amws 25.05.09, 10:58 proszę o interpretacje urodzin mojej córki, rok temu miała wypadek (nikt nie wie, jak to się stało...) na co uważać, jak ja chronić, a przede wszystkim jak wzmacniać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: 18.06.2004 córka 25.05.09, 17:55 Witaj Droga życia w zasadzie nie pokazuje żadnych strasznych pułapek, jest zapełniona wyłącznie wibracjami trygonu artystycznego czyli 3-6-9. Mówi to o osobie obdarzonej wieloma talentami, wrażliwej na piękno i potrafiącej je kreować. Może się spełniać w sposób twórczy w każdej opcji sztuki. Osoba pogodna i silnie związana z rodziną. Myślę, że należałoby sprawdzić wibracje własne z imion i nazwiska oraz zerknąć w astrologię. Z daty urodzenia nie wynika nic niekorzystnego, to w zasadzie bardzo korzystna i szlachetna droga życia, jednak jednocześnie bardzo delikatna i wrażliwa. Stąd jeśli wibracje własne są słabe, mogą się przytrafiać rozmaite problemy życiowe. Pozdrawiam Odpowiedz Link
amws Re: 18.06.2004 córka 26.05.09, 11:30 dziękuję bardzo Wiem, że Małgosia jest cudnym-najcudniejszym i bardzo pogodnym dzieckiem może rzeczywiście z imienia i nazwiska wynikł problem,oby pierwszy i ostatni w zeszłym roku 3 lutego Małgosia się bardzo poważnie poparzyła. czy mogę przesłać Tobie Januszu na e-maila imie i nazwisko córeczki? pozdrawiam Anna Odpowiedz Link
janus50 Re: 18.06.2004 córka 26.05.09, 14:22 Witaj ponownie Aby zachować anonimowość, podaj po prostu ilość liter występujących w imionach i nazwisku. Pierwsze i drugie imię oraz nazwisko lub nazwiska. Wszystkie jakie są zapisane w dokumentach. Podaj po prostu w taki sposób: A - 2 razy, B - 1 raz, C - 1 raz itd. Tak możesz spokojnie podać na forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link
amws Re: 18.06.2004 córka 29.05.09, 14:07 podaję litery: A-6, M-1, Ł-1, G-1, O-1, R-1,Z-1,T-2,E-1,N-2,S-1 pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: 18.06.2004 córka 29.05.09, 15:32 Witaj O ile nie popełniłem żadnego błędu, twoja córeczka ma wibracje własne 8-1-9. to bardzo korzystne, dynamiczne i pełne energii wibracje własne. Interesujące jest również to, że przy stosunkowo niskiej średniej zawartości 2,0, wszystkie wibracje są nasycone, to nie zdarza się często. Takie wibracje własne, rzeczywiście mogą powodować, że będzie wściubiała wszędzie nos, będzie zbyt odważna i nieświadoma do końca ryzyka. Dlatego trzeba wciąż jej pilnować aby nie strzeliła jakiegoś głupstwa. Pozdrawiam Odpowiedz Link