Dodaj do ulubionych

Chuligaństwo

13.07.10, 02:04
Wpisujcie znane wybryki w okolicy..przemilczane i przez to bezkarne, nieznane ogółowi, dające rozzuchwalenie sprawców. Szkoda tylko, że to forum birczańskie ledwo zipie.
Znajoma złapała gumę w busie i zostawiła auto na noc na poboczu drogi do Rudawki. Następnego dnia okazało się, że przebite ma nożem i pozostałe 3 opony! Ktoś się wyżył.
A tak to 'spokojna wioska', zwłaszcza w Kościele..'wszyscy święci'..
Obserwuj wątek
    • wiahor Re: Chuligaństwo 13.07.10, 11:47
      Przeszkadzają mi ciągłe ślady libacji w parku.
    • salamander9 Re: Chuligaństwo 19.07.10, 00:03
      okazało się, że najpierw wyrwali korek wlewu paliwa, chcieli spuścić z baku, ale był pusty, to na złość przebili opony..
    • loszak5 Re: Chuligaństwo 19.07.10, 22:07
      salamander9 napisał:

> Wpisujcie znane wybryki w okolicy..przemilczane i przez to
      bezkarne, nieznane o
      > gółowi, dające rozzuchwalenie sprawców. Szkoda tylko, że to forum
      birczańskie l
      > edwo zipie.
      > Znajoma złapała gumę w busie i zostawiła auto na noc na poboczu
      drogi do Rudawk
      > i. Następnego dnia okazało się, że przebite ma nożem i pozostałe 3
      opony! Ktoś
      > się wyżył.
      > A tak to 'spokojna wioska', zwłaszcza w Kościele..'wszyscy
      święci'..
      Kto dał Pani prawo do szkalowania mieszkańców Rudawki.Oni sami wiedzą
      co jest dla nich dobre a co złe.Widocznie przejrzeli na oczy ,i mają
      już dosyć tej emigrantki z Leszczawki i jej przeszłych i obecnych
      ekscesów.
      • otwarta145 Re: Chuligaństwo 25.07.10, 18:28
        o prosze! nie rozumiem "salamander9", jak mozna bezpodstawnie psuć opine całej
        wiosce?! jest to dla mnie szokujace!
        nie dziwił bym sie, gdyby na noc drogi do każdej wioski były zamykane...
        pRzecież tyle ludzi jest przejazdem, tyle wariatow, pijakow ktorzy wracaja z
        imprez i to z całkiem innych miejscowości. nie koniecznie to ludzie z rudawki.
        czy złapaliście kogoś za rekę? byliście z tym na policji?? macie podejzanych z
        rudawki?? zapewne nie, wiec jaki problem??
        a kolezanka, jezeli pekła opona nie powinna zostawiac auta przy ulicy a powinna
        zadzwonic po pomoc drogowa, albo zmienic kolo i nie było by problemu! najlepiej
        wine zwalic na kogos
      • wiahor Re: Chuligaństwo 26.07.10, 09:03
        Czy to oznacza, że jak się kogoś nie lubi, to niszczy się mu samochód ? Na
        przykład "emigrantce z Leszczawki" ?
        Chyba niezbyt dobrze się u was dzieje.
        • otwarta145 Re: Chuligaństwo 26.07.10, 10:51
          ja stamtąd nie jestem.. poprostu bronie ludzi jako społeczeństwa. zle mnie
          zrozumiałes... wyraznie napisałem,ze nie musiał byc to ktoś akurat z rudawki za
          reke nie złapaliscie wiec nie warto oczerniać...
          • wiarusik Re: Chuligaństwo 29.07.10, 00:57
            jakie tam społeczeństwo?nie obrażaj społeczeństw.w gminie bircza to wspólnota
            pierwotna;)
            • hdd2 Re: Chuligaństwo 01.08.10, 17:52
              zanim zaczniesz oceniać społeczeństwo zadbaj o to by Cię inni nie musieli
              oceniać. Niestety w przedmiotowej wypowiedzi nie ma ani żadnego błysku, a tym
              bardziej rzeczowej wypowiedzi. To jest typowe krytykanctwo, tylko nie wiem co
              miało na celu. Kolejny anonimowy wpis dający nadzieję na zaistnienie w internecie?
              • wiarusik Re: Chuligaństwo 02.08.10, 23:05
                stary,ja nie muszę zaistnieć,ja istnieję w necie od dawna i wiem co mówię;)
      • salamander9 Re: Chuligaństwo 27.07.10, 20:27
        Ja nikogo nie szkaluje, tylko stwierdzam fakty..prawda w oczy kole?..to kto może tamtędy przejeżdżać?..może postawić jakiś stosowny znak drogowy ostrzegający ?..czyli mają być samosądy i sycylijskie zemsty?..ktoś się nie podoba to mu na złość, zwłaszcza pewnie sąsiad sąsiadowi..i to znaczy, że zna się i toleruje takie wybryki, i wie kto robi, to o czym to świadczy?..
        A loszak to chyba zna sprawców, i popiera, i chroni.
        Po za tym chodzą słuchy w okolicy, że tam spuszczanie beznzyny z samochodów nie jest odosobnionym przypadkiem.
        ps. to proszę szukać tu Pomocy Drogowej wieczorem czy po nocy, to nie Przemyśl czy Rzeszów.
    • hdd2 Re: Chuligaństwo 01.08.10, 17:12
      Znajoma złapała gumę w busie i zostawiła auto na noc na poboczu drogi do
      Rudawki. Następnego dnia okazało się, że przebite ma nożem i pozostałe 3 opony!
      Ktoś się wyżył.
      A tak to 'spokojna wioska', zwłaszcza w Kościele..'wszyscy święci'..

Zapytaj się swojej znajomej gdzie stał jej samochód i nie oczerniaj
      bezpodstawnie mieszkańców Rudawki.Jej samochód utknął pomiędzy Starą Birczą a
      między pierwszym budynkiem Rudawki. Więc zanim zaczniesz się na coś żalić,
      spróbuj dowiedzieć się czegoś więcej. To jest jeszcze Stara Bircza. Mnie
      osobiście też kiedyś Birczy na Pilawie uszkodzono samochód. Znaczy to że mam
      skarżyć wszystkich jej mieszkańców? Zanim coś napiszesz zastanów się trochę czy
      jesteś obiektywny(a).
      • salamander9 Re: Chuligaństwo 08.08.10, 01:40
        O proszę jaki dobrze zorientowany(a)..może naoczny świadek ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka