lelumpolelum31 02.02.17, 20:49 Moja data ur.27.04.1985. Mam wrazenie ze od kilku lat stoje w miejscu w wielu sferach.Kiedy cos sie zmieni? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresa.numerolog Re: Prosba o interpretacje 03.02.17, 12:32 Witaj, wg Numerologii: … Obecnie możesz mieć stosunkowo dużą siłę przebicia w życiu/społeczeństwie. … Pierwsze poważne zmiany życiowe mogą zacząć się ok. 33.roku życia. W związku z powyższymi dwiema tendencjami – proponuję cieszyć się okresem spokoju i jednocześnie zdroworozsądkowo, spokojnie, merytorycznie, itd., przygotować się do okresu zmian. Zmiany bowiem MOGĄ BYĆ powiązane z jakimiś formami Twojej walki o Twoje interesy (interesy różnego rodzaju) i/lub z jakimiś formami Twojej walki o Twoje obecne status quo i/lub z jakimiś formami Twojej walki o Twoje prawa (i/lub – co raczej mniej prawdopodobne – o czyjeś prawa). Zdroworozsądkowe, spokojne, merytorycznie, itd., przygotowania mogłyby obejmować: - Odpowiedz Link
lelumpolelum31 Re: Prosba o interpretacje 03.02.17, 13:13 Hmm no szczerze mowiac nie o takie zmiany mi chodzilo hehe bo papierow itp nie znosze😁myslalam bardziej o zyciu osobistym😁ale papiery uporzadkuje za rada choc z porzadkowaniem u mnie ciezko bo tyle ciekawszych spraw😁 Odpowiedz Link
lelumpolelum31 Re: Prosba o interpretacje 03.02.17, 13:26 Poczytalam info z linku i to prawda...Problem w tym ze i tak nie bardzo wiem co z tym zrobic...mieszkanie bede miec niby po ojcu...Tylko poko co to obcy ludzie w nim mieszkaja a nie ja,jesy za duze bym byla w stanie je sama utrzymac plus nie odpowiada mi jego lokalizacja.Co Pani o tym sadzi?Co zrobic dalej Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: Prosba o interpretacje 03.02.17, 14:24 Na temat postępowania w kwestiach mieszkaniowych wszystkie najważniejsze podpowiedzi są na moim blogu... Czyli – głównie – asekuracja, unikanie „układów” mieszkaniowych niszowych/nietypowych/dziwnych/ryzykownych/eksperymentalnych/tajemniczych itp., rozsądek, znajomość prawa, itd., + oczywiście bieżące skrupulatne pilnowanie/pilotowanie swoich spraw i „trzymanie ręki na pulsie”. W sprawach konkretnego mieszkania mogę tylko (bez Numerologii) podpowiedzieć, by zacząć – stopniowo, oczywiście od podstaw – wielowątkowo, np. postawić na: 1/ znajomość ogólnych zasad i przepisów prawa nt. warunków/dokumentów dot. sprzedaży/zakupu/zamiany mieszkania (internet, np. linki typu „zamiana mieszkania – krok po kroku”, rozmowy z ludźmi osobiście doświadczonymi w sprawach mieszkaniowych, publikacje, konsultacje z prawnikami), 2/ znajomość rynku mieszkaniowego lokalnego (internet – m.in. fora, kontakty osobiste „sondażowe” nt. cen/metrażu/lokalizacji/itd. z różnymi biurami/agencjami/pośrednictwami, itp.), 3/ kontakt z prawnikiem specjalizującym się w sprawach mieszkaniowych (po dokładnym-! sprawdzeniu przez Ciebie, czy ten prawnik faktycznie ma sukcesy w sprawach mieszkaniowych) – w celu omówienia aktualnej sytuacji prawnej „Twojego” mieszkania. Pozdrawiam Odpowiedz Link
lelumpolelum31 Re: Prosba o interpretacje 03.02.17, 20:55 Coz ogolnie w takim razie mowiac wprost zycie bede miec kijowe...coz...tak czy owak dziekuje Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: Prosba o interpretacje 03.02.17, 21:19 Ale dlaczego kijowe, skoro do nadchodzących zmian można byłoby trochę się przygotować i później te ew. zmiany objąć mniejszą/większą kontrolą? „Tak czy owak dziękuję” za podziękowanie Odpowiedz Link
lelumpolelum31 Re: Prosba o interpretacje 03.02.17, 22:51 Kijowe bo raczej nie chce spedzac zycia na tego typu sprawach a na zabawie😁 Odpowiedz Link
lelumpolelum31 Re: Prosba o interpretacje 03.02.17, 13:17 Pamietam ze kiedys tam ktos mi mowil ze ok 27 r.zycia wchodze w kolejny cykl a od 27 niewiele sie u mnie zmienilo procz tego ze stalam sie bardziej imprezowa ze tak to ujme Odpowiedz Link
saoirse88 Re: Prosba o interpretacje 04.02.17, 12:45 Bo cykle mówią o nastawieniu wewnętrznym, wibracja 9 otwiera na ludzi, znam wiele osób pod wpływem 9 - bardzo ich ciągnie do innych, do spotkań, poza tym podejrzewam że to także wpływ aktualnego punktu zwrotnego. Odpowiedz Link