Dodaj do ulubionych

Numerologia dat urodzenia

09.09.13, 12:25
Witam,
czy mozna cos wyczytaz z dat urodzenia: 04.01.1980 (ja) i 31.08.1962 (on)? Chodzi mi glownie o szanse zwiazku.

Dziekuje!
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Numerologia dat urodzenia 27.10.13, 16:38
      Witaj
      candy_2009 napisała:

> Witam,
      > czy mozna cos wyczytaz z dat urodzenia: 04.01.1980 (ja) i 31.08.1962 (on)? Chod
      > zi mi glownie o szanse zwiazku.

Generalnie jesteście dość dobrze dopasowani. Ty urodzeniowa piątka a on trójka daje dość zgodny układ. Także wibracja dnia urodzenia pozostaje w harmonii, bowiem oboje urodziliście się w dniu o wibracji 4 i pozostajecie w drugim cyklu o tej wibracji, choć on znajduje się już w fazie przechodzenia do trzeciego cyklu 9.
      Jest w waszych drogach życia zawarta sprzeczność, gdyż zarówno dla urodzeniowej piątki jaki i trójki, czwórka, która jest wibracją dnia urodzenia, jest zaprzeczeniem wibracji urodzeniowej. Może to powodować wewnętrzne napięcia i rozterki. Może to zapowiadać związek burzliwy, niespokojny.
      Bardzo istotne jest też to, czy związek zawiązał się w ciągu ostatniego roku - październik 2012 do wrzesień 2013 - gdyż był to dla niego rok osobisty dziewięć, co jest w kontekście związku okolicznością niesprzyjającą i może wskazywać na brak trwałości tej relacji.
      Pozdrawiam

>
      > Dziekuje!
      • candy_2009 Re: Numerologia dat urodzenia 28.10.13, 09:53
        Dziekuje za odpowiedz! Rzeczywiscie z jego strony jest jakas doza niezdecydowania..
        Poznalismy sie w lipcu 2012, ale zwiazek zacisnil sie dopiero pod koniec lipca 2013. Zastanawiam sie czy sie w to pakowac..I ta roznica wieku..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka