Dodaj do ulubionych

dopasowanie wg. dat urodzenia

02.10.16, 18:40
witam smile
prosiłabym o interpretacje wg dat urodzenia czy do siebie pasujemy
monika 02.11.1974
marko 19.10.1972

dziekuje
Obserwuj wątek
    • vinceneil Re: dopasowanie wg. dat urodzenia 03.10.16, 16:37
      Może na początek komentarz dotyczący dróg życia, na razie bez "grzebania" w pozostałych liczbach.

Ty (sądząc po nicku zgaduję że Monika wink) jesteś numerologiczną 7 z 25, natomiast owy Marko jest 3 z 30. O ile liczby te niespecjalnie są ze sobą powiązane (7 to często zgłębianie duchowości, izolacja emocjonalna, analiza i obserwacja, czasem gniew na świat, natomiast 3 to łatwość w komunikacji, otwartość, przebojowość, czasami lekkomyślność) to o dziwo znajdują czasem wspólny język. W swoim otoczeniu mam chyba co najmniej trzy przypadki serdecznych relacji osób z takimi wibracjami, z tym że są to raczej relacje przyjacielskie smile
      To przyciąganie się może wynikać czasem z podobnych zachowań - z tym że trójka jest sobą, a siódemka zazwyczaj ubiera "maski" (podświadomy mechanizm obronny) i wtedy może zachowywać się jak trójka tongue_out

Patrząc z perspektywy jedynie dróg życia związek uczuciowy może być jednak trudny - trójka może być romantyczna, rozgadana i oczekiwać podziwu od partnera, natomiast siódemka będzie z pewnością potrzebowała czasem chwili spokoju, milczenia i zapewne stabilizacji. Wspólną cechą w przypadku tych liczb może być ... zamiłowanie do religii. Z tym że siódemka interesuje się tym z poziomu chęci poznawania tajemnicy życia, a trójka jest trochę naiwna i dobroduszna i pociągają ją idee "światła".

Dobrze. Koniec z ogólnikami, zajmijmy się tymi dwoma konkretnymi datami urodzenia.

U Marka występuje ciekawy przypadek - wszystkie trzy cykle mają wartość 1. Wygląda na to że Jego życie będzie pełne sytuacji mających zmusić go do samodzielnego działania i rozwijania swojej indywidualności. Raczej nie będzie mógł liczyć na pomoc innych. Pojawia się liczba karmiczna 19/1 - czyli że może nadużywać swojej pozycji kosztem innych. W kontekście Twojego aktualnego punktu zwrotnego o wartości 2 (uległość, nauka współpracy z ludźmi i pokory) nie wróży to zbyt dobrze. Niewykluczone że stosowałby wobec Ciebie przemoc lub uzależnił od siebie emocjonalnie. Może być momentami nieco sfrustrowany, ponieważ nie dość że ma cykl o wartości 19/1, to jest jeszcze punkt zwrotny 67/13/4. Obie te liczby są karmiczne i mogą go zmuszać do ciężkiej i nieefektywnej pracy, za której wyniki dostanie odpowiednią "zapłatę". Jeśli chodzi o Ciebie to Twoje aktualne doświadczenia mogą obracać się wokół nauki współpracy i "człowieczeństwa". Punkt zwrotny o wartości 45/9 sugeruje jednak bardziej naukę opartą na relacjach z różnymi ludźmi, aniżeli z partnerem.

Wartości dwóch punktów zwrotnych tego mężczyzny mają taką samą wartość jak Twój pierwszy cykl, ponadto ma on aktualny punkt zwrotny o takiej samej wibracji jak Twój pierwszy punkt zwrotny. Tak więc macie pewne wspólne wartości.

Uważam jednak osobiście że liczby, pod których wpływem jesteście aktualnie nie pozwoliłyby na stworzenie szczęśliwego związku.

Pragnę zaznaczyć jednak że jest to moja osobista interpretacja i możliwe jest to że się mylę wink

Pozdrawiam smile
      • vinceneil Re: dopasowanie wg. dat urodzenia 03.10.16, 16:41
        Jejku, jestem jakiś nieprzytomny. Dopiero teraz zwróciłem uwagę że napisałaś "prosiłabym", tak więc nie musiałem zgadywać kto pyta big_grin
        • groszkiczykratka Re: dopasowanie wg. dat urodzenia 03.10.16, 22:26
          hmmmmm
          nie wiem jak mam to rozumiec sad
          może jeszcze raz zerknie Pan na daty urodzenia.
          rozumiem poniedziałek i do tego jeszcze deszczowy.

dziękuję i pozdrawiam
          • vinceneil Re: dopasowanie wg. dat urodzenia 03.10.16, 23:31
            > hmmmmm
            > nie wiem jak mam to rozumiec sad
            Czy to aluzja do tego, że nie za bardzo się zgadza? tongue_out

Być może jednak napisałem zbyt chaotycznie. Generalnie chodzi o to że możecie się przyciągać z racji pewnych wspólnych wibracji, których doświadczacie/doświadczyliście. Jeśli miałbym przedstawić to obrazowo to tak jakby ktoś kto siedział kiedyś w więzieniu spotkał się z kimś kto w tym więzieniu właśnie siedzi. Osoby te zrozumieją się i znajdą wspólny język. Być może troszkę brzydki przykład ale coś takiego przyszło mi do głowy wink

I tak jest w tym wypadku - pewne doświadczenia wspólne lub o podobnym wydźwięku. Gość ma teraz taki punkt zwrotny (czyli pewne okoliczności, lekcje), jaki ty miałaś na początku życia.

Odniosę się też do pytania - "czy do siebie pasujemy" - jak wspomniałem macie pewne liczby wspólne, lecz przyznam szczerze że nie widzę specjalnej harmonii i dopasowania między tymi datami. Trzeba jednak pamiętać że tak naprawdę jeśli dwie osoby chcą stworzyć udany związek i będą do tego dążyć to numerologia w takiej sytuacji nie ma większego znaczania wink

Pozdrawiam smile
            • vinceneil Re: dopasowanie wg. dat urodzenia 03.10.16, 23:40
              Tak swoją drogą to bardzo proszę, abyś potwierdziła lub zaprzeczyła temu co napisałem. Jest to dla mnie ważne, ponieważ numerologia to moje hobby i chciałbym być jak najlepszy w określaniu takich rzeczy jak tutaj. Jeśli błędnie zdiagnozowałem sytuację to z pewnością przeanalizuję wszystko jeszcze raz bardzo dokładnie i wyciągnę wnioski na przyszłość smile
              • groszkiczykratka Re: dopasowanie wg. dat urodzenia 04.10.16, 11:43
                Witam ,
                przyznaję to dopiero poczatki znajomosci.
                dość dużo faktów które napisałeś zgadza sie.
                jesli nawet pojawił sie ten człowiek w moim życiu choćby po to abym mu pomogła przejść trudny okres w jakim on jest to uważam że warto.
                nie za bardzo wieże w przyjaźń damsko męska ale..... może
                choć przyznam szczerze jego bardzo interesują sprawy " łóżkowo cielesne" tak to nazwę
                co będzie zobaczymy

a za pomoc dziękuję
                choć ponoć sie tego nie robi w takich przypadkach wink
                • anowi134 Re: dopasowanie wg. dat urodzenia 31.10.16, 22:23
                  Monika
                  02.11.1974
                  Droga życia 7
                  Pierwszy biały szczyt 13/4 pierwszy czarny szczyt łagodny 1 do 29 roku zycia.
                  Drugi biały szczyt 5 i drugi czarny szczyt łagodne 1 ( to jeden z łatwiejszych czarnych szczytów ) do 38 roku życia.
                  Trzeci biały szczyt 9 od 38 roku życia do 47 roku życia i czarny szczyt 0/1, według mnie problemem jest biały szczyt o wibracji 9 nie cykl o wibracji 2!!! Kolega powyżej napisał, ze jesteś w punkcie zwrotnym o wibracji 2!!! Te obliczenia są nieprawidłowe. Dziewiątka może przynieść również straty osobiste, nieszczęśliwy związek, lub utratę kogoś bliskiego. Powoduje przyciąganie nieodpowiednich partnerów, ci którzy nas interesują nie chcą nas, podczas gdy ci, którzy zabiegają o nasze względy nie znajdują naszego uznania.
                  Marko urodzony w cyklu produktywnym 19/1 i aktualnym białym szczycie 4, dość stabilnie buduje swoją przyszłość finansową. 4 niechętnie dzieli się się z innymi, zwłaszcza w kontekście dnia urodzenia 19 ( 1 Ja i EGO 9 inni ). To zdecydowanie nie jest partner na spokojne i rodzinne życie, o jakim Ty marzysz. Nie doceni Twojej pomocy, dla niego przeszłość nie ma znaczenia, bardzo szybko o Tobie zapomni.Jest również z karmicznego rocznika 19/1. Bardzo dużo ma do przepracowania z poprzednich wcieleń, 19/1 to komornik: rozlicza bardzo skrupulatnie. Nie musisz, narażać się na taki wpływ.Pozdrawiam Iwoo
                  Daj mu pójść własną drogą.
                  Pozdrawiam,
                  Iwoo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka