01.12.13, 00:24
Czy ktoś z Państwa może wyczytać coś z mojej daty urodzenia, może Pan Janusz?
To wszystko,co dzieje się w moim życiu w tym roku...
Nie ogarniam tego, jestem pogubiona...
02.02.1973.
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba 15.12.13, 12:23
      Witaj
      ala1022 napisała:

> Czy ktoś z Państwa może wyczytać coś z mojej daty urodzenia, może Pan Janusz?
      > To wszystko,co dzieje się w moim życiu w tym roku...
      > Nie ogarniam tego, jestem pogubiona...
      > 02.02.1973.
      > Dziękuję

Twoja droga życia z daty urodzenia należy do dość pasywnych. Jest zapełniona wyłącznie wibracjami parzystymi, które są żeńskie, pasywne, statyczne. Wszystkie cykle są wyrażane przez wibrację dwa, co świadczy o małej dynamice, dążeniu do budowania harmonijnych relacji zarówno z otoczeniem jak i osobami, z którymi się stykasz. Świadczy to także o dużej wrażliwości, sensoryczności, delikatności, podatności na emocjonalne zranienia. Urodzeniowa szóstka również nie należy do wibracji dynamicznych, przynosi pragnienie realizowania się w rodzinie, oddania najbliższym i domowi rodzinnemu. Spore możliwości w profesjach kreatywnych jak również powiązanych z szeroko pojmowaną opieką - np. medycyna, pielęgnacja, pedagogika. Dominujące dwójki w cyklach przynoszą możliwości w zawodach powiązanych z finansami lub zarządzaniem (urzędnik).
      Białe szczyty, które mówią o okolicznościach zewnętrznych, zdominowane są przez ograniczającą czwórkę, za wyjątkiem szczytu trzeciego, w który weszłaś w ubiegłym roku i który ma wibrację 8. Mogło to przynieść zwiększoną odpowiedzialność w sferze materialno finansowej, konieczność wzięcia na swoje barki wszelkich trosk powiązanych z materialnym bezpieczeństwem rodziny. Zmaganie się z wyzwaniami w sferze finansów - np. kredyty, spłacanie zobowiązań itp.
      Trudno się mi wypowiedzieć dlaczego ostatni rok jest trudny. Trzeba by sprawdzić twoje wibracje imienne. Podaj więc zawartość wszystkich liter występujących we wszystkich posiadanych imionach (także z bierzmowania) oraz nazwiskach - rodowego i pozyskanych w wyniku zamążpójścia. Najlepiej na zasadzie - A - 5 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd.
      Pozdrawiam
      • ala1022 Re: Prośba 17.12.13, 01:46
        Dziękuję.
        A ja tak bardzo starałam się być dynamiczna, hmmm to chyba wbrew mojej naturze, bo do tej pory niewiele te starania przyniosły.
        Szczyt Trzeci zdominowany przez ósemkę, to jedyny taki szczyt w moim życiu?
        On jest dynamiczny dość, długo potrwa? Bardzo dużo zmian w moim życiu teraz...
        Rzeczywiście w sferze materialnej mam zwiększoną odpowiedzialność.
        Co to znaczy,że czwórka mnie ogranicza? Można to jakoś zmienić?
        Oto litery:
        A-9, K-2,T-1,R-2,Z-1,Y-1,N-2,M-3,I-2,G-1,D-1,L-1,E-1,Ę-1,H-1,U-1,C-1.
        Dziękuję raz jeszcze Panie Januszusmile
        • ala1022 Re: Prośba 20.12.13, 20:47
          Panie Januszu...
          Zrobiłam sobie zgodnie z Pańską instrukcją "czarne szczyty" i wyszły mi same zera...
          Nie wiem co to znaczy?
          Hmmm.
          • janus50 Re: Prośba 21.12.13, 01:20
            Witaj
            ala1022 napisała:

> Panie Januszu...
            > Zrobiłam sobie zgodnie z Pańską instrukcją "czarne szczyty" i wyszły mi same ze
            > ra...
            > Nie wiem co to znaczy?
            > Hmmm.

Czarne szczyty zero nie definiują konkretnej wibracji, która może się wyrażać w negatywie. Nie znaczy to jednak, że czarne szczyty nie istnieją. Aby określić zakres działania czarnych szczytów, należy się posiłkować znaczeniem wibracji, z których te zera wynikają - w twoim przypadku dwójki - a więc obszar negatywnych aspektów może zawierać się w wibracji dwa - czyli nadwrażliwość na własnym punkcie, brak siły przebicia, zaniżanie wartości własnej, kompleksy, problemy z podejmowaniem szybkich decyzji.
            Również białe szczyty, będące lustrzanym odbiciem czarnych, mogą w tym przypadku odznaczyć się negatywnym działaniem. W twoim przypadku będzie to aktualnie ósemka.
            Pozdrawiam
        • janus50 Re: Prośba 21.12.13, 01:15
          Witaj ponownie
          ala1022 napisała:

> Dziękuję.
          > A ja tak bardzo starałam się być dynamiczna, hmmm to chyba wbrew mojej naturze,
          > bo do tej pory niewiele te starania przyniosły.
          > Szczyt Trzeci zdominowany przez ósemkę, to jedyny taki szczyt w moim życiu?
          > On jest dynamiczny dość, długo potrwa? Bardzo dużo zmian w moim życiu teraz...
          > Rzeczywiście w sferze materialnej mam zwiększoną odpowiedzialność.
          > Co to znaczy,że czwórka mnie ogranicza? Można to jakoś zmienić?
          > Oto litery:
          > A-9, K-2,T-1,R-2,Z-1,Y-1,N-2,M-3,I-2,G-1,D-1,L-1,E-1,Ę-1,H-1,U-1,C-1.
          > Dziękuję raz jeszcze Panie Januszusmile

Twoje wibracje imienne mają wartość 2/11-7/16-9. To trudne wibracje własne, zamykające, pasywne, statyczne, zachowawcze, brak im dynamiki, energii. Karmiczna liczba szesnaście może przynosić porażki w dążeniach, trudności w realizacji własnych projektów. W obliczu drogi życia zapełnionej także dość pasywnymi wibracjami - wszystkie cykle dwa, urodzeniowa szóstka, szczyty 4 i 8, a każda wibracja parzysta jest pasywna - trudno się spodziewać siły przebicia. Ponadto, brakuje tobie w zawartości liter wibracji sześć, która jest wyrażana przez litery F, O oraz X. Brak ten może być szczególnie uciążliwy w kontekście urodzeniowej szóstki, która może się realizować niekorzystnie i przynosić może duże obciążenie odpowiedzialnością za dom rodzinny, rodzinę, konieczność zmagania się ze wszelkimi problemami związanymi z rodziną itp.
          Takie wibracje nadają się zdecydowanie do zmiany.
          Pozdrawiam
        • janus50 Re: Prośba 21.12.13, 01:24
          Nie na wszystko odpowiedziałem....
          ala1022 napisała:

> Dziękuję.
          > A ja tak bardzo starałam się być dynamiczna, hmmm to chyba wbrew mojej naturze,
          > bo do tej pory niewiele te starania przyniosły.
          > Szczyt Trzeci zdominowany przez ósemkę, to jedyny taki szczyt w moim życiu?

Oczywiście nie, ten biały szczyt będzie oddziaływał do twojego 48 roku życia, a potem wchodzisz ponownie w szczyt cztery, który potrwa do końca życia.

> On jest dynamiczny dość, długo potrwa? Bardzo dużo zmian w moim życiu teraz...
          > Rzeczywiście w sferze materialnej mam zwiększoną odpowiedzialność.
          > Co to znaczy,że czwórka mnie ogranicza? Można to jakoś zmienić?

Czwórka aktualnie nie oddziałuje, jednak była obecna w twoim całym życiu poprzez pierwsze dwa białe szczyty, które trwały do 39 roku. Czwórka zwykle zamyka w schematy, ogranicza pole działania, wprowadza nas na ściśle określone tory, z których trudno jest się wyrwać....

> Oto litery:
          > A-9, K-2,T-1,R-2,Z-1,Y-1,N-2,M-3,I-2,G-1,D-1,L-1,E-1,Ę-1,H-1,U-1,C-1.
          > Dziękuję raz jeszcze Panie Januszusmile

Pozdrawiam
          • ala1022 Re: Prośba 21.12.13, 15:19
            Panie Januszu, dziękujęsmile))
            Bardzo mi Pan pomógł, bardzo ciekawa wiedza numerologia....
            Ja wreszcie rozumiem dlaczego pewne rzeczy się dzieją, działy....
            Serdecznie dziękujęsmile))
            Poczytałam o karmicznej liczbie 16, czyli oględnie rzecz ujmując byłam kiedyś niemiłym człowiekiem w obszarze miłości, czy upraszczam zanadto?

Aktualnie jestem w relacji bardzo przyjacielskiej, to jest porozumienie dusz...Tak to czuję, moja przyjaciólka też, to jest niesamowita duchowa więź, nigdy czegoś takiego nie doznałam.
            Ona aktualnie zachorowała, ja mam takie poczucie,ze powinnam być przy niej fizycznie.
            Mieszkamy daleko od siebie..
            Bardzo mnie ciekawi czy nas łączy coś, co Pan może wyczytać dzięki swojej wiedzy z liczb?
            Jej data urodzenia to 20,12,1983 natomiast liczby imion i nazwiska to
            K-4, A-4, M-1, I-5, L-1, W-2, T-1. O-1, R-2,S-1, N-1, E-1, C-1,Z-1
            Gdyby Pan zechciał zerknąć, co z Nią, Ona zachorowała na nowotwór,,, Tak bardzo chcę Jej pomóc. Hmmm.
            Dziękuję raz jeszcze za rozjasnienie mi przestrzeni, bardzo mi Pan pomógł.
            Co do zmiany wibracji bardzo chętnie to zrobię, tylko jak to należy zrobić?
            Pozdrawiam Kasia.
            • janus50 Re: Prośba 21.12.13, 19:26
              Witaj ponownie
              ala1022 napisała:

> Poczytałam o karmicznej liczbie 16, czyli oględnie rzecz ujmując byłam kiedyś n
              > iemiłym człowiekiem w obszarze miłości, czy upraszczam zanadto?

Liczba karmiczna 16 sugeruje, że w poprzednich wcieleniach nasze działania w sferze osobistej mogły być nieodpowiedzialne, niemoralne czy nieetyczne, przez co przynieśliśmy nieszczęście bliskim nam osobom. Jedynka wskazuje na negatyw w obszarze indywidualnym - egoizm, egocentryzm, natomiast szóstka (rodzina) na jakieś dysfunkcje w relacjach z najbliższymi.
              W moim przekonaniu najsilniej działa w drodze życia z daty urodzenia, bowiem jest elementem nieusuwalnym, trwałym. W wibracjach imiennych jest elementem nabytym i może być łatwo usunięta. Karmiczność w przypadku wibracji imiennych nie jest dla mnie przekonująca, bo co to za karma, gdy dziecko rodzi się z szesnastką a po tygodniu czy dwóch, czy też dłuższym czasie, otrzymuje kolejne imię na chrzcie i karma jest zatarta. Trochę bez sensu. Niemniej jednak, liczby karmiczne obecne w wibracjach imiennych dają się we znaki, poprzez mocno zaznaczony negatyw wibracji poprzez którą się wyrażają. Nie musi być to wynikiem karmy.

>
              > Aktualnie jestem w relacji bardzo przyjacielskiej, to jest porozumienie dusz...
              > Tak to czuję, moja przyjaciólka też, to jest niesamowita duchowa więź, nigdy cz
              > egoś takiego nie doznałam.
              > Ona aktualnie zachorowała, ja mam takie poczucie,ze powinnam być przy niej fizy
              > cznie.
              > Mieszkamy daleko od siebie..
              > Bardzo mnie ciekawi czy nas łączy coś, co Pan może wyczytać dzięki swojej wiedz
              > y z liczb?
              > Jej data urodzenia to 20,12,1983 natomiast liczby imion i nazwiska to
              > K-4, A-4, M-1, I-5, L-1, W-2, T-1. O-1, R-2,S-1, N-1, E-1, C-1,Z-1
              > Gdyby Pan zechciał zerknąć, co z Nią, Ona zachorowała na nowotwór,,, Tak bardzo
              > chcę Jej pomóc. Hmmm.

Puki co muszę odpowiedzieć osobom, które oczekują w kolejce. Przypomnij się z tym tematem za jakiś czas...

> Dziękuję raz jeszcze za rozjasnienie mi przestrzeni, bardzo mi Pan pomógł.
              > Co do zmiany wibracji bardzo chętnie to zrobię, tylko jak to należy zrobić?

Należy się zgłosić do doświadczonego w tym względzie numerologa. Ja osobiście polecą Panią Łukiewską z Bydgoszczy, jako osobę doświadczoną i godną zaufania.

Pozdrawiam

> Pozdrawiam Kasia.
              • ala1022 Re: Prośba 22.12.13, 17:22
                Dziękuję bardzosmile
                Nie omieszkam się przypomniećsmile
                Życzę Panu i Wszystkim spokojnych i radosnych Świąt...
                Tego, co dobresmile))
              • ala1022 Re: Prośba. Panie Januszu przypominam się:))) 24.01.14, 20:28
                Zgodnie z sugestią przypominam się i proszę w miarę możliwości o odpowiedzsmile))
                Kasia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka