Dodaj do ulubionych

pytanie do pana Janusza

15.06.15, 11:55
Data urodzenia:13.04.1990
Cykle życia, kolejno: 4,4,1
Szczyty, kolejno: 8,5,4,5
Czarne punkty zwrotne, kolejno: 0,3,3.

Mam w swojej dacie prace karmiczną. Chciałabym się dowiedzieć jak wyglądać będzie moja kariera, czy w tej kwestii mogę sobie jakoś dopomóc, aby nie mieć problemów finansowych? Jakie okresy w moim życiu będą dla mnie znaczące jeśli chodzi o kariere?
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: pytanie do pana Janusza 16.06.15, 14:32
      Witaj
      hunter_16 napisała:

> Data urodzenia:13.04.1990
      > Cykle życia, kolejno: 4,4,1
      > Szczyty, kolejno: 8,5,4,5
      > Czarne punkty zwrotne, kolejno: 0,3,3.
      >
      > Mam w swojej dacie prace karmiczną. Chciałabym się dowiedzieć jak wyglądać będz
      > ie moja kariera, czy w tej kwestii mogę sobie jakoś dopomóc, aby nie mieć probl
      > emów finansowych?

Osoby urodzone trzynastego to zwykle pracoholicy, którzy z uporem budują swoje bezpieczeństwo materialne. Zaangażowanie w pracę jest albo bardzo duże, jeśli jednak wibracja ta przejdzie w drugą skrajność, wówczas może pojawić się skrajne lenistwo, bałaganiarstwo, skłonność do ciągłego spóźniania się.
      W sferze materialnej mogą osiągnąć bardzo dużo, jeśli uda im się skutecznie walczyć z brakiem elastyczności, uporem i działaniem wg skostniałych schematów.
      Wszystkie twoje białe szczyty są powiązane z pracą. Bardzo znaczące będą II i IV szczyt o wibracji 5, które mogą przynieść dużą dynamikę i mobilność. Może się to realizowac np. poprzez pracę za granicą, albo też współpracę z zagranicą albo też pracę związaną w ciągłym przemieszczaniem sie. Dla osoby urodzonej dnia 4/13 nie jest to komfortowy układ, gdyż szczyt 5 to zaprzeczenie typowej czwórki - wszystko to co kocha piątka jest koszmarem dla czwórki. Z kolei III szczyt o wibracji 4/13 wskazuje na bardzo duże zaangażowanie w prace i konfrontacje z trudnymi wyzwaniami w tej materii.

Pozdrawiam

Jakie okresy w moim życiu będą dla mnie znaczące jeśli chodzi
      > o kariere?
      • hunter_16 Re: pytanie do pana Janusza 16.06.15, 20:54
        Dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam serdecznie.
    • dandi22 [...] 16.06.15, 22:06
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka