borko20 04.06.06, 19:41 Nie wiem co mam począć jestem jak w matni!!! moja narzeczona zdradziła mnie a teraz chce do mnie wrócić, nie wiem co zrobić. Proszę zinterpretować nasze daty ona 17-06-1968 Moja 23-05-1958 Dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borko20 Re: Panie Januszu 04.06.06, 19:43 borko20 napisał: > Pomyliłem miesiąc u niej nie czerwiec tylko sierpień 17-08-1968 Odpowiedz Link
janus50 Re: Panie Januszu 05.06.06, 11:32 23-5-1958 dzień urodzenia 23 - nikt nie potrafi tak zrozumieć ludzi jak ty. Masz umysł praktyczny, przydatny dla innych. Jesteś związany z ciałem fizycznym, dlatego jesteś świetnym diagnostą ciała fizycznego. Leczysz i budujesz, nie ranisz i nie rozrywasz - dlatego nie możesz być chirurgiem. Jest w ciebie wpisana dobra samoocena. Wiesz, ile jesteś wart. Cieszysz się dużą popularnością i szacunkiem u innych. Przesadzasz w radościach smutkach i zazdrości.... z całej daty 33 - Liczba ta odzwierciedla ideał miłości uniwersalnej, ogarniającej wszystkich ludzi. Wprowadza idealną harmonię między wszystkimi cechami składającymi się na osobowość i umysłowość danej jednostki. Może być wielkim mówcą, pisarzem, poetą lub malarzem. Posiada nieprzeciętne zdolności twórcze, gdyż jak nikt inny odczuwa piękno i potrafi je wyrazić poprzez słowo, linię, kolor, teksturę i formę. Umiłowanie życia rodzinnego jest wprost niezwykłe i w momencie, kiedy zawrze związek małżeński może przerodzić się w poświęcenie i rezygnację z własnych celów, jeśli dobro najbliższych będzie tego wymagało. 33 może w związku się męczyć i dręczyć ale rodziny nie zostawi. od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 5 (wszystkie życiowe cykle u ciebie to 5!) - żyj z zapakowaną walizką i kapeluszem na głowie, czekają cię zmiany, niepewność, różnorodność, podróże. Będziesz szukać ludzi, którzy zmienią twój światopogląd. Wszystkie twoje możliwości są z daleka od domu, od zwykłej rutyny!!! Jest to czas na zdobywanie dojrzałej wolności. Związki – tylko wolne. jednocześnie po ukończeniu 48 roku życia w czwartym szczycie o wibracji 1 - Duża aktywność, zmiany, chęć samodzielnego działania, umacnianie wewnętrznej indywidualności i szanowanie niezależności. Chęć wyrzeczenia się wszelkich represji. Można wiele rzeczy zaczynać i nie kończyć. Twoje czarne szczyty czyli wady: brak czarnych szczytów - trzy razy zero... 17-8-1968 dzień urodzenia 17 - Urodzonym siedemnastego los daje wielkie szansę. Mają w życiu wiele szczęścia. Nie obawiają się więc stawiać sobie ambitnych celów. Potrafią działać niezwykle skutecznie. Są lojalni i wielkoduszni. Czasem jednak stają się zbyt naiwni i łatwo poddają się złym nastrojom. W życiu zawodowym są przedsiębiorczy i pewni siebie. Potrafią się skupić na konkretnym zadaniu i doprowadzić je do końca. W związkach uczuciowych są pełni uroku i uwodzicielskiego wdzięku. Wiele żądają, ale i wiele dają w zamian. Czasem okazują miłość w oryginalny sposób. z całej daty 22/40 - Liczba mistrzowska, materialna. W sposób magiczny przyciąga pieniądze i sukcesy, pomaga w podejmowaniu decyzji, ponieważ przy tej wibracji wszystko jest albo białe albo czarne. Konsekwentnie realizujesz swoje ideały w świecie materialnym, sprawia to twoja silna wola i nieprzeciętne zdolności. 40 – Liczba pokutna. Charakteryzuje się tym, że musisz znosić wszystko z pochyloną głową i brać na siebie bardzo dużą odpowiedzialność za wszystko i za wszystkich nie okazując cienia buntu. Jeżeli posiadasz rodzeństwo to jest ono bardziej faworyzowane przez rodziców od ciebie. od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 8 - w tym cyklu jesteś zainteresowana praktyczną stroną życia. Duże i dużo przedsięwzięć związanych z pieniędzmi. Budowanie własnej stabilizacji. Jednocześnie od 32 do 41 roku życia w drugim szczycie o wibracji 5/14 - Dużo doświadczeń, częste zmiany, próbowanie wszystkiego w sferze emocjonalnej i używkach.. Wyzwalanie się ze starych stereotypów. Główna cechą tego okresu jest próba zachowania własnej wolności, dlatego w grę wchodzą wolne związki. Ze względu na to, że 5 – ka ta jest z karmicznej 14 może ona ciągle powodować ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń, przyciąganie do siebie wydarzeń nagłych, niespodziewanych i niepozytywnych. Szczyt 5 może powodować dwie skrajności: albo jest się fanatykiem seksu albo seks nie jest do niczego potrzebny. czarne szczyty czyli wady: główny 2 - przewrażliwienie na własnym punkcie, tendencja do depresji i kompleksów. wtórne 2 i 0 (brak) 2 - jak wyżej Oboje jesteście aktualnie pod działaniem wibracji 5, ty w cyklu a twoja partnerka w szczycie. 5 to niechęć do zobowiązań, do przejęcia odpowiedzialności również w związku. Perspektywa związku małżeńskiego jest przyjmowana z dużą niechęcią. Pragnienie swobody i duży liberalizm wzgl zależności w związku. okres zdominowany przez 5 to czas w którym "skoki w bok" mogą się zdarzać dość często. Ty jako urodzeniowe 33 masz z pewnością duży opór aby związek zakończyć, 33 to najbardziej przywiązany do związku partner, nie oznacza to wcale, że możesz się ustrzec przelotnych flirtów i romansów. Moja rada, jeśli wasze uczucie jest mocne należy wybaczyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link