beornot 01.09.09, 12:15 jetsem poczatkujaca w tym temacie, zastanawia mnie co oznaczaja i czym sa podliczby..chodzi o liczbe przed redukcja? mam program do numerlogii, i zadnej ksiazki i wiele tajemniczych cyferek zostaje dla mnie tylko liczbami... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: podliczby 01.09.09, 17:13 Witaj Podliczba to taka liczba, która w wyniku redukcji numerologicznej swoich składników da wibrację podstawową czyli 1 liczbę od 1-9 lub też wibrację mistrzowską 11, 22, 33 lub 44. Podliczbą nie jest więc liczba która będzie dawać kolejną podliczbę. Np. 76 nie jest w tym założeniu podliczą czwórki ponieważ daje 13 a nie 4, jest "podliczbą" trzynastki. W zależności od układu cyfr składających się na podliczbę, różnie interpretuje się wibrację podstawową, która z tej podliczby wynika. tak więc siódemka z 16 będzie się różnić od 7 z 25, 34, 43, 52, 61, ponieważ podliczby te niosą ze sobą inne aspekty. Dlatego nie ma identycznych wibracji, każda jest zabarwiona podliczbą. Pozdrawiam Odpowiedz Link
beornot Re: podliczby 01.09.09, 17:40 dziekuje slicznie Panie Januszu, tak sie domyslalam, a Pan mi pieknei to wytlumaczyl.. Odpowiedz Link