Dodaj do ulubionych

proszę o interpretację mojej daty

15.09.06, 21:00
Witam -całkiem przypadkiem weszłam na to forum i jestem pod wrażeniem.Po
pierwsze to chciałabym zapytac gdzie mogę znaleść informacje na temat
numerologii sposobów obliczania i interpretacji.Bo zachwyciło mnie to co tu
czytam.
A drugie to bardzo proszę o analizę daty urodzenia -24-06-1961
dziękuję
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: proszę o interpretację mojej daty 16.09.06, 18:06
      24-6-1961
      dzień urodzenia 24 - Jesteś osobą energiczną, aktywną, masz silnie rozwinięty
      zmysł artystyczny. Jesteś zdolny do poświęceń z miłości. Możesz spotkać w swym
      życiu pomoc ze strony kobiety.
      pozytywnie: pociągają cię piękne i dobre rzeczy i jesteś gotów pracować, by je
      zdobyć. Najwięcej uczysz się poprzez obserwację. Rodzina i dom zajmą dużo
      miejsca w twoim życiu. Twoja partnerka (partner) powinna być cierpliwa, gdyż
      skaczesz z tematu na temat. Przestrzegasz praw i przepisów.
      negatywnie: chcesz zdominować tych, których kochasz.

z całej daty 11/2 - Ci, którzy wibrują pozytywnie, mogą korzystać z pomocy i
      inspiracji sił kosmicznych. Jest to droga ideału, intuicji, natchnienia i
      oryginalności, a także pracy dla celów grupowych, społecznych. „Jedenastka” ma
      obowiązek inicjowania innych, dzielenia się wiedzą wewnętrzną, którą
      nagromadziła w wielu poprzednich
      wcieleniach. Dlatego teraz posiada umiejętność odkrywania sekretów życia. Wiele
      osób naznaczonych tą wibracją ma specjalną misję do spełnienia, która zostanie
      im objawiona w stosownym momencie we śnie lub za sprawą jakiegoś ważnego
      wydarzenia. Wibracja ta daje odwagę i oryginalność oraz dużo energii.
      Jesteś osobą posiadającą predyspozycje przywódcze, lecz musisz bardzo
      umiejętnie dysponować swymi wysokimi wibracjami i wykorzystywać je dla celów
      praktycznych. Masz również zalety wychowawcy i umiejętność przekazywania
      wiedzy, która zostanie szybko zauważona i stanie się źródłem twoich
      sukcesów. „Jedenastki” mają ugruntowane przekonania i są zawsze gotowe do walki
      o ich urzeczywistnienie.
      Artyzm i indywidualny wyraz wszystkiego co robią, sprawia, że są poszukiwanymi
      towarzyszami, a ich życie jest aktywne i wypełnione wyzwaniami. Niekiedy twoje
      wspaniałe projekty są niestety nierealne, a oryginalność zamienia się w
      ekscentryczność, gdyż brak ci poczucia rzeczywistości. Metafizyczny kontakt,
      jaki posiadasz ze swym wnętrzem i siłami życia, oraz mediumiczność zapewniająca
      przepływ informacji z przyszłości i innych wymiarów powodują, że widzisz to,
      czego nie dostrzegają inni. Dzięki tym darom możesz stać się prekursorem,
      twórcą rzeczy zupełnie nowych, wyprzedzających epokę, mistrzem duchowym. Nawet
      jeśli nie wykorzystujesz w pełni swoich możliwości, jesteś osobą obdarzoną
      wyjątkową intuicją i orientujesz się szybciej niż inni, w jakim kierunku należy
      iść. Masz dostęp do intuicyjnej wiedzy o wszechświecie i człowieku, możesz być
      wspaniałym nauczycielem, wychowawcą, lekarzem, psychologiem, astrologiem lub...
      numerologiem. Z pożytkiem dla siebie i innych posługujesz się technikami
      dywinacyjnymi, takimi jak lChing lub tarot. Interesuje cię wszystko, co ma
      związek z upowszechnianiem prawdy i postępem. Wielu wielkich polityków,
      okultystów, pisarzy, matematyków, rewolucjonistów w różnych dziedzinach życia i
      odważnych publicystów wywodzi się właśnie spośród „jedenastek”.
      Negatywna „jedenastka” jest napięta, nerwowa, egoistyczna, żądna władzy i
      posesywna. Najważniejszą jej lekcją jest okiełznać swe wybujałe ego i
      sprowadzić je do właściwych rozmiarów. Zrezygnować z wyolbrzymionych ambicji.
      Nauczyć się prowadzić dialog, nie walczyć i nie manipulować innymi. Opanować
      swój despotyzm, umieć dawać i brać, nie folgować wybujałej wyobraźni i opanować
      lęki płynące z podświadomości. Nie wykorzystywać swych talentów w celach
      materialistycznych, gdyż prowadzi to do ruiny i bezustannych klęsk. Używać swej
      inteligencji bez kompleksu wyższości. Egoiści i zarozumialcy będą musieli
      ciągle zaczynać od nowa.

jeśli nie realizujesz się jako 11, wtedy wibracja drogi życia wynosi 2 - Droga
      współpracy i przyjaźni, na której możesz osiągnąć sukces i harmonię, ale możesz
      być także targany przez wątpliwości i stwarzać niejednoznaczne sytuacje, które
      zatrzymują cię w miejscu.
      Jest to droga wykonawców czyichś planów, a także urodzonych doradców,
      mediatorów, tzw. szarych eminencji.
      Jesteś z natury osobą wrażliwą, uczuciową, łagodną, nastawioną pacyfistycznie i
      podchodzącą do wszystkiego z rezerwą. Liczba 2 jest liczbą współzależności,
      współpracy, pracy w zespołach, umiesz więc podtrzymywać ducha grupy, ułatwiasz
      kontakty i koncentrację wysiłków dla osiągnięcia wspólnego celu. Dlatego też
      nie znosisz żyć w samotności. Życie bez wchodzenia w relacje z innymi jest dla
      ciebie nic niewarte, gdyż spełniasz się poprzez kontakt i stałą wymianę
      energii. Równocześnie posiadasz dużą niezależność psychiczną i świetnie radzisz
      sobie sam tam, gdzie inni poszukują pomocy i towarzystwa. Jesteś znakomitym
      słuchaczem, wiernym, lojalnym przyjacielem, utrzymującym w sekrecie powierzone
      ci tajemnice. Jesteś szczery i przyjaźnie nastawiony do świata. Twoja rezerwa,
      która często odczytywana jest jako chłód, służy za ekran ochronny,
      gdyż osoby spod „dwójki” z reguły są nieśmiałe i bardzo uczuciowe. Masz ogromną
      potrzebę kochania i bycia kochanym. Żywisz się spokojem, harmonią i ciszą. Masz
      także niespotykaną u innych osób umiejętność dokonywania kompromisów.
      Co prawda brak ci agresywności i talentów przywódczych, jesteś jednak
      niezastąpionym współpracownikiem stanowiącym ogniwo na linii szef — zespół. Bez
      ciebie często szefowie nie byliby szefami.
      Negatywnymi cechami wywołanymi przez tę wibrację są nadwrażliwość, nadmierny
      introwertyzm, niezrównoważenie, niestałość, podporządkowanie, uległość. Brak ci
      wiary w siebie i nie umiesz wybrać kierunku w życiu, zdecydować się na
      cokolwiek. Jesteś pesymistą albo naiwnym optymistą, którego optymizm nie wynika
      z rozpoznania własnej sytuacji, lecz raczej z braku refleksji. Można cię poznać
      po nonszalancji i hipokryzji. Żyjesz beztrosko, leniwie, pasywnie,
      podporządkowany otaczającym cię ludziom i bierny wobec zdarzeń. Nagromadzone
      emocje eksplodują w wybuchach złości. Jesteś niepewny siebie i możesz stać się
      zbyt sentymentalny, wylewny, gadatliwy i natrętny.

od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 6 - Okres obowiązków
      rodzinnych i zawodowych, a także społecznych. Sprzyja rodzinie i miłości. Nauka
      umiejętności adaptacji, akceptacji ludzi i sytuacji takimi, jakimi są. Poczucie
      bezpieczeństwa. Pozytywny kierunek kariery zawodowej. Sukces w dziedzinach
      artystycznych.
      lekcja: zaakceptować wszelkie przyjęte na siebie zobowiązania i wywiązać się z
      nich, nauczyć się tolerancji, rezygnując z nadmiernych wymagań wobec siebie i
      wobec innych. Nie narzucać własnych poglądów ani wzorców postępowania. Nie
      planować z góry rozwiązań ani swego stosunku do ludzi lub do sytuacji. Nie dać
      się sterować presją społeczną, zwyczajową czy religijną. Pracować nad
      zrozumieniem siebie samego i własnych potrzeb.
      negatywnie: problemy rodzinne: nadmiar obowiązków, konflikty, niebezpieczeństwo
      rozwodu lub separacji, błędy w wyborze drogi zawodowej.

jednocześnie od 43 roku życia w czwartym szczycie o wibracji 5 z 14 - trzeba
      zrozumieć znaczenie i granice swej wolności. Wchodzić w nowe doświadczenia
      zachowując elastyczność i czujność. Nie brać na siebie zbyt ciążących i
      długoterminowych zobowiązań. Podróże wzbogacają i stają się źródłem
      satysfakcji. Okres zaspokajania zmysłów, a dla niektórych — spotkania z wiedzą
      ezoteryczną. czynne życie naznaczone podróżami i transformacjami różnego
      rodzaju. Różnorodne zainteresowania, które podtrzymują formę fizyczną i
      otwar¬tość umysłu. Głęboki kontakt z samym sobą owocujący pracą literacką lub
      terapeutyczną. Czasami niezbyt dobrze zabezpieczone materialne podstawy bytu i
      problemy z równowagą wewnętrzną.
      pozytywnie: wolność, przygody, doświadczenia, odkrycia, spotkania, ekspansja.
      Interesujące, aktywne życie. Niespodziewane pozytywne wydarzenia.
      negatywnie: niestałość, zaniedbania lub upodobanie do ryzyka i łatwych przygód.
      Nadmiar i przesada. Ryzyko wypadków. Problemy prawne. Rozbite życie uczuciowe.
      Problemy seksualne.

czarne sz
    • janus50 Re: proszę o interpretację mojej daty 16.09.06, 18:08
      witaj
      jeśli to twoje pierwsze spotkanie z numerologią to radzę zakupić jakąś książkę,
      polecam autorów: Gladys Lobos, Natasza Czarmińska, Henryk Rekus.
      Oczywiście jeśli masz jakieś pytania chętnie pomogę,
      Pozdrawiam
      • ilona-611 Re: proszę o interpretację mojej daty 16.09.06, 18:56
        Panie Januszu -może się brzydko teraz wyrażę ale poprostu "szczęka mi
        opadała."to co przeczytałam o sobie na podstawie tylko daty urodzenia to nie
        mozliwe wrecz.!!!!!!!!!!!!!!!!!Większość rzeczy się zgadza, gdy to czytałam to
        porostu miałam ciarki na plecach -jakby Pan widział moje mysli i marzenia, moje
        wady i zalety, moje pragnienia, niespełnione i spełnione dary od losu, moje
        życie ,uczucia i jestem pod ogromnym wrażeniem.Bardzo dziękuję.

Od lat zastanawiały mnie moje dziwne myśli-(czasem myslałam że ja wariuje) a
        mianowicie np. o kimś pomyślałam a potem jakbym ociupinkę wyłączała się z
        obecnego życia to taka subtelna różnica była , i nagle słyszałam cichutkim
        głosem osoby która mnie o coś prosi, albo czułam strach albo ból.Gdy czułam
        zagrożenie wtedy zaczynałam się gorąco modlić do Anioła Stróża tej osoby o którą
        mi chodzio aby się nią zaopiekowała, aby jej pomogła.Przeważnie po jakimś czasie
        się dowiadywałam co się z tą osoba działo i wtedy mi mówiła o dziwnej pomocy
        albo o nagłym odcięciu się od problemu lub nagłym polepszeniu zdrowia.Nigdy nie
        rozumiałam dlaczego tak mi się to dzieje i skąd wiem o kogo chodzi i jak jej czy
        jemu pomóc bądź go ostrzec. Teraz już rozmumieć zaczynam -i muszę tę wiedze
        pogłębić.I te sny prorocze-to nieraz jest moje przekleństwo bo czesto mi
        zwiastuja czyjąś śmierć lub chorobę.Teraz będę je zapisywać.
        Jestem pod tak ogromnym wrażeniem tego co przeczytałam że nie potrafię zebrać
        mysli.Bardzo dziękuję
    • ilona-611 Re: proszę o interpretację mojej daty 16.09.06, 19:00
      18-12-1986 Sandra-moja córka, oraz o numerologie naszego związku 24-06-1961 i
      mąż 21-06-1960 z góry dziękuję(nie wiem czy trzeba datę ślubu.(4-10.1985)
      • janus50 Re: proszę o interpretację mojej daty 17.09.06, 10:32
        witaj
        wczoraj, w opisie twojej daty nie zmieściło się zakończenie, czyli czarne
        szczyty, po prostu zbyt dużo tekstu.
        Uzupełniam więc:
        czarne szczyty czyli wady:
        główny: 2 - przewrażliwienie na własnym punkcie, skłonność do depresji i
        kompleksów.
        wtórne: 0 (brak) i 2 - jak wyżej.

Opisujesz swoje spotkania z mistyką, myśle ze otrzymałaś wspaniały dar od boga,
        który pozwala tobie mieć wgląd w to co ponadzmysłowe. To bardzo piękne i
        wartościowe. Powinnaś to pielęgnować i rozwijać. Pozdrawiam
      • janus50 Re: proszę o interpretację mojej daty 17.09.06, 12:06
        18-12-1986
        dzień urodzenia 18 - Masz niezwykle chłonny i otwarty umysł, jesteś
        wszechstronny i gotów przystosować się do każdych okoliczności. Nie jest ci
        także obcy zmysł do interesów. Chętnie prowadzisz interesy innych lub kierujesz
        ich życiem. Równocześnie jest to liczba złudzenia, iluzji.
        pozytywnie: masz niezwykłe umiejętności, by prowadzić innych i kierować ich
        losem. Do 29 roku życia napotkasz wiele sytuacji, w których musi się sprawdzić
        twoja odwaga i mądrość. Matka odgrywa ważną rolę w twoim życiu. Być może
        będziesz musiał się opiekować osobą biedną, chorą lub starą.
        negatywnie: brak stabilizacji emocjonalnej powoduje nadmierną irytację i
        krytykanctwo. Pamiętaj, że mur, który wybudujesz dla ochrony swego ego, stanie
        się dla ciebie więzieniem.

z całej daty - droga życia 9 - Jesteś humanistą, idealistą, osobą światłą i
        wykształconą. Pociągają cię poszukiwania intelektualne, metafizyka i okultyzm.
        Chcesz zbudować nowy, lepszy świat, w którym wszyscy będą żyć szczęśliwie.
        Pracujesz na niego bezinteresownie, wiedząc, że wszystko, co czynisz dla
        ludzkości, stanowi źródło twojego bogactwa wewnętrznego. Jesteś osobą pełną
        współczucia dla innych, posiadasz dużą intuicję, która sprawia, że ludzie
        chętnie powierzają ci swoje tajemnice. Niekiedy całkowicie oddajesz się
        problemom innych nie umiejąc odróżnić, komu można pomóc, a komu nie. Masz
        tendencję do przyjmowania na swe barki problemów całego świata, identyfikacji z
        cierpieniami całej ludzkości. Może to prowadzić do zanegowania samego siebie i
        w efekcie do frustracji i dyskomfortu wewnętrznego spowodowanego świadomością,
        że ani nie przeżywasz własnego życia, ani nie pomagasz wszystkim, którzy tego
        potrzebują. Jest to jedna z lekcji „dziewiątki” — nauczyć się żyć ze swą
        potrzebą niesienia pomocy tak, by nie zapomnieć o sobie, albowiem rezygnując z
        własnego rozwoju, nie mamy czym dzielić się z innymi.
        Dziewięć to liczba próby — im wyżej wchodzimy, tym więcej trudności napotykamy.
        Równocześnie zapewnia ona subtelne zdolności psychiczne, szczodrość, dobroć,
        tolerancję, uwaga i altruizm.
        Osoba wibrująca negatywnie staje się natomiast egoistyczna i uparta.
        Niecierpliwi się, gdy jej polecenia nie są wykonywane natychmiast i z najwyższą
        dokładnością. Zamiast zajmować się innymi — myśli tylko o sobie i w efekcie
        traci wiarę. Ulega wpływom, jest pasywna i kłamliwa. Staje się nieśmiała,
        lękliwa. Zarówno wibrując pozytywnie, jak i negatywnie, „dziewiątki” są
        wystawione na swej drodze na ekstremalne emocje. To wewnętrzne napięcie może
        doprowadzić do zaburzeń na tle nerwowym. Sukces osiągnięty poprzez postawę
        negatywną oznacza spełnienie materialne, lecz życie będzie krótkie i ubogie
        duchowo, gdyż „dziewiątki” przychodzą na ten świat, by służyć ludzkości. Celem
        twoim jest przenikanie tajemnic natury ludzkiej i zgłębianie wiedzy
        niedostępnej percepcji zmysłowej. Wyzbycie się potrzeb materialnych jako
        niepotrzebnego bagażu często bywa konsekwencją zdobytej przez ciebie mądrości.
        Jako pozytywnie wibrująca „dziewiątka” jesteś dobrym, czułym i uważnym
        partnerem. Negatywne cechy tej liczby czynią cię osobą niewierną, niemoralną,
        dążącą do dominacji i wykorzystywania partnera. W każdym przypadku masz
        neurotyczną potrzebę nieustannego potwierdzania, że jesteś kochany.

do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 3 - Dzieciństwo i sytuacje
        sprzyjające rozwojowi osobowości przyjaznej, towarzyskiej, wesołej i
        komunikatywnej. Atmosfera ciepła, szczęścia, w której dziecko może się wyrazić,
        zaistnieć, tworzyć. Muzyka, rysunek i malarstwo są najlepszymi środkami wyrazu.
        Młodość bogata i twórcza, pełna doświadczeń i wrażeń.
        negatywnie: niebezpieczeństwo rozproszenia, nie kończenia tego, co zostało
        zaczęte. Chwiejność charakteru. Czasami całkowite zahamowanie twórczej
        ekspresji lub komunikacji. Samotność i zamknięcie w sobie. Rozbita rodzina.
        rodzice: sprzyjać rozwojowi twórczemu dziecka, jego zainteresowaniom
        plastycznym lub muzycznym. Nauczyć dziecko dysponowania swą energią — jak
        uniknąć rozpraszania jej i jak ukierunkować ją na twórczy cel. Pozwolić wyrażać
        się jego ciału i fantazji. Nie ingerować w jego psychikę ani ciało.

jednocześnie do 27 roku życia w pierwszym szczycie życiowym o wibracji 3 -
        poszukiwanie indywidualnych środków wyrazu, harmonijne stosunki z otoczeniem.
        Czas na rozwijanie zainteresowań i talentów. Należy eksploatować swą
        wyobraźnię. Okres sprzyjający komunikacji — słownej i artystycznej. idealny
        okres dla dziecka, pozwalający mu na zagnieżdżenie się w centrum życia;
        przyjazna, radosna akceptacja jego osoby. Rodząca się potrzeba twórcza i
        odkrycie własnych środków wyrazu. Brak skłonności do wysiłku i dyscypliny.
        Potrzeba komunikacji, kontaktu i ekspresji własnego ja. Trzeba dodawać takiemu
        dziecku odwagi, by realizowało swe potrzeby twórcze. Jeśli wibrujemy
        negatywnie — problemy z komunikacją i zamknięcie się w sobie.
        pozytywnie: czas twórczy, przynoszący spełnienie, szczęście, przyjaciół. Jest
        to najłatwiejszy okres w życiu.
        negatywnie. zahamowanie ekspresji. Rozproszenie energii i powierzchowność
        zainteresowań. Ekstrawagancja, nie kontrolowane wydatki.

czarne szczyty czyli wady: główny 3 - skłonność do gadulstwa lub popadania w
        gburstwo
        wtórne: 3 i 6
        3 - jak główny
        6 - Jesteś pełen ideałów i zasad, uważasz, że każdy musi się tobie
        podporządkować i prawu, które sam stanowisz. Uważasz, że nigdy nie popełniasz
        błędów. Cała harmonia, równowaga, zdolności giną w twoim wysokim mniemaniu o
        sobie. W domu jesteś skrajnie apodyktyczny, na zewnątrz masz tendencje do
        drobnomieszczaństwa. Masz tendencje do różnego rodzaju fobii i gadulstwa.

cdn...

• janus50 Re: proszę o interpretację mojej daty 17.09.06, 13:18
        21-6-1960
        dzień urodzenia 21 - Liczba sukcesu. Posiada to wszystko, co „trójka”, lecz w
        zwielokrotnionej postaci. Jesteś osobą, która w poprzednich wcieleniach
        rozwinięta wielką siłę duchową, co w obecnym życiu przejawia się jako
        konsekwencja w realizacji swoich celów.
        pozytywnie: z łatwością dostrzegasz pozytywną stronę wszystkiego, gdyż masz
        zaufanie do życia. Dlatego też twoje towarzystwo jest cenione. Współpartner
        będzie cię traktował bardziej jak przyjaciela (przyjaciółkę) niż jak kochanka
        (kochankę). Podróże na wieś pomogą ci utrzymać równowagę emocjonalną.
        negatywnie: uważaj, by emocjonalna huśtawka nie pochłonęła całej twojej
        energii. Jeśli obowiązki rodzinne będą traktowane jak przymus, przeszkodzi to w
        harmonijnym rozwoju twojej osobowości.

z całej daty - droga życia 7 - Ta wibracja kieruje uwagę na życie wewnętrzne,
        na jego jakość. Organizuje więc w pewnym sensie samotność jako sytuację
        sprzyjającą wypracowaniu dystansu i uwewnętrznieniu przeżyć.
        Równocześnie „siódemka”, będąc liczbą przyporządkowaną materii, zmusza do
        poznania jej dogłębnie, co oznacza, że wiedzę zdobędziesz poprzez wyobcowanie,
        dobrowolne lub nie, z tzw. normalnego życia: dzięki ciału (czyli przez kłopoty
        z nim), drogą wiary (np. wstąpienie do zakonu) lub drogą poznania (np.
        podporządkowanie życia pracy naukowej).
        We wszystkim, co robisz, starasz się być perfekcyjny (i często jesteś). Wbrew
        swej sekretnej i dyskretnej naturze, jesteś często osobą błyszczącą w
        towarzystwie, potrafiącą skupić na sobie zainteresowanie, by „zgasnąć’ w
        intymnej, domowej sytuacji, zatapiając się w swym wnętrzu.
        Świat wartości materialnych nie powinien nigdy stać się dla ciebie celem.
        Bezpieczeństwo materialne, a nawet luksus osiągniesz wtedy bez żadnych starań.
        Jeśli wibrujesz negatywnie, będziesz prawdopodobnie skupiać swe wysiłki na
        posiadaniu jak największej ilości rzeczy i staniesz się zatwardziałym
        materialistą. Jako negatywna „siódemka” jesteś osobą lekceważącą, zamkniętą w
        sobie, nieuczciwą. Brak ci autentycznej wiary w siebie, jesteś nastawiony na
        poklask i cyniczny. Musisz przełamać swój dystans, brak wiary, nieufność,
        zintegrować się z rodziną i społeczeństwem i nauczyć się lojalności w
        stosunkach intymnych. Uczyć się być pokornym, ten. umieć widzieć siebie w
        całości, a nie jako całość.
        Nie jest to też najbardziej „małżeńska” czy „rodzinna” wibracja, chyba że
        spotkasz kogoś, z kim nawiążesz kontakt intelektualny lub duchowy. Jesteś
        partnerem, który wymaga dostosowania się do twojego światopoglądu i rezygnacji
        z własnych ambicji. Swe uczucia często skrywasz, gdyż twoim zdaniem są oznaką
        słabości. Masz bardzo silne potrzeby seksualne, ale twoim sercem kieruje
        rozsądek. Jeśli znajdziesz odpowiedniego partnera, potrafisz być całkowicie
        wierny.
        Możesz robić wrażenie osoby obojętnej, ale w rzeczywistości masz ogromną
        potrzebę zdobycia zaufania i szacunku otoczenia. Jesteś wrażliwy i obdarzony
        wyjątkową intuicją, często zaskakujesz innych trafnością swych przewidywań.
        Jesteś niezależny, ale gotowy dzielić się z innymi tym, co masz i co wiesz.
        Twoja pomoc duchowa może ulżyć cierpieniu tych, którzy pomimo dystansu, jaki
        stwarzasz, zbliżą się do ciebie.

od 26 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 3 - Działalność związana z
        komunikacją wszelkiego rodzaju. Pomoc przyjaciół lub znajomych. Twórczość,
        oryginalność, realizacja w dziedzinach artystycznych, handlowych lub związanych
        ze środkami przekazu. Szczęśliwe życie uczuciowe. Sukces materialny, ale też
        duża łatwość wydawania pieniędzy.
        negatywnie: strata energii, czasu, pieniędzy. Marnotrawstwo, poszukiwanie
        łatwego życia, zmienność. Czasem klęska i zahamowanie rozwoju osobowości i
        własnej ekspresji.

jednocześnie od 38 do 47 roku życia w trzecim szczycie o wibracji 1 - okres
        krystalizowania się osobowości, nauka autonomii oraz wprowadzania myśli w czyn.
        Sprzyja aktywności, przedsiębiorczości, organizowaniu. Trzeba liczyć na samego
        siebie i znaleźć własną drogę w życiu. Konieczna jest postawa aktywna, a
        pasywność będzie miała fatalne konsekwencje. nowe okazje, nowe początki,
        odnowa, ponowne odkrycie samego siebie. Nowy styl życia. Duża aktywność i
        możliwość realizacji własnych pomysłów.
        pozytywnie: samorealizacja. Sukces osiągnięty własnym wysiłkiem
        negatywnie: klęska osobista, trudności w samorealizacji.

czarne szczyty czyli wady: główny 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do
        podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałbym a boję się. Możesz
        zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej
        wtórne: 3 i 4
        3 - skłonność do gadulstwa lub popadania w gburstwo
        4 - zagubienie w szczegółach, wprowadzanie ograniczeń, tendencja do lenistwa i
        spóźniania się lub zbytniej pracowitości. Ukryta agresja.

cdn...

• janus50 Re: proszę o interpretację mojej daty 17.09.06, 14:28
        ZWIĄZEK „DWÓJKA" Z „SIÓDEMKĄ"
        Jest to związek dwóch osób nieco powściągliwych i pozornie chłodnych.
        Powściągliwość „dwójki" wynika z niepewności, chłód „siódemki" to filozoficzny
        dystans wobec spraw tego świata. Z pewnością znajdziecie głębokie porozumienie
        w dziedzinie sztuki, a także jako badacze tajemnic przyrody oraz zagadnień
        psychologicznych i parapsychologicznych. Skłonność do samotnictwa „siódemki"
        może „dwójkę" niepokoić, sprawić, że będzie się czuła odrzucona, ale — z
        drugiej strony — ona to doskonale rozumie i nauczy się z tym żyć.

Ty znajdujesz się aktualnie w czwartym szczycie 5 z 14, może to powodować duże
        pragnienie wolności i niechęć do rutyny, może to stanowić pewne zagrożenie dla
        związku, choć w tym przypadku łagodząco może wpłynąć rodzinny cykl 6 o ile
        bedzie się realizował w pozytywie. U twojego męza natomiast, po 47 roku życia,
        gdy wejdzie w czwarty szczyt życiowy 4 z 13, moga nastąpić okoliczności, które
        nie bedą przyjazne związkowi, krytycznie może być po osiągnięciu przez niego
        trzeciego cyklu 7 z 16, nastąpi to około 56 roku życia. 16 jest nieprzyjazne
        związkom.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka