Dodaj do ulubionych

Panie Januszu, serdecznie prośba o interpretację.

29.01.13, 04:42
Witam,
Panie Januszu, proszę o analizę takiego już niestety od listopada nie związku.
Znaliśmy się kilkanaście lat, byliśmy ze sobą też bardzo długo z przerwami bo 2 razy mnie porzucił, potem były powroty i znowu po 7 wspólnych latach znów mnie porzucił. Co jest nie tak? Ja 14.12.1981 i On 9.12.1981.
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • dyk.ta Re: Panie Januszu, serdecznie prośba o interpreta 04.02.13, 13:14
      Szanowny Panie Januszu jeśli mogłabym prosić to proszę napisać czy jest to związek karmiczny? Bardzo proszę o Pana analizę.

Dziękuję

dyk.ta
      • dyk.ta Re: Panie Januszu, serdecznie prośba o interpreta 04.02.13, 13:19
        I jeśli tak to co można z tym zrobić?
        • janus50 Re: Panie Januszu, serdecznie prośba o interpreta 04.02.13, 16:24
          Witaj
          dyk.ta napisał:

> I jeśli tak to co można z tym zrobić?

Odpowiadam w kolejności wpisów. Aktualnie jestem około 20 stycznia.
          Jedynie na proste pytania odpowiadam szybciej.
          Poproszę o odrobinę cierpliwości
          Pozdrawiam
          • dyk.ta Re: Panie Januszu, serdecznie prośba o interpreta 04.02.13, 18:10
            Panie Januszu bardzo dziękuję za zainteresowanie, będę czekać zatem cierpliwie bo jest to dla mnie ważne.

Z pozdrowieniami

dyk.ta
          • weglowodany Re: Panie Januszu, serdecznie prośba o interpreta 21.02.13, 14:09
            Dzien Dobry,chcialabym jesli mozna dowiedziec sie czy jeszcze sie spotkamy: ja 20.05.1980.on 14.11.1969.
    • dyk.ta Re: Panie Januszu, serdecznie prośba o interpreta 13.02.13, 10:19
      Dzień dobry Panie Januszu

chciałabym podać jeszcze do interpretacji wibrację imion moich 2 i nazwiska oraz jego:
      ja: M-1, A-4, E-2, I-2, Y-1, W-2, L-2, S-1, C-2, R-1, Z-1, K-1, H-1, N-1
      on: A-1, E-1, Y-2, P-1, R-1, Z-1, M-1, S-1, Ł-1, D-1, K-1, W-1

Z góry bardzo dziękuję i czekam na Pana opinie

pozdrawiam serdecznie
      dyk.ta
      • janus50 Re: Panie Januszu, serdecznie prośba o interpreta 23.02.13, 11:51
        Witaj
        dyk.ta napisał:

> Dzień dobry Panie Januszu
        >
        > chciałabym podać jeszcze do interpretacji wibrację imion moich 2 i nazwiska ora
        > z jego:
        > ja: M-1, A-4, E-2, I-2, Y-1, W-2, L-2, S-1, C-2, R-1, Z-1, K-1, H-1, N-1
        > on: A-1, E-1, Y-2, P-1, R-1, Z-1, M-1, S-1, Ł-1, D-1, K-1, W-1
        >
        > Z góry bardzo dziękuję i czekam na Pana opinie

Są w waszych drogach życia elementy zgodne są również takie, które mogą tworzyć konflikty. Na poziomie wibracji urodzeniowych, ty ósemka a on czwórka, jest obecna spora harmonia, która sprzyja budowaniu trwałego związku. Problem pojawia się jednak na linii twojego dnia urodzenia o wibracji 5/14, który jest jednocześnie wibracją aktualnego drugiego cyklu, który potrwa do 56 roku zycia. Jest on zgodny z jego dniem urodzenia dziewięć, jednak totalnie skonfliktowany z jego wibracją urodzeniową cztery i może to powodować napięcia pomiędzy wami. Także jego pierwszy czarny szczyt o wibracji 6, który może wprowadzać dążenie do dominacji, zawłaszczania partnera, jest niezgodny z twoim dniem urodzenia 5/14. Zresztą 14 jako wibracja dnia urodzenia może przynosić impulsywność, drażliwość, niechęć do ograniczeń.
        Twój partner jest aktualnie w roku osobistym 9, który trwa od października 2012 i zakończy się ostatniego dnia września 2013, dziewiątka jest wibracją bilansu, zakańczania - możliwe, że to spowodowało aktualny rozpad.
        Co do wibracji imiennych. W obu przypadkach są one niekorzystne, także w kontekście budowania trwałych relacji osobistych. Twoje mają wartość 3-5/14-8 - pojawia się kolejne 5/14. Brak jest tobie bardzo istotnych w kontekście związków wibracji 2 i 6. Oznacza to, że nie masz w swoich imionach i nazwiskach liter B i T oraz F, O i X, które wyrażają właśnie 2 i 6. Dwójka to partnerstwo i współpraca, szóstka rodzina i związki. Tak więc sfera ta jest mocno osłabiona i nie wspiera ciebie w tworzeniu stabilnych relacji.
        Co do wibracji imiennych twojego partnera, trudno mi się tu odnieść w sposób konkretny, gdyż nie podałaś jego pełnych danych, no chyba, że posiada tylko jedno imię. W każdym razie, z tego co podałaś, wychodzą wibracja 2-7-9, trudne, dołujące, jest w nich zawarty także brak wibracji 2 i 6.

Nie jest to moim zdaniem związek karmiczny. Choć karmiczna liczba 14 może przyciągać partnerów, którzy nie są zainteresowani trwałym związkiem, trwałym w sensie ślubu, dzieci, domu rodzinnego itd.
        Twoje wibracje imienne z pewnością nadają się do korekty numerologicznej, jego zresztą również. Należałoby wypełnić brakujące wibracje 2 i 6 oraz oczywiście ustawić wibracje na korzystne.
        Pozdrawiam

>
        > pozdrawiam serdecznie
        > dyk.ta
        • dyk.ta Re: Panie Januszu, serdecznie prośba o interpreta 23.02.13, 14:59
          Panie Januszu
          bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź

pozdrawiam
          dykta
    • dyk.ta Re: Panie Januszu, serdecznie prośba o interpreta 21.02.13, 00:29
      Witam Panie Januszu, ponawiam prośbę ze stycznia. Z góry dziękuję za czas i opinie.
      dykta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka