Dodaj do ulubionych

Prośba do pana Janusza

14.09.13, 18:14
chciałam się zapytać o mój związek czy będzie udany czy też nie. Chciałabym założyć rodzinę. Ostatnio mamy burzliwe miesiące. Liczba liter w MOIM imieniu (nie mam drugiego) i nazwisku (nie mam drugiego):
W- 1
J - 1
P - 1
O - 2
A - 2
N - 2
I - 1
K - 1
data : 12-09-1989

I Mojego partnera:

W 1
I 1
M 1
A 1
R 1
Y 1
F 1
E 1
H 1
T 2
K 2
C 2
S 3
Z 3
O 3

data 18-06-1985

DZIĘKUJĘ
Obserwuj wątek
    • orybka Re: Prośba do pana Janusza 17.10.13, 20:14
      Ehh, nie wiem czy Pan wyczyta z tych numerów, ale mój partner zauroczył się w kimś i prawdopodobnie się rozstaniemy. Nie wiem czy podejmuję dobrą decyzję, ale chcę odżyć ;-(
      Czy czeka mnie szczęście?
      • janus50 Re: Prośba do pana Janusza 11.11.13, 18:07
        orybka napisała:

> Ehh, nie wiem czy Pan wyczyta z tych numerów, ale mój partner zauroczył się w k
        > imś i prawdopodobnie się rozstaniemy. Nie wiem czy podejmuję dobrą decyzję, ale
        > chcę odżyć ;-(
        > Czy czeka mnie szczęście?

Tak się obawiałem właśnie. Cykl dziewięć u niego i ta 5/14 tworzą taki klimat. Jeśli naciskałaś na niego wzgl. małżeństwa itd. to mogło się tak zdarzyć. Takie osoby potrzebują szerokiego marginesu wolności. Oczywiście nie usprawiedliwiam go bynajmniej.
        Co do ciebie, to z drogi życia z daty urodzenia, nie wynikają jakieś dramaty związkowe. Te są zdefiniowane w wibracjach imiennych 5-7-3 oraz wspomnianych brakach, szczególnie dwójek i czwórek. To warto byłoby skorygować numerologicznie.
        Pozdrawiam
    • janus50 Re: Prośba do pana Janusza 11.11.13, 18:03
      Witaj
      orybka napisała:

> chciałam się zapytać o mój związek czy będzie udany czy też nie. Chciałabym zał
      > ożyć rodzinę. Ostatnio mamy burzliwe miesiące. Liczba liter w MOIM imieniu (nie
      > mam drugiego) i nazwisku (nie mam drugiego):
      > W- 1> J - 1> P - 1> O - 2> A - 2> N - 2> I - 1> K - 1> data : 12-09-1989
      >
      > I Mojego partnera:
      > > W 1 > I 1> M 1> A 1> R 1> Y 1> F 1> E 1 > H 1> T 2> K 2> C 2> S 3> Z 3 > O 3
      >
      > data 18-06-1985

Generalnie, porównanie waszych, wynikających z dat urodzenia, dróg życia, daje związek dość zgodny. Na poziomie wibracji urodzeniowych, ty trójka a on dwójka, jest to relacja neutralna, jednak wibracje dni urodzenia, które są również niezwykle ważne dla budowania wzajemnych relacji, są już w pełnej harmonii - u ciebie dzień urodzenia trzy a u twojego partnera dziewięć, to bardzo zgodny układ.
      Miniony rok osobisty, który zakończył się z ostatnim dniem września 2013, miał wibrację 9 i mógł przynosić jakieś napięcia a nawet kryzys.
      Niepokój budzi fakt, że twój partner jest w swoim pierwszym szczycie 6, który zwykle przynosi małżeństwo, są to jednak zwykle związki, które nie potrafią przetrwać próby czasu.
      Ewentualny rozpad związku (przy czym trudno określić czy waszego, czy też kolejnego) będzie miał u niego miejsce po jego 34 roku życia, kiedy to wejdzie w swój drugi szczyt 5/14. Szczyt ten nie musi oznaczać definitywnego końca relacji a jedynie dużą mobilność partnera i wiążące się z tym okresy rozłąki.
      Wasze wibracje imienne nie są do końca sprzyjające związkom. U ciebie 5-7-3 z wieloma brakami wibracji - brak jest tobie w zawartości liter dwójek, trójek, czwórek i ósemek. U niego z kolei 4-1-5/14. Te piątki właśnie mogą ograniczać możliwości budowania stabilnych relacji. Co do braków zawartości u ciebie, to przede wszystkim brak dwójek i czwórek rzutuje na osłabienie możliwości budowania trwałych i stabilnych związków.
      Wygląda na to, że wasz związek przetrwa, choć na obecną chwilę trudno powiedzieć, że będzie to związek na całe życie. Myślę, że twój partner może się trochę bać trwałego związku i deklaracji na przyszłość.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka