larysa21 10.07.09, 23:48 Witam! Od dluzszego czasu walcze z firma ubezpieczeniowa o odszkodowanie. W gre wchodzi dosyc duza suma. Czy mam szanse na wygranie? Izabella, 21.03.1945. Z gory dziekuje za poswiecony mi czas. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Prosba do Pana Janusza 11.07.09, 23:32 Witaj Jesteś urodzeniową siódemką, tak więc z pewnością nie brakuje tobie umiejętności logicznego myślenia, jesteś jednocześnie powściągliwa, oszczędna w okazywaniu emocji, wypowiadasz się w sposób precyzyjny, jasny. Jednocześnie pozostajesz w trzecim cyklu o wibracji jeden oraz czwartym szczycie o wibracji 4/22. Jest to bardzo dynamiczny układ, przynoszący odwagę w działaniu, wytrwałość, determinację. Pracy z pewnością tobie nie zabraknie, nie musi być to oczywiście praca zawodowa, ale po prostu "coś do zrobienia" będzie tobie towarzyszyć do końca zycia. Aktualnie jesteś w roku własnym o wibracji 8 i jest to rok, w którym będziesz się zmagać z finansowymi i materialnymi wyzwaniami. Ósemka dobrze wspomaga nasze dążenia finansowe, więc zazwyczaj daje sukces w tej materii. Jednak bardzo istotne jest, kiedy podpisałaś umowę z firmą ubezpieczeniową, data podpisania tej umowy powie nam znacznie więcej o szansach na pozytywne załatwienie sprawy. W każdym razie masz siłę i możliwości aby dopiąć swego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
larysa21 Re: Prosba do Pana Janusza 19.07.09, 19:03 Witam Dziekuje za odpowiedz. Jezeli chodzi o date, to ja nie podpisalam zadnej umowy z firma ubezpieczeniowa. Walcze o odszkodowanie z firma ubezpieczeniowa mojego adwokata, ktorego zaskarzylam o popelnienie bledu zawodowego. Chodzi tu o duze pieniadze i firma ta robi wszystko zebym nic nie dostala. Serdecznie pozdrawiam, Izabella. Odpowiedz Link
janus50 Re: Prosba do Pana Janusza 19.07.09, 19:06 Witaj W takim razie data w której podpisałaś umowę/pełnomocnictwo z adwokatem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
larysa21 Re: Prosba do Pana Janusza 20.07.09, 19:56 Witam Dokladna data podpisania umowy: 2.07.2002. Dziekuje i pozdrawiam Izabella. Odpowiedz Link
janus50 Re: Prosba do Pana Janusza 22.07.09, 23:00 Witaj Twój rok własny dla daty 2-7-2002 miał korzystną wibrację 1 jest więc bardzo dobry na zaczynanie jakiś działań, w tym podpisywanie wszelkich umów itp. Miesiąc własny lipiec miał wibrację 8 i to również korzystne gdyż jest to wibracja powodzenia w finansach. Dzień własny 20 lipca 2002 mial również korzystną wibrację jeden. Moja odpowiedź trwała tak długo, gdyż chciałem jeszcze sprawdzić twoje lata pustki. I niestety okazało się, że od lutego 2002 do lutego 2004 byłaś w latach pustki. To nie jest sprzyjająca okoliczność i może zapowiadać problemy z którymi właśnie się borykasz. W każdym razie walka może być długa i wyczerpująca i bardzo życzę tobie aby była już za tobą i abyś cieszyła się ze zwycięstwa. Pozdrawiam i mocno trzymam kciuki! Odpowiedz Link
larysa21 Re: Prosba do Pana Janusza 23.07.09, 00:06 Witam Dziekuje za odpowiedz. Zgadzam sie co do tego, ze "walka bedzie dluga i wyczerpujaca". Niedzlugo minie 2 lata odkad zmagam sie z ta sprawa. Juz zdawalo sie, ze sprawa jest zakonczona pomyslnie, ale niestety wszystko sie skomplikowalo ze strony firmy ubezpieczeniowej, ktora sie broni zeby nie wyplacic mi odszkodowania. W ubieglym tygodniu wyslalam bardzo wazne urzedowe pismo przeciwko mojemu adwokatowi, ktory zawalil sprawe. Mam nadzieje, ze sprawa niedlugo sie zakonczy. Pozdrawiam i odezwe sie po zakonczeniu sprawy, Izabella. PS. Co mam rozumiec przez lata pustki? Odpowiedz Link
janus50 Re: Prosba do Pana Janusza 23.07.09, 11:32 Witaj ponownie Lata pustki to okres dwóch lat, przez które każdy z nas przechodzi co 12 lat. To czas w którym następuje jakby pewne spowolnienie, wytłumienie energii, deficyt sił witalnych i duchowych. Twoje następne lata pustki to rok 2014 do 2016. Pozdrawiam Odpowiedz Link