kati126 02.04.15, 17:49 Panie Januszu zyczę Panu zdrowych ,pogodnych Swiat.Aby te Swieta wniosly w serca radośc i pogode ducha.Cieplej wiosny i odpoczynku oraz samych pozytywnych energii .Serdecznie pozdrawiam Katarzyna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porucznikowa Re: Zyczenia 03.04.15, 02:40 Janusz z okazji Świąt wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojej rodziny życzę. Pozdrawiam serdecznie A tak na marginesie w tamtym roku życzyłeś mi wszelkiej obfitości oprócz ciała oczywiście o 5 kg mam mniej jestem bardzo z tego powodu zadowolona,życzenia Twoje się spełniły. Jeszcze raz pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego Odpowiedz Link
janus50 Re: Zyczenia 04.04.15, 15:45 Piękne dzięki! Tobie i twoim bliskim wszelkich przepiękności życzę! Pozdrowionka serdeczne! porucznikowa napisała: > Janusz z okazji Świąt wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojej rodziny życzę > . > Pozdrawiam serdecznie > A tak na marginesie w tamtym roku życzyłeś mi wszelkiej obfitości oprócz ciała > oczywiście o 5 kg mam mniej jestem bardzo z tego powodu zadowolona,życzenia Tw > oje się spełniły. > Jeszcze raz pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego Odpowiedz Link
janus50 Re: Zyczenia 04.04.15, 15:46 Pięknie dziękuję! Dla ciebie także wszystkiego najcudowniejszego! Pozdrowionka kati126 napisał(a): > Panie Januszu zyczę Panu zdrowych ,pogodnych Swiat.Aby te Swieta wniosly w serc > a radośc i pogode ducha.Cieplej wiosny i odpoczynku oraz samych pozytywnych ene > rgii .Serdecznie pozdrawiam > Katarzyna Odpowiedz Link
saoirse88 Re: Zyczenia 25.06.15, 20:27 O ile się nie mylę, to dziś są Pana urodziny - wobec tego wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń Panie Januszu! Odpowiedz Link
janus50 Re: Zyczenia 25.06.15, 21:07 saoirse88 napisała: > O ile się nie mylę, to dziś są Pana urodziny - wobec tego wszystkiego najlepsze > go i spełnienia marzeń Panie Januszu! Piękne Dzięki!!! Odpowiedz Link