Dodaj do ulubionych

imprezy dla dzieci

10.04.13, 13:19
Jestem matka dwojki dzieci i stad to pytanie.
Dlaczego w Birczy nie robi sie praktycznie zadnych imprez czy nie organizuje zajec dla dzieci? Gmina jest duza, dzieci powinny miec organizowane w czasie wolnym jakies zajecia, nawet w budynku Goku. Nie wiem do kogo sie z tym zwrocic, bo to bylaby naprawde fajna sprawa wypelnic pozytecznie czas dzieciakom. Najblizsze tego typu zajecia organizuje MDK w Przemyslu, ale to wydatek i jednak dojazdy. Znam wiele mam, ktore chetnie skorzystalyby z takich zajec, tylko nie wiemy gdzie i do kogo sie z tym zwrocic.
Obserwuj wątek
    • bidaskwirczy Re: imprezy dla dzieci 10.04.13, 16:58
      Droga mamo o to pytaj opiekunów nowej hali i orlika a tak że w GOK, tam zapewne cos się dzieje.
      " Znając jednak Birczę to każdy chciałby za darmo i to do końca nie byłoby chętnych"
      o przepraszam są płatne zajęcia z karate
    • mama535 Re: imprezy dla dzieci 15.04.13, 22:07
      Droga moniu!
      Mam świetny pomysł na organizacje wolnego czasu ale tylko dla chłopaków na sportowo.
      • pancia12 Re: imprezy dla dzieci 29.04.13, 20:42
        no cóż Bircza to Bircza. z tego co wiem, to w goku jest zrobiony kącik zabaw dla dzieci ale jakos nie cieszy sie powodzeniem. Może wygladałoby to inaczej, gdyby Panie pracujące tam, mające staż, jakos zorganizowały czas tym dzieciom, będąc kims w rodzaju animatorów zabaw czy cos w ten deseń.
        • omotta Re: imprezy dla dzieci 29.04.13, 22:58
          Jakieś zabawy powinny być organizowane dla dzieci w przedziale lat 10-16(chodzi mi tu o jakiś konkretny typ zabawy, nie piłka nożna itp bo to się już dawno przejadło-najważniejsze jest zorganizowanie pewnej liczby osób, wtedy wszystko można zrobić),bo ta właśnie nie mając co ze sobą zrobić wpada w nałogi- dzieciom poniżej 10 roku życia wystarczy sam dwór.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka