Dodaj do ulubionych

prosba o.....Pani Tereso:))

10.09.17, 17:07
witam
jestem tu poraz pierwszy...
jezeli moge prosic o num. partnetska...interpretacje relacji miedzy mna i paniem x i y..
duzo by tu gadac ...
....w moim zyciu male zawirowania....
ja.10.06.1983
on 06.04.1982
on 07.07.1980
Obserwuj wątek
    • teresa.numerolog Re: prosba o.....Pani Tereso:)) 10.09.17, 17:17
      Witam,
      poproszę nieco opisać te małe zawirowania
      oraz poproszę o daty bardzo ważne emocjonalnie dla Pani i Pana X oraz dla Pani i Pana Y →
      daty poznania, daty bardzo ważnych rozmów w realu/necie, daty bardzo ważnych spotkań/wyjazdów, ew. datę zaręczyn/ślubu, ew. datę wspólnego zamieszkania, daty osobiste (tylko dat osobistych nie trzeba nazywać/opisywać), itp., itd.

Postaram się odpowiedzieć za ok. 1-1,5 tygodnia.

Pozdrawiam smile
      • sonique1983 Re: prosba o.....Pani Tereso:)) 10.09.17, 17:34
        cudownie...dziekuje za szybka reakcje...
        w moim zyciu bylo..jest dwoch mezczyzn...maz 6.04.1982(x) data poznania 06.12.2002 data slubu 27.07.2008. data rozstania 06.2011. Byla tp moja pierwsza milosc
        w sierpniu 2009 poznalam przypadkowo pana Y 7.07.1980...spotkanie bylo owiane niesamowita magia...bylam w stanie zostawic wszystko...
        dwie rozne osoby...jedna nie miala tego co druga..i odwrotnie....
        dwa rodzaje milosci...
        a wierzylam zawsze w takie rzeczy...intuicja...itd
        03.06.2012 przyszla na swiat corka z Panem Y... gdzie nie moglam miec dzeci ( badania...lekarze itd) i maly cud...smile
        zycie pokazalo ze na poziomie intelektualnym sie potrafilismy dogadac...i tesknilam bardzo gdzies wewn. za X.
        2016.12 postanowilismy sie rozejsc z Y... gdzies caly czas ja i pan X mielismy kontakt...wrocilismy do siebie po 5 latach...
        gdzies nadal w malej czesci brakuje mi Y....ale musze juz temat chyba zamknac...
        wiem jedno...jak byloby mo dane byc sama w zyciu..to wiem ze nie bedzie juz nikogo innego...
        • teresa.numerolog Re: prosba o.....Pani Tereso:)) 10.09.17, 17:51
          Dziękuję za opisanie małych zawirowań...

Poproszę o dokładne daty, oczywiście bez jakiejkolwiek pomyłki (bo nawet z jedną pomyłką cała analiza może nadawać się do kosza...):
          -
          • teresa.numerolog Re: prosba o.....Pani Tereso:)) 16.09.17, 09:54
            Jeszcze raz poproszę o dodatkowe dokładne daty... wink

T.
            • sonique1983 Re: prosba o.....Pani Tereso:)) 24.09.17, 06:18
              witam..nie wiem dlaczego nie przyszla mi informacja ze jest nowy wpissad(
              Z Panem X nie pamietam dokladnej daty kiedysie rozstalismy w czerwcu 2011 sie wyprowadzilam...nie rozwiedlismy sie ostatecznie...
              Y poznanie sierpien 2009 ktoras sobota 28/29 rozstanie 2016 grudzien mozna powiedziec ze dzien wyprowadzki tez...
              pozdr
              • sonique1983 Re: prosba o.....Pani Tereso:)) 24.09.17, 06:21
                grudzien 9
                • teresa.numerolog Re: prosba o.....Pani Tereso:)) 25.09.17, 19:05
                  Sonigue1983, to co najważniejsze → Pani data urodzenia i data urodzenia Córki mogą w całym życiu pięknie się przyciągać... smile

Sonique1983, w Pani dacie urodzenia występują m.in. tendencje do „dwutorowości”, a one w realu mogą stawiać obok kobiety dwóch mężczyzn – albo dwóch mężczyzn faktycznie albo chociaż drugiego mężczyznę w marzeniach wink smile

-
                  • sonique1983 Re: prosba o.....Pani Tereso:)) 26.09.17, 07:14
                    Dziekujesmile) czy Pani gdzies prywatnie zajmuje sie doradztwem...? interesuja mnie tez inne sfery numerologii..
                    a odnosnie tego co Pani napisala...Mam nadzieje ze sie pouklada....smile niestety jest tak jak Pani pisze ..o dwutorowisci...gdzies tam w glowie jest Y....ale jest to zupelnie inny swiat...i komunikacja z nim to poziom zaden....ciezlo bylo nam sie dogadacsad(
                    Tymczasem serdecznie pozdrawiam i dziekuje za poswiecony czaswink
                    • teresa.numerolog Re: prosba o.....Pani Tereso:)) 26.09.17, 08:42
                      Prywatnie zajmuję się Numerologią i odprowadzam składki zusowskie wink

Zapraszam do korespondencji bardziej szczegółowej i bardziej dyskretnej wink za pośrednictwem bloga: numerter.blogspot.com/

Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka