re.ne 11.03.13, 09:01 Witam Jestem numerologiczną 7, ur. 29.01.75 Mój problem to praca, a dokładnie brak pracy zawodowej, jak mam to na krótko. Chciałam zapytać jak w numerologi wygląda ten rok dla mnie. Z góry dziękuję za poświęcony czas. Rena Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: brak pracy a numerologia 02.06.13, 17:02 Witaj re.ne napisała: > Witam > Jestem numerologiczną 7, ur. 29.01.75 > Mój problem to praca, a dokładnie brak pracy zawodowej, jak mam to na krótko. > Chciałam zapytać jak w numerologi wygląda ten rok dla mnie. Aktualny układ drogi życia z daty urodzenia nie wygląda źle, drugi cykl o wibracji 2/11 wskazuje na gotowość do podejmowania współpracy i partnerstwa, łatwość integrowania się w grupie. Z kolei kończący się po 9 latach szczyt 6 w kontekście pracy preferuje raczej realizowanie się w jednym miejscu pracy. Teraz jesteś w roku osobistym 9, który może przynosić straty, zakańczanie rozmaitych powiązań ale także przygotowanie do nowego etapu, który rozpocznie się wraz z rokiem osobistym 1, który zacznie się od października. Wejdziesz równocześnie w swój kolejny biały szczyt o wibracji 9, który potrwa do 47 roku życia. Dziewiątka w szczycie oznacza oddanie, pracę zaangażowaną w pomoc innym, wartości materialne powinny zejść na drugi plan. W oczekiwaniu zysków materialnych nie jest to okres korzystny, gdyż dziewiątka aby coś dostać, musi najpierw coś dać. Generalnie należałoby sprawdzić twoje wibracji imienne, gdyż w samej drodze życia, jak do tej pory nie ma wyraźnych wskazówek na problemy z pracą. Dlatego podaj zawartość liter w wszystkich posiadanych imionach (również z bierzmowania) oraz nazwiskach - rodowe i pozyskane w wyniku zamążpójścia. Najlepiej na zasadzie: A - 5 razy, B - 1, C - 2 itd. Pozdrawiam > Z góry dziękuję za poświęcony czas. > Rena Odpowiedz Link