02.04.15, 17:49
Panie Januszu zyczę Panu zdrowych ,pogodnych Swiat.Aby te Swieta wniosly w serca radośc i pogode ducha.Cieplej wiosny i odpoczynku oraz samych pozytywnych energii .Serdecznie pozdrawiam
Katarzyna
Obserwuj wątek
    • porucznikowa Re: Zyczenia 03.04.15, 02:40
      Janusz z okazji Świąt smile wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojej rodziny życzę.
      Pozdrawiam serdecznie
      A tak na marginesie w tamtym roku życzyłeś mi wszelkiej obfitości oprócz ciała oczywiście o 5 kg mam mniej jestem bardzo z tego powodu zadowolona,życzenia Twoje się spełniły.
      Jeszcze raz pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego
      • janus50 Re: Zyczenia 04.04.15, 15:45
        Piękne dzięki!
        Tobie i twoim bliskim wszelkich przepiękności życzę!
        Pozdrowionka serdeczne!

porucznikowa napisała:

> Janusz z okazji Świąt smile wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojej rodziny życzę
        > .
        > Pozdrawiam serdecznie
        > A tak na marginesie w tamtym roku życzyłeś mi wszelkiej obfitości oprócz ciała
        > oczywiście o 5 kg mam mniej jestem bardzo z tego powodu zadowolona,życzenia Tw
        > oje się spełniły.
        > Jeszcze raz pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego
    • janus50 Re: Zyczenia 04.04.15, 15:46
      Pięknie dziękuję!
      Dla ciebie także wszystkiego najcudowniejszego!
      Pozdrowionka

kati126 napisał(a):

> Panie Januszu zyczę Panu zdrowych ,pogodnych Swiat.Aby te Swieta wniosly w serc
      > a radośc i pogode ducha.Cieplej wiosny i odpoczynku oraz samych pozytywnych ene
      > rgii .Serdecznie pozdrawiam
      > Katarzyna
      • saoirse88 Re: Zyczenia 25.06.15, 20:27
        O ile się nie mylę, to dziś są Pana urodziny - wobec tego wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń Panie Januszu!
        • janus50 Re: Zyczenia 25.06.15, 21:07
          saoirse88 napisała:

> O ile się nie mylę, to dziś są Pana urodziny - wobec tego wszystkiego najlepsze
          > go i spełnienia marzeń Panie Januszu!

Piękne Dzięki!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka