Dodaj do ulubionych

Drugie imię dla synka

10.01.13, 13:40
Witam serdecznie,
zwracam się do Pana Janusza z ogromnie ważna dla mnie sprawą. Chodzi o drugie imię dla mojego nowonarodzonego synka. Obliczone mam jego wibracje własne z imienia i nazwiska to: 9-9-9 oraz aktualny cykl do 27 roku życia o wibracji 3 i biały szczyt do 35 roku życia o wibracji 5 co zdaje sie daje klimat niestabilności, rozproszenia. Synek jest urodzeniową jedynką (ur.20.12.2012), brak liczby 4 (1x1,2x1,3x1,4x0,5x5,6x2,7x2,8x3,9x3) i po jednej 1,2,3. Na pewno przydałyby sie czwórki w drugim imieniu. Moje pytanie brzmi, jakie wibracje własne byłyby najlepsze dla syna? bardzo proszę Pana o pomoc, nie chciałabym tego "zepsuc" jakimiś nieodpowiednimi wibracjami.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Drugie imię dla synka 19.01.13, 16:57
      Witaj
      iguana-na napisała:

> Witam serdecznie,
      > zwracam się do Pana Janusza z ogromnie ważna dla mnie sprawą. Chodzi o drugie i
      > mię dla mojego nowonarodzonego synka. Obliczone mam jego wibracje własne z imie
      > nia i nazwiska to: 9-9-9 oraz aktualny cykl do 27 roku życia o wibracji 3 i bi
      > ały szczyt do 35 roku życia o wibracji 5 co zdaje sie daje klimat niestabilnośc
      > i, rozproszenia. Synek jest urodzeniową jedynką (ur.20.12.2012), brak liczby 4
      > (1x1,2x1,3x1,4x0,5x5,6x2,7x2,8x3,9x3) i po jednej 1,2,3. Na pewno przydałyby si
      > e czwórki w drugim imieniu. Moje pytanie brzmi, jakie wibracje własne byłyby na
      > jlepsze dla syna? bardzo proszę Pana o pomoc, nie chciałabym tego "zepsuc" jaki
      > miś nieodpowiednimi wibracjami.

Wibracje 9-9-9 są oczywiście bardzo niekorzystne a układ pierwszego cyklu i szczytu wraz z urodzeniową jedynką jest bardzo dynamiczny. Wszystkie wibracje są nieparzyste a więc aktywne, dynamiczne. Zdecydowanie uzupełnienie czwórek to podstawa oraz wprowadzenie wibracji parzystej do dążeń duszy (samogłoski). To powinno wprowadzić dużą stabilizację. Jest zodiakalnym Koziorożcem, który ma wiele wspólnego z czwórką. Z korzystnych wibracji, które nie są jednocześnie zbyt dynamiczne nasuwa się mi tutaj układ 8-3-2/11.
      Pozdrawiam
      • iguana-na Re: Drugie imię dla synka 20.01.13, 20:26
        Bardzo dziekuje za odpowiedźsmile niestety musielismy zgłosić synka w urzedzie i trzeba było sie zdecydowac. Poradziliśmy sie numerologa i wybrałam poleconą najkorzystniejsza opcję 9-8-8. Ostatecznie liczby w słupku prezentuja sie teraz tak:1x3,2x1,3x3,4x1,5x6,6x2,7x2,8x3,9x3. Mam nadzieje, że krzywdy nie zrobiłam.. Synek niestety nie jest koziorożcem (urodził sie przed terminem) tylko strzelcem.
        pozdrawiam serdecznie
        • janus50 Re: Drugie imię dla synka 21.01.13, 16:39
          Witaj ponownie
          iguana-na napisała:

> Bardzo dziekuje za odpowiedźsmile niestety musielismy zgłosić synka w urzedzie i t
          > rzeba było sie zdecydowac. Poradziliśmy sie numerologa i wybrałam poleconą najk
          > orzystniejsza opcję 9-8-8. Ostatecznie liczby w słupku prezentuja sie teraz tak
          > :1x3,2x1,3x3,4x1,5x6,6x2,7x2,8x3,9x3. Mam nadzieje, że krzywdy nie zrobiłam.. S
          > ynek niestety nie jest koziorożcem (urodził sie przed terminem) tylko strzelcem
          > .

Oczywiście że jest strzelcem, nie wiem co ja z tym koziorożcem wyskoczyłem.
          9-8-8 to również bardzo korzystne wibracje. Dobry pomysł z tą dziewiątką w dążeniach duszy, bo obdarzy go wrażliwością dla innych, będzie przeciwdziałać zbytniemu zindywidualizowaniu i egocentryzmowi.
          Pozdrawiam
          > pozdrawiam serdecznie
          • iguana-na Re: Drugie imię dla synka 22.01.13, 17:15
            Dziękuję za Pana opinię. Prawdę powiedziawszy taka informacja to prawdziwy miód na moje sercesmile Zależy mi, aby syn był wartościowym człowiekiem, a jeżeli wibracje mogą w tym pomóc...dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka