pixel33 06.10.05, 15:47 Z daty urodzenia jestem 3. Z zsumowania liter imienia i nazwiska jestem 3. I to bez różnicy czy imie licze jako zdrobniałe czy jako pełne. I tak i tak wychodzi 3. Tak się mnie ta 3 przyczepiła) Co jeszcze moge policzyć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith_6 Re: 3 06.10.05, 16:11 Wg Gladys Logos "zgodnie z regułami rządzącymi numerologią, ideałem byłaby doskonała równowaga między wszystkimi liczbami składającymi sie na portret numerologiczny danej osoby. Oznaczałoby to sytuację, kiedy wibracje imienia zgodne są Odpowiedz Link
pixel33 Re: 3 06.10.05, 16:20 Czy to znaczy, że się poprawi? Bo taka mocno trójkowa to ja jestem od przyjęcia nazwiska męża. ) Odpowiedz Link
lilith_6 Re: 3 06.10.05, 16:21 ...są z wibracją urodzenia. Imię i nazwisko wzmacniałoby tym samym wrodzone cechy charkteru i możliwości danej osoby, bądź neutralizowało wady i słabości. Niestety sytuacja taka występuje niesłychanie rzadko: nikt nie jest bowiem "czystym" numerem, lecz kombinacją wielu..." A Tobie zgadza się liczba wyrazu własnego (choć nie wiem czy jest to liczba wyrazu własnego skoro powstała po zsumowaniu literek z jednego tylko imienia - zakładając, że masz 2 imiona) z liczbą drogi życia Możesz obliczyć jeszcze liczbę ekspresji zewnętrznej - dodając spółgłoski występujące w imionach i nazwisku; oraz liczbę duszy - dodając samogłoski, i parę innych ciekawych rzeczy. Wskazówki na ten temat znajdziesz na: www.umysl.pl/ezoteryka/210.phpPozdrawiam Odpowiedz Link
lilith_6 Re: 3 06.10.05, 16:28 Coś mi dzisiaj nie wychodzi, hehe. Najpierw zbyt wcześnie puściłam posta, a potem ten numer z adresem strony To prawidłowy adres: www.umysl.pl/ezoteryka/210.php Nie wiem czy się poprawi LiLith Odpowiedz Link