Dodaj do ulubionych

Wibracja dla pseudonimu.

30.12.05, 01:45
W ogole nie wiem czy tak sie robi: jest potrzeba ukrycia sie za pseudonimem,
czy mozna wzmocnic nim pewne cechy?

Ta osoba bedzie pod tym nowym imieniem chce cos publikowac, by w ten sposob
dorobic, ale jednoczesnie zalezy jej na dyskrecji. Slawa nie jest tu wcale
pozadana, wprost przeciwnie - ta dzialalnosc to jest chaltura a nie podstawowy
sposob zarabiania na zycie.

Bylabym wdzieczna za jakies wskazowki.
Obserwuj wątek
    • lzygan Re: Wibracja dla pseudonimu. 31.12.05, 15:09
      radziłbym tej osobie przeczytać charakterystyki po kolei wszystkich cyfr i
      zobaczyć,opis której z nich najlepiej oddaje charakter tego co ma zamiar robić,
      a potem..., wybrać pseudonim - takie rzeczy najlepiej robić intuicyjnie, potem
      sprawdzać jaką wibrację posiada wybrany pseudonim,

oczywiście to tylko sugestiasmile

pozdrawiam
      • anahella Re: Wibracja dla pseudonimu. 31.12.05, 15:22
        lzygan napisał:

> radziłbym tej osobie przeczytać charakterystyki po kolei wszystkich cyfr i
        > zobaczyć,opis której z nich najlepiej oddaje charakter tego co ma zamiar robić,
        > a potem..., wybrać pseudonim - takie rzeczy najlepiej robić intuicyjnie, potem
        > sprawdzać jaką wibrację posiada wybrany pseudonim,
        >
        > oczywiście to tylko sugestiasmile

Dziekismile Ta osoba zaproponowala sobie oczywiscie pseudonim i spytala mnie o to
        czy to jest "dobry" pseudonim. Ja nie znam sie na numerologii, wiec zadaje
        pytanie tutaj. Zliczylam wibracje pseudonimu zgodnie ze strona:

www.umysl.pl/ezoteryka/220.php
        (liczylam wedlug prawej tabelki, tej pionowej) i pseudonim ma wibracje 7.
        Zreszta wedlug tej lewej wychodzi tak samo.

Z tego co czytalam w necie, wibracja liczby 7 daje odizolowanie sie, wiec ten
        potrzeba ukrycia jest tu spelniona. A jak z pieniedzmi? Tej osobie nie zalezy na
        duzej kasie na raz, ale na regularnym dorabianiu przez kilka miesiecy.
        • lzygan Re: Wibracja dla pseudonimu. 31.12.05, 17:57
          >A jak z pieniedzmi? Tej osobie nie zalezy n
          > a
          > duzej kasie na raz, ale na regularnym dorabianiu przez kilka miesiecy.

wszystkie podręczniki piszą, że nie ma mniej zainteresowanej pieniędzmi liczbą
          niż 7, może z nią konkurować jeszcze 9, ją interesuje rozwój duchowy czy
          intelektualny, ale nie to nie oznacza, że nie potrafią zarabiać pieniędzy, one
          po prostu zarabiają przy okazji, tego co robią, także jeżeli twoja koleżanka
          miałaby przyjmować pseudonim, który numerologicznie daje 7, to powinna to być
          praca, która ją rozwija intelektualnie, a nie np. praca tylko i wyłącznie dla
          kasy, bo wtedy byłaby bardziej wskazana liczba 8, może 4, jesli zaczynałaby coś
          zupełnie nowego - od podstaw

pozdrawiam
          • janus50 Re: Wibracja dla pseudonimu. 31.12.05, 19:55
            jeśli chodzi o adres/nazwę strony należy wziąć pod uwagę zawsze pełną nazwę.
            np. www.mocheroweberety.net.pl
            Najlepsze dla osiągnięcia zysku są: 1 - idę prostą drogą do celu i odnoszę
            sukcesy, 3 - klienci lgną do mnie jak pszczoła do miodu, 8 - w sposób wręcz
            magiczny przyciąga pieniądze i sukcesy.
            dla porównania:
            9 - wszystko dla innych nic dla siebie - plajta zaprogramowana
            4 - uzyskuję satysfakcję z pracy, okupuję to jednak nadludzkim wysiłkiem
            7 - jestem sam jak kołek i nikt mną się nie interesuje....
            powyższe oczywiście wyłącznie względem biznesu..
            Pozdrawiam
            • anahella Re: Wibracja dla pseudonimu. 01.01.06, 19:08
              Dziekuje za informacje, powoli zaczyna mi sie rozjasniac w glowie.

Nie chodzi o publikacje w internecie, wiec nie o strone tu chodzi, ale zawsze
              bede o tym pamietac na przyszloscsmile

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka