amatemi 05.09.04, 12:40 czesc ja uzywam systemu Wlodka Zylbertala, jest super ( Wlodek tez) ). Jakich systemow wy uzywacie? Dlaczego? Co jest w nich takiego wspanialego? Ktore systemy wam nie odpowiadaja? Beata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilcia29 Re: systemy numerologiczne 05.09.04, 14:25 Witaj !co moglabys mi powiedziec na temat tych osobnikow czy byłby udany zwiazek miedzy tymi ludzmi on05.02.1978 a ja 27.12.1976 .Dziekuje Odpowiedz Link
amatemi Re: systemy numerologiczne 05.09.04, 14:35 witaj ilcio jesli chcesz charakterystyke numerologiczna to zaloz nowy watek prosze. A jesli chodzi o pary, to sie tym nie zajmuje, poniewaz nie mi dobierac ludzi do siebie. Kazdy z nas ma swoja droge zycia i sam powinien podejmowac decyzje i dokonywac wyborow. Tylko od tych osob zalezy czy zwiazek bedzie udany. Nawet jesli wibracje sa nieharmonijne to zwiazek moze byc bardzo udany. Pozdrawiam cie goraco Odpowiedz Link
sc200 Re: systemy numerologiczne 06.09.04, 10:34 amatemi napisała: > czesc > ja uzywam systemu Wlodka Zylbertala, jest super ( Wlodek tez) ). > Jakich systemow wy uzywacie? Dlaczego? Co jest w nich takiego wspanialego? > Ktore systemy wam nie odpowiadaja? > Beata Witaj Ja również spotkałem się z Cyfrologią Zylbertala. Ale obecnie używam numerologie klasyczną ciężko nazwać kogo ale popartą numerologią pola mentalnego i kalendarzem Majów (zwaną kabałą Majów) (zwłaszcza to ostatnie polecam) Pozdrawiam Michał Ps. Sam chciałem założyć takie forum Uprzedziłaś mnie Odpowiedz Link
amatemi Re: systemy numerologiczne 09.09.04, 18:47 witaj Michale gdzie mozna znalezc artykuly na ten temat? Mam jedna ksiazke traktujaca o kalendarzu Majow, ale niewiele tam numerologii. jaka jest roznica miedzy numerologia klasyczna a numerologia Wlodka badz Nataszy? Nie spotkalam sie nigdy z terminem numerologia klasyczna, zawsze do kogos ona nalezala)) Pozdrawiam Cie serdecznie, pierwsza))) Odpowiedz Link
milena78 Re: systemy numerologiczne 13.09.04, 18:38 A ja droga Beatko zapytam o to czy obliczając portret bierzesz pod uwage imie z bierzmowania. Dla mnie zupelnie ono nie jest istotne, nie czuje sie zwiazana z nim w zaden sposob, ale gdziekolwiek czytam, autorzy podaja, ze powinno sie je brac pod uwage. Odpowiedz Link
amatemi imie z bierzmowania 14.09.04, 10:31 ja nie biore tego pod uwage, poniewaz zajmuje sie glownie poczatkiem czyli tym co przynosza nam narodziny. Ja bylam bardzo zwiazana ze swoim imieniem z bierzmowania i chyba jestem nadal, aczkolwiek nie uzywam go nigdzie. Sprawdzilam wibracje w polaczeniu z tym imieniem z ciekawosci. Moim zdaniem najsilniejsze wibracje sa tych imion czy nazwisk ktorych uzywamy na co dzien. Pozdrawiam cie goraco)))) Beata Odpowiedz Link
amatemi Re: imie z bierzmowania 14.09.04, 17:03 aaa przpomnialo mi sie...)) jesli ktos ma przezwisko narzucone mu przez otoczenie to tez jest wazna informacja mozna to traktowac jako liczbe kąta ekscentrycznosci. Jesli ktos sam sobie nadal pseudonim to jako liczbe swiadomosci pozdroweczki Odpowiedz Link