Dodaj do ulubionych

Do Pana Janusza

24.04.06, 23:56
Witam serdecznie
Panie Januszu. Proszę o charakterystykę osobowości oraz o interpretację, czy
związek pomiędzy tymi osobami ma rację bytu, czy przetrwa, czy jest to ta
właśnie miłość, na którą czekało jedno i drugie po wcześniejszych przejściach.
Ona - 06.10.1970
On - urodzony 15 -go, a wpisany w dokumenty 23.07.1979
Pozdrawiam cieplutko

Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Do Pana Janusza 26.04.06, 14:21
      6-10-1970
      dzień urodzenia 6 - Lubisz, kiedy ciebie chwalą, krytykę przyjmujesz bardzo
      boleśnie. Szukasz towarzystwa, ale wybierasz jedną osobę jako pupila, po pewnym
      czasie zmieniasz go szukając kogoś innego do uwielbiania. Kochasz dzieci, ale
      to nie jest dla ciebie najważniejsze w życiu, nie musisz bać się biedy. Aby
      osiągnąć zawodowy sukces musisz być związana z konkretną firmą przez całe
      życie. Do życia potrzebni są tobie ludzie.
      z całej daty 33 - Liczba ta odzwierciedla ideał miłości uniwersalnej,
      ogarniającej wszystkich ludzi. Wprowadza idealną harmonię między wszystkimi
      cechami składającymi się na osobowość i umysłowość danej jednostki. 33 posiada
      takie cechy jak: uczciwość, prawdomówność, umiłowanie sprawiedliwości oraz
      poszanowanie tradycji. Może być wielkim mówcą, pisarzem, poetą lub malarzem.
      Umiłowanie życia rodzinnego jest wprost niezwykłe i w momencie, kiedy zawrze
      związek małżeński może przerodzić się w poświęcenie i rezygnację z własnych
      celów, jeśli dobro najbliższych będzie tego wymagało. 33 może w związku się
      męczyć i dręczyć ale rodziny nie zostawi.
      od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 6 - Większość twego życia w
      tym okresie będzie się skupiała wokół domu i rodziny. Jest to okres, który nie
      będzie się skłaniał ku szybkiemu wzbogacaniu się, ponieważ dążyła będziesz do
      bycia bardziej bezinteresowną i mniej zapotrzebowaną na osobiste nagrody.
      Pragnienie posiadania rodziny, trwałego związku, dzieci, jest bardzo duże.
      Oczywiście ognisko tego okresu skierowane będzie na rodzinę i sprawy
      domowe.jednocześnie od 30 do 39 roku życia w drugim szczycie o wibracji 5/14 -
      Dużo doświadczeń, częste zmiany, próbowanie wszystkiego zarówno w sferze
      emocjonalnej jak i używek. Wyzwalanie się ze starych stereotypów. Szczyt ma
      charakter poszerzania we wszystkich kierunkach – w strefie materialnej i
      duchowej. Główna cechą tego okresu jest próba zachowania własnej wolności,
      dlatego w grę wchodzą tylko wolne związki.
      Ze względu na to że 5 ta jest z karmicznej 14 mogą pojawić się takie rzeczy jak:
      - przyciąganie do siebie rzeczy nagłych, niespodziewanych,
      - kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń
      - ciągłe wzloty i upadki

czarne szczyty czyli wady: główny 3 - to mogą być dwie skrajności – albo
      tendencja do gburstwa albo do gadulstwa.
      wtórne 2 i 5
      2 - doły psychiczne, przewrażliwienie na punkcie swojej własnej osoby.
      5 - tendencja do próbowania wszystkiego w sferze używek i seksu. Ciągłe wzloty
      i upadki emocjonalne. Kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń.

Ty jako urodzeniowe 33 masz pragnienia, które ogniskuja sie w sferze rodziny,
      szczęścia rodzinnego, domu rodzinnego, pragnienie to podsyca dodatkowo aktualny
      cykl 6, jednak może być on skutecznie zakłócany przez szczyt 5 z 14..

15-7-1979
      dzień urodzenia 15 - wszystko przychodzi do ciebie samo, przyciągasz jak magnes
      przyjaciół, prezenty, możliwości życiowe. Z łatwością uczysz się, ale nie
      lubisz siedzieć nad książkami, wszystko samo ci wchodzi do głowy. Jesteś zdolny
      do ofiary, ale jeżeli ktoś na to zasługuje. Nie uznajesz dominacji nad sobą.
      Masz w sobie dużo sił, jesteś wiecznie młody. Lubisz demonstrować szczodrość.
      Jesteś dobrym aktorem.
      z całej daty 3 - Dziel się wiedzą, bądź przydatnym dla innych. Rozdając wiedzę,
      stajesz się światłem dla innych. Przeznaczeniem Twoim jest być związanym ze
      sztuką, ze wszystkim, co piękne i harmonijne, co daje radość innym. Największym
      środkiem twojego przekazu jest słowo. Wszędzie się czujesz dobrze, gdy przy
      tobie są ludzie.
      do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 7 - jest to wibracja, która
      rozwija twoje wewnętrzne pokłady psychiczne. Następuje rozwój osobowości.
      Niczego nie szukaj dla własnych egoistycznych celów. Nie wszystko, nad czym
      pracujesz należy zakończyć. Szczęście, passa przychodzi sama, ucieka, jeśli ją
      prześladujesz. Miej cierpliwość. Dużo się ucz i medytuj. Twoja praca musie być
      zorganizowana, panować ma spokój i równowaga. Nie wchodź w żadne spółki, masz
      pracować sam.
      jednocześnie do 33 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 4/13 - Wszystko
      jest bardzo stabilne i wolno się toczy, tworzą się fundamenty przyszłości.
      Szczyt wymaga pracy i nieustannej cierpliwości, pojawiają się ograniczenia. W
      grę może wchodzić przesadne zaangażowanie w pracę albo wręcz przeciwnie totalne
      lenistwo. Agresja.
      W tym szczycie wchodzi w wibrację 4 karmiczna 13, która powoduje porażki w
      swoich dążeniach. Działa tak samo jak 7 z 16 czyli karmiczna waląca się wieża
      co może powodować rozpad związków.
      czarne szczyty czyli wady: główny 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do
      podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałbym a boję się. Możesz
      zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej.
      wtórne 2 i 3
      2 - doły psychiczne, przewrażliwienie na punkcie swojej własnej osoby.
      3 - to mogą być dwie skrajności – albo tendencja do gburstwa albo do gadulstwa.

Moim zdaniem nie jest to partner dla ciebie... Powinnaś poszukać kogoś kto ma w
      czarnych szczytach również 5, wtedy będziecie sobie jeść z dzióbków do końca
      życia

POzdrawiam

• emraa Re: Do Pana Janusza 26.04.06, 16:10
        Panie Januszu
        Dziękuję za opis. Mam jednak zapytanie. Pan moją datę urodzin sumował tak:
        6+10+1+9+7+0=33. We wszystkich artykułach, jak również w rozmowach z wróżbitami,
        liczono mi tak: 6+1+0+1+9+7+0=24(po zsumowaniu 24 wychodzi 6). Stąd moje
        pytanie, jak to naprawdę jest z tym liczeniem, bo wydaje mi się, że wychodzi
        wtedy różnica w charakterystyce postaci. U mnie np. z Pana opisu nie zgadza się
        to, że preferuję wolny związek, że jak się znudzę przyjaciółmi to ich zmieniam,
        że jestem podatna na używki, że kocham dzieci, ale to nie one są najważniejsze.
        Jeżeli zaś chodzi mojego partnera, wyczytałam tu na forum, że nie data urodzenia
        ale ta widniejąca w dokumentach jest brana pod uwagę do liczenia.
        Mam nadzieję, że tym swoim wpisem nie zasmuciłam Pana. Wiem też, że jest to rys
        ogólny postaci, bo osób urodzonych pod tą samą datą jest wiele i aby uzyskać
        dokładny portret człowieka bierze się pod uwagę również godzinę przyjścia na
        świat, imiona itp.
        Proszę jednak o wyjaśnienie mi tych obliczeń, abym wiedziała na przyszłość.
        Jeszcze raz przepraszam jeśli uraziłam.
        Pozdrawiam cieplutko
        • janus50 Re: Do Pana Janusza 26.04.06, 19:53
          witaj
          oczywiście że mnie nie zasmuciłaś! Już wielokrotnie wspominałem, że data
          urodzenia daje nam pewien standard analizy. Jak on się realizuje zależy od
          wibracji z imion i nazwisk, w skrajnych przypadkach, kiedy wibracje własne nie
          harmonizują z tymi z daty urodzenia, realizacja może nawet znacznie odbiegać od
          standardu określonego w dacie urodzenia. Jeśli chodzi o liczenie to zawsze w
          przypadku gdy z daty urodzenia wychodzi 2,4,6 lub 8, wtedy szukamy odpowiednich
          wibracji mistrzowskich odpowiednio 11,22,33 lub 44, robi się to za pomocą
          metody słupkowej, redukując w razie potrzeby składniki. W twoim przypadku było
          to tak:
          *6
          10
          17
          ==
          33

Nie napisałem że nudzisz się przyjaciółmi lecz że masz wsród nich jednego
          faworyta. Jeśli chodzi o wolny związek, to również nie napisałem że taki
          preferujesz, bo jako 33 lub nawet zredukowana 6 jesteś zdecydowanie
          zwolennikiem stałego, pełnego oddania związku, opis mówi tylko, że szczyt w
          którym się znajdujesz, realizuje się najlepiej w wolnym związku (5 z 14).
          Jeśli chodzi o datę urodzenia, to należy brać pod uwagę w pierwszej kolejności
          rzeczywistą datę urodzenia. Sprawdza się to szczególnie jeśli chodzi o młode
          osoby jaką jest twój partner. Powinno się oczywiście porównać jedną i drugą
          datę urodzenia i sprawdzić na jakich wibracjach się twój partner realizuje, ale
          to już robota dla specjalisty i zdecydowanie na osobistej wizycie u numerologa,
          i to nie u takiego który nie widzi że jesteś 33 a nie 6.
          Jeszcze raz podkreślam, że opis wyłącznie z daty urodzenia rzadko jest w 100
          procentach zgodny z rzeczywistością, stąd wskazówki dotyczące pewnych
          skłonności lub wad nie muszą się realizować w pełnym brzmieniu. tylko pełna
          analiza z daty urodzenia oraz imion i nazwisk może dać odpowiedź zbliżoną
          maksymalnie do rzeczywistości.
          Pozdrawiam, oczywiście bez urazy!!
          Janusz
          • emraa Re: Do Pana Janusza 26.04.06, 21:54
            Witam ponownie.
            Bardzo dziękuję za odpowiedź smile)) Sprawiła mi ona dużą niespodziankę. Nie
            należę do osób, które dogłębnie zajmują się numerologią, stąd te moje zapytania.
            Bardzo podoba mi się rozmowa pisemna z Panem smile
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka