej osobie odsprzedałam udziały w Spółce ( jednak ja odeszłam..) Dziękuję za odpowiedź pozdrawiam. Odpowiedz Link