Dodaj do ulubionych

Numer dla firmy

12.07.15, 08:15
Witam Panie Januszu, jeśli byłby Pan uprzejmy doradzić mi w kwestii numeru telefonu dla działalności gospodarczej, to będę wdzięczny. Mam super złoty numer telefonu który składa się z jednej 6, trzech 9, dwóch 1 i trzech zer, a suma tych liczb to 35. Martwią mnie te 9.
Jestem urodzeniową 9, liczba imienia i nazwiska to 5.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Numer dla firmy 23.07.15, 14:13
      Witaj
      maverick899 napisał(a):

> Witam Panie Januszu, jeśli byłby Pan uprzejmy doradzić mi w kwestii numeru tele
      > fonu dla działalności gospodarczej, to będę wdzięczny. Mam super złoty numer te
      > lefonu który składa się z jednej 6, trzech 9, dwóch 1 i trzech zer, a suma tych
      > liczb to 35. Martwią mnie te 9.
      > Jestem urodzeniową 9, liczba imienia i nazwiska to 5.

Nie ma czym się martwić, liczy się suma a ta jest korzystna dla biznesu, bo ma wibrację 8. Należy jednak pamiętac o tym, że z punktu widzenia numerologii, nie są to elementy (jak np. numer telefonu) najbardziej istotne. Maja działanie wspierające, oferują pewną wartość dodaną, nie można ich traktować jako czynnik decydujący.
      Pozdrawiam

> Pozdrawiam.
      • maverick899 Re: Numer dla firmy 27.07.15, 20:37
        Czyli jeśli mam numer z jedną 6, jedną 1, jedną 9, dwoma 2 i trzema 8, a suma to 44=8, to mogę się nie przejmować tymi 2 tylko patrzeć na sumę 8, tak ?
        • janus50 Re: Numer dla firmy 29.07.15, 11:44
          Witaj ponownie
          maverick899 napisał(a):

> Czyli jeśli mam numer z jedną 6, jedną 1, jedną 9, dwoma 2 i trzema 8, a suma t
          > o 44=8, to mogę się nie przejmować tymi 2 tylko patrzeć na sumę 8, tak ?

Dokładnie tak.

Pozdrawiam
    • fiona.3333 Re: Numer dla firmy 28.07.15, 20:43
      nie wiem skąd się bierze strach przed niektórymi cyframi. Jeśli chodzi o karmiczne podliczby np. 13 czy 16 to rozumiem niepokój, bo niosą za sobą pewne lekcje na nauczenia, czasem ciężkie doswiadczenia. Ale 9 to przecież cyfra komunikacji, często określająca sławę, nasze dobre imię, wyższe ideały itp. Myślę, że suma 44 dobrze wróży finansom dla posiadacza tego nr, a np. zawartość 9 tylko się przysłuzy w kwestii lepszej komunikacji smile pozdrawiam
      • maverick899 Re: Numer dla firmy 28.07.15, 21:15
        Jeśli chodzi o ten numer z dziewiątkami to suma 35 a numer z dwójkami to suma 44. Dzięki za odpowiedź.
        • maverick899 Re: Numer dla firmy 28.07.15, 21:32
          Bo rozumiem że 35 też jest sprzyjające.
          • janus50 Re: Numer dla firmy 29.07.15, 11:51
            Witaj ponownie
            maverick899 napisał(a):

> Bo rozumiem że 35 też jest sprzyjające.

Oczywiście, trójka to komunikacja a piątka to najlepszy handlowiec.
            W moim odczuciu to nawet 35 jako podliczba jest korzystniejsza niż 44, bo przy 44 można oczywiście osiągnąć szczyty ale trzeba się maksymalnie zaangażować, poświęcić całkowicie. Z jednej strony nie każdy jest w stanie z drugiej zaś, tak ogromne zaangażowanie często nas wypala do tego stopnia, że rujnujemy sobie zdrowie.
            Pozdrawiam
      • janus50 Re: Numer dla firmy 29.07.15, 11:47
        Witaj
        fiona.3333 napisał(a):

> nie wiem skąd się bierze strach przed niektórymi cyframi. Jeśli chodzi o karmic
        > zne podliczby np. 13 czy 16 to rozumiem niepokój, bo niosą za sobą pewne lekcje
        > na nauczenia, czasem ciężkie doswiadczenia. Ale 9 to przecież cyfra komunikacj
        > i, często określająca sławę, nasze dobre imię, wyższe ideały itp. Myślę, że sum
        > a 44 dobrze wróży finansom dla posiadacza tego nr, a np. zawartość 9 tylko się
        > przysłuzy w kwestii lepszej komunikacji smile pozdrawiam

Pełna zgoda, ponadto dziewiątka daje biznesowi "ludzką" twarz, powstrzymuje nas przed agresją, bezwzględnością, zarabianiem za wszelką cenę.
        Pozdrawiam

• maverick899 Re: Numer dla firmy 02.08.15, 07:30
          A jeśli chodzi o ten drugi numer czyli 2 dwa razy i 8 trzy razy to te dwójki będą niekorzystne dla biznesu ? Czy jak w przypadku 9 coś dodadzą do sumy 44.
          • maverick899 Re: Numer dla firmy 03.08.15, 10:01
            Najbardziej odpowiadał by mi ten numer z dwoma 2 ale trochę się ich obawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka