Dodaj do ulubionych

prośba do Pana Janusza

25.01.06, 18:40
...zaczynam ten wątek podobnie jak większosc, czyli,ze jest to prosba do Pana
Janusza, bo jak widzę, jest On tutaj osobą , ktora udziela rad, odpowiedzi, a
ja bardzo potrzebuję jakiejs wskazowki. Urodzilam się 26.09.1984. CO się w
moim zyciu dzieje? od ok 2och lat jest ogolnie raczej zle niz dobrze. Grunt
ucieka mi spod nog..czy moze Pan na podstawie mojej daty urodzenia odczytac
cos o mnie , o moim zyciu ( osobistym, rodzinnym, zawodowym)? Ciekawi mnie
rowniez, jakiej udzieliłby mi Pan wskazowki co do odpowiedniego dla mnie
zawodu. Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • szi-zuza Re: prośba do Pana Janusza 25.01.06, 18:42
      Jesli to moze dostarczyc jakichs dodatkowych wskazowek, to urodzilam się w sr o
      13:20. pozdrawiam serdecznie.
    • amatemi Re: prośba do Pana Janusza 26.01.06, 11:17
      witaj zuzosmile
      zanim odpowie Ci pan Janusz, to wtrace kilka slow.
      Portret jest bardzo ciekawy. Wyglada to tak, jakbys w poprzednich wcieleniach
      pracowala z tematem smierci ( jako osoba odprowadzajaca dusze zmarlych, np.
      kaplan bogow swiata umarlych). Doswiadczen duchowych z tym zwiazanych masz
      mnostwo. A Twoja dusza wybrala teraz zycie, pelnie zycia, korzystanie z niego z
      radoscia i branie pelnymi garsciami. Tak, jakbys wybrala smierc swojego starego
      funkcjonowania, w energiach ciezkich i mrocznych.
      Moim zdaniem wszystko co tętni zyciem, co sprawi Ci radosc, taniec, spiew,
      malowanie, pisanie, spotkania z przyjaciolmi, kontakt z ludzmi, z zyciem, z
      natura itd. jest wlasnie tą drogą, ktora postanowilas kroczyc.
      Bawic sie i byc jak dziecko. Dziecko jest zywe, ma przed soba cale zycie
      ziemskie, a przeciez jestesmy na ziemi, wiec zyjmysmile))

To sa moje spostrzezeniasmile))
      Na pewno pan Janusz opisze Twoj portret dokladniesmile))
      pozdrawiam serdecznie,
      amatemismile
      • szi-zuza Re: prośba do Pana Janusza 26.01.06, 18:18
        Dziękuję Ci amatemismile

Moim zdaniem wszystko co tętni zyciem, co sprawi Ci radosc, taniec, spiew,
        > malowanie, pisanie, spotkania z przyjaciolmi, kontakt z ludzmi, z zyciem, z
        > natura itd
        -
      • anxiety3 Re: prośba do Pana Janusza 27.01.06, 10:30
        amatemi, do Ciebie rowniez skierowane sa slowa o ewentualnym przeslaniu mojego
        imienia i nazwiska na mail`a gazety, jesli tylko wyrazisz chec na tej podstawie
        dokonac jeszcze jakiejs analizysmile
        pozdrawiam.
    • janus50 Re: prośba do Pana Janusza 26.01.06, 19:25
      26-9-1984
      dzień urodzenia 26 - Nie ma takiej rzeczy, z której byś czegoś nie zrobiła
      (guziki, śrubki). Tak głęboko zagłębiasz się w sens życia, że uniemożliwia ci
      to myślenie o przyszłości. Zaczynasz wiele prac na raz i nie jesteś w stanie
      ich dokończyć, przyjmujesz bez wahania wysokie stanowiska, a to przekracza
      twoje możliwości zawodowe. Zawsze możesz być gdzieś w środku (urzędnik). Z
      biegiem lat może się w tobie zrodzić natura gderliwa. Potrafisz dać sobie radę
      w każdych warunkach.
      z całej daty 1 - Ucz się niezależności od najmłodszych lat. Masz realizować
      wszystkie swoje projekty do końca sama. Praca twoja nad poszerzaniem wiedzy ma
      trwać do końca życia. Z ciałem i umysłem rozwijaj sprawy duchowe, inaczej nie
      będziesz wiedziała, że są na świecie inne wartości. Jesteś urodzonym
      przywódcą, nie lubisz iść w tłumie, i właśnie, dlatego w tym, co robisz masz
      być perfekcjonistką. Rysem twojego charakteru jest ambicja. W negatywie możesz
      się realizować jako upadająca gwiazda lub sfrustrowany dyrektor.
      Jedynka harmonijna w pozytywie może osiągnąć doskonałe spełnienie życia i
      doprowadzić do celu innych ludzi w całkiem nowych sferach działania. Uważaj na
      emocje, jednym uczynkiem niewłaściwym, spowodowanym emocją, możesz przekreślić
      cały dorobek życia. Prowadź, nie możesz być jedną z tłumu, nie bierz wzorców,
      idź swoją własną drogą.
      aktualnie jesteś w pierwszym cyklu o wibracji 9, potrwa on do 28 roku życia - 
      Dla dziecka jest to najtrudniejszy cykl, ponieważ może być wystraszone i
      nerwowe, nie jest w stanie się skoncentrować. Jako młody człowiek zaczyna
      rozumieć i oceniać sprawy dorosłych. Już jako młody człowiek staje się
      filozofem. W osamotnieniu może przeżywać straszliwe burze i niepowodzenia. Nie
      jest to korzystny cykl do zawierania związków partnerskich i małżeńskich,
      ponieważ rzadko są one trwałe, nawet znajomości zostają skazane na zagładę. W
      cyklu 9 przyciągamy partnerów, którzy nas nie interesują a z kolei osoby,
      którymi jesteśmy zainteresowani nas nie chcą.
      jednocześnie do 35 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 8 - duża
      aktywność zawodowa, osiągnięcia, autorytet, uznanie. Bardzo dobry okres na
      pomnażanie dóbr materialnych. Może jednak się tak zdarzyć, że dziecko i
      młodzieniec w tym okresie posiada zbyt dużo materialnej swobody, której nie
      jest w stanie zrozumieć i ocenić. Traci orientację w sytuacji i w późniejszym
      wieku może nie doceniać pracy własnej i innych.
      twoje czarne szczyty czyli wady: 1 - tendencja do skrajnej upartości albo do
      podchodzenia do własnych zamierzeń na zasadzie „chciałbym a boję się”. Może też
      wystąpić tendencja do zaczynania wielu rzeczy na raz i nie kończenia.
      3 - tendencja do przechodzenia od gadulstwa do gburstwa.
      4 - Tendencje do bałaganiarstwa i spóźniania się. Zagubienie w szczegółach.
      Przechodzenie od pracoholizmu do lenistwa. Agresja. Narzucanie sobie i innym
      ograniczeń.
      Tyle z samej daty. Jak widzisz jesteś w trudnym pierwszym cyklu 9, cykl w ten w
      powiązaniu z czarnymi szczytami może tobie zadawać dużo cierpienia. Trudno
      powiedzieć jakie masz wibracje z imion i nazwisk, jednak może się zdarzyć, że
      one jeszcze dodatkowo pogłębiają niekorzystne w pewnych aspektach wibracje
      pierwszego cyklu.
      Pozdrawiam

• szi-zuza Re: prośba do Pana Janusza 26.01.06, 23:52
        witam, dziekuje za Pana analize. Imie i nazwisko moge Panu przeslac na adres
        Gazety, na samym forum nie chce go podawac. I faktycznie, jak napisanie w
        kolejnym post`cie, jestem numerologiczną trojką smile pozdrawiam serdecznie!
        • janus50 Re: prośba do Pana Janusza 27.01.06, 11:50
          Bardzo przepraszam!! Nie wiem jak to się stało że napisałem o 1!
          Poprawiam się!

3 - Dziel się wiedzą, bądź przydatną dla innych. Rozdając wiedzę, stajesz się
          światłem dla innych. Przeznaczeniem Twoim jest być związaną ze sztuką, ze
          wszystkim, co piękne i harmonijne, co daje radość innym. Największym środkiem
          twojego przekazu jest słowo. Wszędzie się czujesz dobrze, gdy przy tobie są
          ludzie.

Cos mi się od poczatku nie zgadzało, bo przecież już amatemi napisała że jesteś
          związana ze sztuką!
          Jeszcze raz przepraszam, cała reszta jest ok.
          POzdrawiam
    • yata1 Re: prośba do Pana Janusza 26.01.06, 22:39
      Janusz,szukam tego wątku o którym wspominałeś i tak przy okazji: tu wychodzi 3.
      • yata1 Re: prośba do Pana Janusza 27.01.06, 20:52
        szi-zuza

Wiesz.. muszę Ci koniecznie cos napisac,bo to dobra wiadomośćsmile
        Gladys Lobos(uznawana za najlepszego i najbardziej skutecznego numerologa na
        świecie)zapytana o to czy są "szczęśliwe liczby" odpowiedziała:

Nie ma czegoś takiego jak "szczęśliwe liczby". No, może jest tylko jedna, która
        ma więcej szczęścia niż inne - jest nią trójka. Trójka oznacza szczęście,
        otwartość, urok, nadzieję, optymizm. Jest to jedyna liczba, która (jeśli jest
        liczbą urodzenia)=>DROGA ŻYCIA-nie myl z liczbą dnia urodzenia- przynosi
        człowiekowi szczęście w życiu. Czasami jednak ludzie "trójki" wcale nie myślą,
        że mają szczęście, nie wierzą w nie. Być może dzieje się tak dlatego, że są
        przyzwyczajeni do tego, że wszystko im się udaje, łatwo przychodzi, ludzie im
        pomagają, a oni wcale nie odbierają tego jako szczęścia. Ale jeśli porozmawia
        się z urodzeniową czwórką, wyraźnie widać, że trójka ma szczęście. Czwórka musi
        bardzo ciężko pracować, aby osiągnąć to, co chce.
        Jeśli chcesz przejść do następnego pokoju, a jesteś czwórką, będziesz musiała
        długo drzwi wyważać... aż wreszcie to zrobisz, ponieważ czwórki są wytrwałe.
        Trójka zaś zobaczy, że dla niej drzwi są lekko uchylone.
        • yata1 Re: prośba do Pana Janusza 27.01.06, 21:14

I jeszce jedna taka drobna uwaga. Ponieważ jesteś urodzeniową 3 ,a nei 1 ( co
          uznał też janusz) to w związku z tym jesteś nie do do 35 roku życia, a do 33
          w pierwszym szczycie o wibracji 8.
          I tu jeszcze jedna optymistyczna dla Ciebie uwaga. Ta wibracja powstała z 17,
          dlatego też warto wspomieć ,ze 17 (tak jak 41) jest podliczbą szczgólną.
          - zapewnia ochronę w postaci opieki wyższych sił sprawczych . Możesz nazwać je
          aniołami , duchami opiekuńczymi , siłą kosmosu , czy podobnie . Podliczba ta
          gwarantuje asekurację z zewnątrz . Osoba , która posiada 17( lub 41) ma pewność
          , że nawet najgroźniej wyglądająca sytuacja jest stabilną bazą do polepszenia
          swoich warunków - oczywiście o ile zechce ją przepracować , reagując pozytywnie .

Pozdrawiam
          • szi-zuza Re: prośba do Pana Janusza 28.01.06, 18:44
            Yata, nie wiem, skad to wiesz, ale tak...Ja mam szczescie do ludzi i wiem o
            tym. Prawda rowniez jest, ze wiele osob uwaza,ze `mnie sie wszystko udaje`ot
            tak, bo do wielu sprzyjajacych okolicznosci , uwazam , ze tez mam szczescie, co
            poparte wkladem wlasnej pracy moze dac bardo dobre rezultaty...
            Wow, to wszystko `tylko` na podstawie mojej daty urodzenia..Jestem pod
            wrazeniem i chetnie dowiedzialabym sie wiecej na temat tej ...chyba sztuki
            interpretacji smile czy poszerzone o wibracje(???) z mojego imienia i nazwiska
            taka analiza moze byc pelniejsza czy wystarczy data? Jak juz zaproponowalam,
            moge je przeslac na mail. pozdrawiam i bardzo dziekuje, heh, i faktycznie
            podnioslo mnie to na duchusmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka