sabbs 01.12.05, 12:41 witam! chciałbym zapytać Was forumowicze czym się zajmujecie na codzień? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabbs Re: sonda!!! 01.12.05, 14:11 no co nikt nie chce sie napisac czym się zajmuje? ja przyznaje pijam tanie winka pod mostem w Birczy. Zapraszam serdecznie:-) Odpowiedz Link
nina40 Re: sonda!!! 01.12.05, 19:20 Jak Ty pijesz tanie winka pod mostem to ja jestem gwiazdą w Holywood. Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link
sabbs Re: sonda!!! 01.12.05, 20:11 To może załatwisz mi jakąś małą rólkę dla żulika...:) Odpowiedz Link
mirast Re: sonda!!! 01.12.05, 20:29 :) ja niestety siedze w Warszawie :(, a szkoda bo wolalbym w Waszych stronach - tylko ta praca :(. Pracuje w Instytucie Goethego. Jestem elektronikiem i siedze i pilnuje tam urzadzen technicznych, to znaczy aby chodzily jak w zegarku (ale nie zawsze chodza) :) Odpowiedz Link
darino nie opowiadaj !!! 02.12.05, 02:05 Miejsce pod mostem jest wyjątkowo nieprzytulne, wiem bo kilka razy tam piłem :))) Chyba że po remoncie mostu coś się zmieniło ? Odpowiedz Link
nina40 Re: nie opowiadaj !!! 02.12.05, 08:26 Darino,nie opowiadaj!!!Ja myślałam,że w Birczy pod mostem nie ma warunków do picia. Jadę w sobotę na cmentarz to pozaglądam tam z ciekawości. Ciekawe czy ktoś tam będzie. Odpowiedz Link
darino pod mostem ... 02.12.05, 11:57 Miejsce do wykorzystania tylko w sytuacjach awaryjnych - w czasie silnych opadów, w sytuacji, kiedy lokale gastronomiczne są zamknięte, bo zwykle korzysta się z ich gościny, przychodząc z własnym alkoholem :))) Przynajmniej kiedyś tak to wyglądało ... Odpowiedz Link
darino Re: sonda!!! 02.12.05, 02:03 Pracuję w instytucji kulturalnej :))) a oprócz tego prowadzę działalność gospodarczą w branży gastronomicznej :))) Odpowiedz Link