Dodaj do ulubionych

Panie Januszu

04.06.06, 19:41
Nie wiem co mam począć jestem jak w matni!!! moja narzeczona zdradziła mnie a
teraz chce do mnie wrócić, nie wiem co zrobić. Proszę zinterpretować nasze
daty ona 17-06-1968 Moja 23-05-1958 Dziękuję
Obserwuj wątek
    • borko20 Re: Panie Januszu 04.06.06, 19:43
      borko20 napisał:

> Pomyliłem miesiąc u niej nie czerwiec tylko sierpień 17-08-1968
      • janus50 Re: Panie Januszu 05.06.06, 11:32
        23-5-1958
        dzień urodzenia 23 - nikt nie potrafi tak zrozumieć ludzi jak ty. Masz umysł
        praktyczny, przydatny dla innych. Jesteś związany z ciałem fizycznym, dlatego
        jesteś świetnym diagnostą ciała fizycznego. Leczysz i budujesz, nie ranisz i
        nie rozrywasz - dlatego nie możesz być chirurgiem. Jest w ciebie wpisana dobra
        samoocena. Wiesz, ile jesteś wart. Cieszysz się dużą popularnością i szacunkiem
        u innych. Przesadzasz w radościach smutkach i zazdrości....
        z całej daty 33 - Liczba ta odzwierciedla ideał miłości uniwersalnej,
        ogarniającej wszystkich ludzi. Wprowadza idealną harmonię między wszystkimi
        cechami składającymi się na osobowość i umysłowość danej jednostki. Może być
        wielkim mówcą, pisarzem, poetą lub malarzem.
        Posiada nieprzeciętne zdolności twórcze, gdyż jak nikt inny odczuwa piękno i
        potrafi je wyrazić poprzez słowo, linię, kolor, teksturę i formę.
        Umiłowanie życia rodzinnego jest wprost niezwykłe i w momencie, kiedy zawrze
        związek małżeński może przerodzić się w poświęcenie i rezygnację z własnych
        celów, jeśli dobro najbliższych będzie tego wymagało. 33 może w związku się
        męczyć i dręczyć ale rodziny nie zostawi.
        od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 5 (wszystkie życiowe cykle u
        ciebie to 5!) - żyj z zapakowaną walizką i kapeluszem na głowie, czekają cię
        zmiany, niepewność, różnorodność, podróże. Będziesz szukać ludzi, którzy
        zmienią twój światopogląd. Wszystkie twoje możliwości są z daleka od domu, od
        zwykłej rutyny!!! Jest to czas na zdobywanie dojrzałej wolności. Związki –
        tylko wolne.
        jednocześnie po ukończeniu 48 roku życia w czwartym szczycie o wibracji 1 -
        Duża aktywność, zmiany, chęć samodzielnego działania, umacnianie wewnętrznej
        indywidualności i szanowanie niezależności. Chęć wyrzeczenia się wszelkich
        represji. Można wiele rzeczy zaczynać i nie kończyć.
        Twoje czarne szczyty czyli wady: brak czarnych szczytów - trzy razy zero...

17-8-1968
        dzień urodzenia 17 - Urodzonym siedemnastego los daje wielkie szansę. Mają w
        życiu wiele szczęścia. Nie obawiają się więc stawiać sobie ambitnych celów.
        Potrafią działać niezwykle skutecznie. Są lojalni i wielkoduszni. Czasem jednak
        stają się zbyt naiwni i łatwo poddają się złym nastrojom. W życiu zawodowym są
        przedsiębiorczy i pewni siebie. Potrafią się skupić na konkretnym zadaniu i
        doprowadzić je do końca. W związkach uczuciowych są pełni uroku i
        uwodzicielskiego wdzięku. Wiele żądają, ale i wiele dają w zamian. Czasem
        okazują miłość w oryginalny sposób.
        z całej daty 22/40 - Liczba mistrzowska, materialna. W sposób magiczny
        przyciąga pieniądze i sukcesy, pomaga w podejmowaniu decyzji, ponieważ przy tej
        wibracji wszystko jest albo białe albo czarne.
        Konsekwentnie realizujesz swoje ideały w świecie materialnym, sprawia to twoja
        silna wola i nieprzeciętne zdolności.
        40 – Liczba pokutna. Charakteryzuje się tym, że musisz znosić wszystko z
        pochyloną głową i brać na siebie bardzo dużą odpowiedzialność za wszystko i za
        wszystkich nie okazując cienia buntu. Jeżeli posiadasz rodzeństwo to jest ono
        bardziej faworyzowane przez rodziców od ciebie.
        od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 8 - w tym cyklu jesteś
        zainteresowana praktyczną stroną życia. Duże i dużo przedsięwzięć związanych z
        pieniędzmi. Budowanie własnej stabilizacji.
        Jednocześnie od 32 do 41 roku życia w drugim szczycie o wibracji 5/14 - Dużo
        doświadczeń, częste zmiany, próbowanie wszystkiego w sferze emocjonalnej i
        używkach.. Wyzwalanie się ze starych stereotypów. Główna cechą tego okresu
        jest próba zachowania własnej wolności, dlatego w grę wchodzą wolne związki.
        Ze względu na to, że 5 – ka ta jest z karmicznej 14 może ona ciągle powodować
        ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń,
        przyciąganie do siebie wydarzeń nagłych, niespodziewanych i niepozytywnych.
        Szczyt 5 może powodować dwie skrajności: albo jest się fanatykiem seksu albo
        seks nie jest do niczego potrzebny.
        czarne szczyty czyli wady: główny 2 - przewrażliwienie na własnym punkcie,
        tendencja do depresji i kompleksów.
        wtórne 2 i 0 (brak)
        2 - jak wyżej

Oboje jesteście aktualnie pod działaniem wibracji 5, ty w cyklu a twoja
        partnerka w szczycie. 5 to niechęć do zobowiązań, do przejęcia
        odpowiedzialności również w związku. Perspektywa związku małżeńskiego jest
        przyjmowana z dużą niechęcią. Pragnienie swobody i duży liberalizm wzgl
        zależności w związku. okres zdominowany przez 5 to czas w którym "skoki w bok"
        mogą się zdarzać dość często. Ty jako urodzeniowe 33 masz z pewnością duży opór
        aby związek zakończyć, 33 to najbardziej przywiązany do związku partner, nie
        oznacza to wcale, że możesz się ustrzec przelotnych flirtów i romansów.
        Moja rada, jeśli wasze uczucie jest mocne należy wybaczyć.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka