Dodaj do ulubionych

Gorąca prośba do Pana Janusza

05.02.14, 18:23
Drogi Panie Januszu, bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Jak wygląda relacja z numerologicznego punktu widzenia? Ja 17.12.1985, On 12.01.1974. Proszę zerknąć w wolnej chwili. Z pozdrowieniami i podziękowaniem za dobrą energię smile
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Gorąca prośba do Pana Janusza 09.03.14, 12:01
      Witaj
      anusia852 napisał(a):

> Drogi Panie Januszu, bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Jak wygląda relacja
      > z numerologicznego punktu widzenia? Ja 17.12.1985, On 12.01.1974. Proszę zerkn
      > ąć w wolnej chwili. Z pozdrowieniami i podziękowaniem za dobrą energię smile

Z pewnością korzystne jest to, że oboje jesteście urodzeniowymi siódemkami, co sprawia, że ogólny rys charakterologiczny pokrywa się.
      Oczywiście, nie tylko wibracje urodzeniowe mają znaczenie w budowaniu trwałego związku. Porównując wibracje dnia urodzenia, ty 8 o on 3, to w tym miejscu nie ma zgodności. Trójka z ósemką nie jest harmonijna. Trójka bywa zbyt rozproszona by mogła być bez zastrzeżeń akceptowana przez silnie związaną z materią ósemkę. Może to być zarzewiem konfliktów.
      Istotny jest także moment powstania tego związku, gdyż od października 2013 jesteś w roku dziewięć, zatem, jeśli związek ma swój początek po tym czasie, nie jest to sprzyjające.
      Brak zgodności pomiędzy wibracjami dnia urodzenia 3 i 8 może w pewnym stopniu niwelować fakt, że ty jesteś zodiakalnym Strzelcem a twój partner Koziorożcem a to obdarza was cechami przeciwstawnych wibracji dnia urodzenia.
      Generalnie, w skali od 0 do 10, dał bym dla tej relacji jakieś 5 - 7 punktów, więc nieźle.
      Pozdrawiam
      • wadim.zarski Re: Gorąca prośba do Pana Janusza 21.03.14, 00:38
        Bardzo przepraszam jednak jak to napisał Janusz jesteśmy tu żeby się uczyć.
        Oczywiście pełny obraz daje układ imion i nazwisk.
        Ja interpretuję całą datę urodzenia i tak na przykład dwie 7-ki na pierwszy rzut oka to nieharmonijny układ, dwie zamknięte w sobie energie, natomiast u niej archetyp matki 3(12) i jego archetyp ojca 3(12) mówi o tym że nauczyliście się oboje komunikacji jasnej i konkretnej, co już niweluje w dużym stopniu 7-kowe zamknięcie. u niej 8-ka w dniu będzie kierować komunikacje w kierunku zasadniczej i konkretnej. U niego 3-ka bardziej wesoła i rozgadana. Jego archetyp matki (1) mówi że szuka silnej konkretnej kobiety, na co ona świetnie odpowiada 7-ką 8-go w dnia. On stabilniejszy materialnie (11 na karmie) świetnie wykorzysta jej rady 8-ka w dniu apropo zarządzania pieniędzmi. Ona go również wesprze go w jego karierze i zajmie się domem, a on mając sporo wolności z radością będzie wracał do szczęśliwego domu.
        To bardzo optymistyczna wersja, jednak jak najbardziej możliwa dla dwóch świadomych siebie 7-ek smile
        Pozdrawiam
        Ps. Mam nadzieje że nie masz mi za złe Janusz, jednak ja to tak widzę. Choć końcowa ocena 5-7/10 bardzo się zgadza i dla mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka