Dodaj do ulubionych

liczba "4"

16.09.05, 17:44
Ja jestem ciekawa jednej rzeczy, bo nijak mi się to nie zgadza z moją osobą.
Z daty urodzenia wychodzi mi, że jestem liczba "4", ale większosć cech
opisujących czwórkę nie zgadza mi się. Jak to zrobić, żebym mogła zrozumiec
dlaczego nie pasują do mnie te opisy? Ktoś wyjaśni? Będe wdziecznasmile)
Obserwuj wątek
    • amatemi Re: liczba "4" 17.09.05, 12:03
      witajsmile
      nie jestesmy liczbami, wiec nasze zycie nie jest takie jak wibracja jednej
      liczby. Rodzimy sie w danym dniu, z okresloną wibracją, ale nie jestesmy tą
      wibracją. Ona jest po to, aby pomoc nam zrealizowac cel z jakim sie pojawilismy
      na Ziemi. I moze sie zdarzyc, ze nie akceptujemy tej czesci siebie, ktora
      synchronizuje z wibracja dnia urodzenia. Dlatego nie widzimy siebie na tej
      drodze, dlatego nie rozumiemy przeslania tej wibracji.
      Juz kiedys o tym pisalam ale powtorze.
      Droga zycia jest jak autostrada, wybralas sobie autostrade nr 4 ( choc
      stawialabym na podliczbe jako nr autostrady). Ma ona charakterystyczny tylko
      dla niej wyglad, odpowiednie przeszkody i pomoce. A my jadac sobie dana
      autostrada napotykamy na nie i testujemy nasze umiejetnosci radzenia sobie z
      tym wszystkim. Wibracja drogi zycia jest po to, abysmy ją zrozumieli doglebnie,
      abysmy poczuli co to znaczy wibracja 4. Wibracje imion i nazwiska (
      symbolicznie moim zdaniem przedstawione jako pojazd ktorym przemierzamy
      autostrade) moga nam pokazac czy bardziej sobie utrudniamy czy ulatwiamy naszą
      droge.

Czym dla Ciebie jest wibracja 4?

Pozdrawiam, amatemismile
      • zeta23 Re: liczba "4" 17.09.05, 15:22
        Dziękuję Amatemi za odpowiedz, ale nadal mam wątpliwości, bo jeżeli piszą,
        że "czwórki" są wyjątkowo sumienne i pracowite, nie znoszą narzekania
        i lenistwa. Są wymagające, potrafią jednak nagrodzić ciężką pracę.
        Nie tolerują spóźnień i bałaganu. Odpowiednie dla Czwórki zawody to urzędnik,
        księgowy, inżynier, lekarz, mechanik, ekonomista, a także doradca czy krytyk.
        Są dobrymi żołnierzami i sędziami.W miłości Czwórki są stałe i odpowiedzialne.
        Lojalność wobec partnera jest ich przyrodzoną cechą. Uczucia wyrażają z pewnym
        trudem, potrzebują czasu aby nabrać swobody i zaufania. Boją się odrzucenia
        swoich uczuć, dlatego są nieśmiałe i powściągliwe. Rzadko zakochują się od
        pierwszego wejrzenia to ja nie utożsamiam sie z tym,bo to nie jestem ja!
        Z tego moze 10% jest prawdy, a reszta to niestety fałsz.
        Ja - księgowa? W pracy zawodowej najbardziej unikałam roboty papierkowej typu
        księgowość, która mnie nudziła i prawie przy niej zasypiałam.

Wibracje imion i nazwiska (
        > symbolicznie moim zdaniem przedstawione jako pojazd ktorym przemierzamy
        > autostrade) moga nam pokazac czy bardziej sobie utrudniamy czy ulatwiamy
        naszą droge.

Amatemi jak mogę się doinformować szczegółowiej? Czy mozesz polecic jakieś
        strony w internecie, gdzie mogę coś ustalić "prawdziwego" z numerologii dla
        siebie?
        Dziękuję bardzosmile)

• amatemi Re: liczba "4" 19.09.05, 14:08
          zeto,
          droga zycia nie przedstawia Twojego charakteru, a jedynie energie ktore chcesz
          poznac, przetestowac. Nie doszukuj sie wiec swoich cech charakteru w liczbie
          drogi zycia.
          Nie znam stron internetowych opisujacych w sposob w miare szczegolowy portret
          numerologiczny. Najlepiej kupic ksiazke do numerologii. Ksiazki sa podane w
          watku "literatura numerologiczna".
          Pozdrawiam Cie serdecznie, amatemi
          • zeta23 Re: liczba "4" 30.09.05, 13:46
            amatemi napisała:

> zeto,
            > droga zycia nie przedstawia Twojego charakteru, a jedynie energie ktore
            chcesz
            > poznac, przetestowac. Nie doszukuj sie wiec swoich cech charakteru w liczbie
            > drogi zycia.
            > Nie znam stron internetowych opisujacych w sposob w miare szczegolowy portret
            > numerologiczny. Najlepiej kupic ksiazke do numerologii. Ksiazki sa podane w
            > watku "literatura numerologiczna".
            > Pozdrawiam Cie serdecznie, amatemi

Dzieki Amatemi za wyjaśnieniasmile
            Tak sobie myślę,ze 4 nijak ma się do mojego życia, ale za to z 5-tką się bardzo
            identyfikuję , zresztą jest moją "liczbą serca" wg. numerologii.
            Pozatym piątka "prześladowała" mnie przez całe moje życie. Jest moim dniem (2+3)
            urodzenia, miesiącem urodzenia (maj). Wyszłam za mąż 23-go i zawsze mieszkania
            w których zamieszkiwałam miałam z numerem "5"
            Pozdrawiam cie serdecznie-Zeta
            • gawliki Re: liczba "4" 08.10.05, 13:10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka