holejnik 04.06.05, 21:28 Witam, Czy ktoś może mi odpowiedzieć co sie aktualnie dzieje ciekawego w Birczy, na co możemy mieć wpływ jako forumowicze, aby było lepiej w tej ukochanej Gminie. Pozdrawiam. ( ciekawe czy Wójt tu zagląda ?) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nina40 Re: Co sie dzieje ciekawego 05.06.05, 18:58 Ja też miałam nadzieję,że na tym forum będzie wymiana informacji z internautami z Birczy i wspólnie będziemy dązyć do tego żeby w Birczy było piękniej i ciekawiej. Mimo,że "upowiec" sądzi inaczej ja jestem przekonana,że nikt w Birczy nie czyta tego forum. Mam jednak nadzieję,że wkrótce internet upowszechni się w tamtych stronach i będziemy mieć lepszy kontakt. Odpowiedz Link
rychu_z_przemysla Re: Co sie dzieje ciekawego 05.06.05, 21:11 nina40 napisała: > Mimo,że "upowiec" sądzi inaczej ja jestem przekonana,że nikt w > Birczy nie czyta tego forum. Większość forów regionalnych jest odwiedzana przez ludzi, którzy wyjechali z danej miejscowości. Odpowiedz Link
nina40 Re: Co sie dzieje ciekawego 05.06.05, 22:12 Chodziło mi o aktualnych mieszkańców Birczy i okolicy. Zdązyłam się zorientować,że wszyscy którzy tu sie wpisują w jakiś sposób związani są z Birczą ale mieszkają zupełnie gdzie indziej. Dlatego też ciągle brakuje wiadomości prosto z Birczy. Odpowiedz Link
charity Re: Co sie dzieje ciekawego 12.06.05, 19:09 Nino...Zupełnie niepotrzebny pesymizm. Z tego co wiem wielu mieszkańców tej pięknej gminy zagląda do Waszego forum. Że nie odpisują...no cóż...Ale cieszą się, że ktoś komentuje tutejsze zdarzenia...Dzięki temu wiedzą, ze nie tylko oni dostrzegają pewne "absurdy birczańskiego dnia codziennego" :)No i nie byłabym taka pewna, że wszyscy dotychczasowi forumowicze mieszkają obecnie poza Birczą...CHyba będę musiała sobie poważnie porozmawiać z niektórymi tutejszymi znajomymi...Ale może tylko mi się "tak zdawało"...:))) Odpowiedz Link
nina40 Re: Co sie dzieje ciekawego 12.06.05, 19:23 Witaj Charity, mój pesymizm wynika z braku wiadomości(czyt.plotek)o codziennym życiu Birczy i gminy. Na innych forach można dowiedzieć się czym żyje dana miejscowość a tu Upowiec raczy nas(bez obrazy) artykułami z gazet, które możemy sami przeczytać w internecie albo w gazecie kupionej w kiosku. Pozdrawiam Cię gorąco. Odpowiedz Link
upowiec artykuły ... 12.06.05, 20:55 Wiesz Nino, sam się zastanawiałem nad celowością "pakowania" na forum tylu artykułów, ale w końcu stwierdziłem, ,ze większość osób nie ma czasu na przejrzenie więcej niż jednej gazety i nie zawsze natrafi na wiadomości z i o Birczy, więc jednak zdecydowałem się na te "prasówki" :) Odpowiedz Link
charity Re: oho, małe śledztwo :))) 12.06.05, 22:19 Od razu śledztwo..:)Gdzieżby tam...Jakkolwiek by nie było miło spotkać znajomych...Szczególnie tych dawno nie widzianych..Najszczęśliwsi są moi rodzice... Odpowiedz Link
upowiec charity - ładny nick :))) 12.06.05, 22:30 Czy to od wyrozumiałości, czy któreś z innych znaczeń ? Odpowiedz Link