Dodaj do ulubionych

Wibracje firmy

04.01.14, 11:20
Witam Januszu

Bardzo prosze o porade

Zakładam działalność ezoteryczną i wibracja nazwy to 9 obojętnie czy z przedrostkiem czy bez i tak wychodzi 9. Zmienic jednak pomimo dobrze dobranej daty założenia działalnosci?
Jaką zatem wybrać wibrację dnia aby zminimalizować charakter tej charytatywności w 9.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • justelka1977 Re: Wibracje firmy 04.01.14, 12:07
      Chciałam dodać,iz po dodaniu nazwiska do nazwy pojawia się nowa wibracja 8. Czy jest korzystna dla małej firmy? Jaką wobec tego datę dobrac na otworzenie?
      • janus50 Re: Wibracje firmy 06.01.14, 14:31
        Witaj
        justelka1977 napisał(a):

> Chciałam dodać,iz po dodaniu nazwiska do nazwy pojawia się nowa wibracja 8. Czy
        > jest korzystna dla małej firmy? Jaką wobec tego datę dobrac na otworzenie?

W dokumentach rejestrowych nazwa musi być wpisana w połączeniu z imieniem i nazwiskiem.
        Jeśli wychodzi tobie wówczas nazwa o wibracji 8 to jest to oczywiście bardzo korzystne.
        Dzień rozpoczęcia działalności wpisana w dokumenty rejestrowe powinna się sumować do trójki. Otrzymamy wówczas przeznaczenie 2/11. To będzie sprzyjający układ dla ciebie.
        Pamiętaj także o odpowiedniej fazie Księżyca, unikaniu retrogradacji Merkurego, jak również korzystnej dacie w odniesieniu osobistym - np. żeby nie rozpoczynać w dniu osobistym 9, jak również roku i miesiącu osobistym 9,
        Pozdrawiam
        • justelka1977 Re: Wibracje firmy 06.01.14, 17:57
          No to mamy problem bo jestem w roku osobistym (, ale nie moge juz dłuzej czekac z otworzeniem firmy. Mam znakomita okazje i jakby wszystko sie układa tak jak powinno więc akurat ten rok mnie nie powstrzyma. Z astrologicznego pkt widzenia mam juz ipracowane wszystko. Takze brakowało mi tylko tego dnia rozpoczęcia działalności. Nazwe wpisze z nazwiskiem ale uzywac będę skróconej tej z wibracja 9. Czy mimo wszystko nie pogrążę siebie?
          Bardzo dziekuję za wszelką pomoc smile
          • janus50 Re: Wibracje firmy 06.01.14, 19:06
            justelka1977 napisał(a):

> No to mamy problem bo jestem w roku osobistym (, ale nie moge juz dłuzej czekac
            > z otworzeniem firmy. Mam znakomita okazje i jakby wszystko sie układa tak jak
            > powinno więc akurat ten rok mnie nie powstrzyma. Z astrologicznego pkt widzeni
            > a mam juz ipracowane wszystko. Takze brakowało mi tylko tego dnia rozpoczęcia d
            > ziałalności. Nazwe wpisze z nazwiskiem ale uzywac będę skróconej tej z wibracja
            > 9. Czy mimo wszystko nie pogrążę siebie?
            > Bardzo dziekuję za wszelką pomoc smile

To może podaj jeszcze datę urodzenia oraz zawartość liter w imionach i nazwiskach. Jeśli masz tam duże wsparcie to może nie będzie dramatu...
            Pozdrawiam
    • justelka1977 Re: Wibracje firmy 07.01.14, 17:51
      wyslalam wiadomośc prywatna lecz nie wiem czy dotarla. Chodzi o to ze jestem adoptowana i mialam pierwotnie inaczej naimie i nazwisko. Potem przyszło nowe a teraz mam podwójne nazwisko po mężu.Jakimi danymi się kierowac?
      • janus50 Re: Wibracje firmy 08.01.14, 13:28
        Witaj
        justelka1977 napisała:

> wyslalam wiadomośc prywatna lecz nie wiem czy dotarla. Chodzi o to ze jestem ad
        > optowana i mialam pierwotnie inaczej naimie i nazwisko. Potem przyszło nowe a t
        > eraz mam podwójne nazwisko po mężu.Jakimi danymi się kierowac?
        Imię/imiona oraz nazwisko nadane przy urodzeniu są bardzo istotne. Jeśli więc jesteś w pełni świadoma ich obecności, należy je zdecydowanie uwzględnić. Podobnie jak później pozyskane nazwiska - rodowe i po mężu.
        Pozdrawiam
      • janus50 Re: Wibracje firmy 08.01.14, 13:36
        Zapomniałem jeszcze wspomnieć o imieniu z bierzmowania....
        Pozdrawiam
        • justelka1977 Re: Wibracje firmy 08.01.14, 18:06
          Z wyliczeń wychodzi nastepująco:
          dane pierwotne : 1 ( 7 samogłoski,3 spólgłoski)
          imię z bierzmowania: 1 ( 1 samogłoski, 9 spółgłoski)
          dane z małzeństwa i dowodu os: 9 ( 8 spółgłoski, 1 samogłoski)

Data urodzenia 10.11.1977
          • janus50 Re: Wibracje firmy 09.01.14, 01:36
            witaj ponownie
            justelka1977 napisała:

> Z wyliczeń wychodzi nastepująco:
            > dane pierwotne : 1 ( 7 samogłoski,3 spólgłoski)
            > imię z bierzmowania: 1 ( 1 samogłoski, 9 spółgłoski)
            > dane z małzeństwa i dowodu os: 9 ( 8 spółgłoski, 1 samogłoski)
            >
            > Data urodzenia 10.11.1977

Taki sposób podania zawartości liter nie jest szczególnie przydatny, gdyż nie pokazuje, jak rozłożone są poszczególne litery i wibracje z nich wynikające.
            Pomocne byłoby podanie zawartości w taki sposób: np. A -7 razy, B - 2 razy, C - 1 raz itd.
            Wszystkie imiona i nazwiska razem, bez rozbicia.
            Pozdrawiam
            • justelka1977 Re: Wibracje firmy 09.01.14, 11:06
              Nie ma problemu. Sądziłam, że liczby duszy itp. tez sie liczą.
              A więc w rozbiciu wychodzi taki układ:

A-8
              C-3
              E-2
              H-1
              I-4
              J-2
              K-2
              L-2
              M-2
              N-4
              0-2
              R-1
              S-4
              T-4
              U-2
              Y-1
              Z-2
              • janus50 Re: Wibracje firmy 09.01.14, 12:09
                Witaj
                justelka1977 napisała:

> Nie ma problemu. Sądziłam, że liczby duszy itp. tez sie liczą.
                > A więc w rozbiciu wychodzi taki układ:
                >
                > A-8> C-3> E-2> H-1> I-4> J-2> K-2> L-2> M-2> N-4> 0-2> R-1> S-4> T-4> U-2> Y-1> Z-2

Oczywiście, że liczba duszy się liczy, tak samo pozostałe elementy. Jednak aby się wypowiedziec, muszę sam przeliczyc a ponadto chcę widzieć rozkład wibracji w poszczególnych grupach oraz sprawdzic je na ewentualność braków.
                Twoje wibracje imienne mają wartość 7/16-4-2/11 i są to trudne wibracje imienne, dość pasywne, zamykające, mało biznesowe. Nie są wsparciem dla twoich działań w sferze biznesu.
                Jesteś co prawda w bardzo korzystnym układzie drogi zycia, w cyklu 1, szczycie 1 i roku osobistym również jeden i może to być bardzo pomocne dla podjęcia samodzielnej działalności gospodarczej. Mimo to, unikałbym ustawiania nazwy skróconej na dziewięć oraz osobistego dnia dziewięć.
                Pozdrawiam
                • justelka1977 Re: Wibracje firmy 09.01.14, 12:14
                  Januszu biorąc pod uwagę te osobiste wyliczenia jaka wibracja nazwy byłaby korzystna oraz dzień rozpoczecia? Postaram się wtedy zmodyfikować nazwe do tej wibracji.
                  • janus50 Re: Wibracje firmy 09.01.14, 14:50
                    Witaj ponownie
                    justelka1977 napisała:

> Januszu biorąc pod uwagę te osobiste wyliczenia jaka wibracja nazwy byłaby korz
                    > ystna oraz dzień rozpoczecia? Postaram się wtedy zmodyfikować nazwe do tej wibr
                    > acji.

Myślę, że nazwa 3 (pełna), dzień 8, co da przeznaczenie 2/11.
                    Pozdrawiam
                    • justelka1977 Re: Wibracje firmy 09.01.14, 15:08
                      Bardzo Ci dziekuje Januszu za cała pomoc i cierpliwosc smile
                      • janus50 Re: Wibracje firmy 09.01.14, 15:24
                        justelka1977 napisała:

> Bardzo Ci dziekuje Januszu za cała pomoc i cierpliwosc smile
                        Trzymam kciuki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka