27.12.12, 13:25
Witam, ja mam proste pytanie dla 2 rok 2013 to jest rok 6 czy 8? wydawało mi się, że patrzymy ogólnie, że rok 6 (2013) jest dla wszystkich rokiem 6, ale czytając opis roku 2013 dla 2 okazało się , że do 6 +2 = 8, czyli dla 2 jest to rok 8. W jednych opiach ma być dobry dla 2 w innych nieciekawy. Moge prosić w wielkim skrócie o opis jaki to będzie rok dla 2. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: rok 2013 28.12.12, 11:41
      Witaj
      12alex napisała:

> Witam, ja mam proste pytanie dla 2 rok 2013 to jest rok 6 czy 8? wydawało mi si
      > ę, że patrzymy ogólnie, że rok 6 (2013) jest dla wszystkich rokiem 6, ale czyta
      > jąc opis roku 2013 dla 2 okazało się , że do 6 +2 = 8, czyli dla 2 jest to rok
      > 8. W jednych opiach ma być dobry dla 2 w innych nieciekawy. Moge prosić w wielk
      > im skrócie o opis jaki to będzie rok dla 2. pozdrawiam

W numerologii mamy pojęcie tzw. roku uniwersalnego. Rok uniwersalny to liczba roku zredukowana do jednej wibracji, czyli tak jak piszesz - 2013/6. Trudno sobie wyobrazić jednak, że wszyscy ludzie świata będą pozostawać pod działaniem jednej i tej samej wibracji, 6 to dom, rodzina, stabilizacja. Numerologia kompletnie nie sprawdza się w odniesieniu mundalnym (globalnym). Tak więc rok uniwersalny ma znaczenie bardziej teoretyczne niż praktyczne.
      Opcją o którą tobie chodzi jest rok osobisty. Wibrację roku osobistego obliczamy poprzez dodanie liczby dnia i miesiąca narodzin do obliczanego roku. Przykładowo, jeśli ktoś urodził się 3 marca, to będzie miał w roku 2013 rok osobisty o wibracji trzy, bo 3+3+2+0+1+3=12/3.
      Dodawanie wibracji urodzeniowej, czyli gdy jesteśmy np. numerologiczną dwójką do liczby roku, to tzw rok numerologiczny, jest to opcja preferowana przez Panią Gladys Lobos. Opcja ta jest bardzo popularna w Polsce jednak na świecie jest kompletnie ignorowana.
      Pozdrawiam
      • 12alex Re: rok 2013 28.12.12, 11:57
        Dziękuję za wyjaśnienia. Zdziwiłam się, że dla numerologicznej 2 to rok 8. Dla mnie to jest rok 1 rozpoczęcie nowego cyklu. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka