Dodaj do ulubionych

klub malucha

13.01.12, 17:44
jestem mamą 1,5 chłopca i zastanawiam się czy któraś z mam z małym dzieckiem ( w podobnym wieku do mojego syna) byłaby zainteresowana zaoferowaniem opieki nad kolejną 3-ką dzieci. w sumie - 2 mamy/opiekunki i 5 maluchów. czy ktoś byłby zainteresowany?
warunek - Piaseczno/Zalesie. mam finanse na małą inwestycję i wiarę, że może się udać.
co o tym myślicie?
opieka w domu, domowe obiadki, mała grupa, rozwój wśród rówieśników...
Obserwuj wątek
    • my.helenka27 Re: klub malucha 06.02.12, 18:59
      Witam serdecznie.
      Jestem pedagogiem , mamą 20 miesięcznej dziewczynki oraz osoba z 7 letnim doświadczeniem w opiece nad dziećmi w przekroju wiekowym 1 rok-7 lat z referencjami oprócz tego przez 3 lat prowadziłam Przedszkole Niepubliczne niestety ze względów lokalowych musiałam zrezygnować z dalszej działalności. Aktualnie razem z córeczkom miło i ciekawie spędzamy czas w domu, jednakże szukam ciekawego zajęcia. Moje pytanie brzmi czy nie szuka Pani osoby doświadczonej z zakładaniu i prowadzeniu owej działalności. Jeżeli jest Pani zainteresowane proszę o kontakt.
    • my.helenka27 Re: klub malucha 09.02.12, 13:04
      kontakt na adres emaliowy kontaktann@wp.pl
    • opodal Re: klub malucha 11.02.12, 14:22
      jestem mamą 1,5 rocznej Urszulki. mieszkam w zalesiu dolnym. bardzo chetnie porozmawaim bo właśnie szukałam podobnego miejsca, mój kontakt opodal@gazeta.pl
      pozdrawiam
    • ada_13 Re: klub malucha 28.08.12, 09:04
      czy klubik został otwarty? szukam miejsca dla mojego 2-letniego Synka na kilka miesięcy, póki nie pójdzie do przedszkola i niekoniecznie na cały dzień. sprawa dość pilna!!!
      • dziamalena05 Re: klub malucha 28.08.12, 15:16
        niestety, temat nieaktualny.
        • figlorajsalazabaw Re: klub malucha 22.11.12, 02:10
          w jakich godzinach taki klubik miałby pracować?
      • alaikot.pl Re: klub malucha 22.11.12, 10:26
        ada_13 napisała:

> czy klubik został otwarty? szukam miejsca dla mojego 2-letniego Synka na kilka
        > miesięcy, póki nie pójdzie do przedszkola i niekoniecznie na cały dzień. sprawa
        > dość pilna!!!

Zapraszamy do Ali i Kota
        od stycznia 2013 nowa grupa dwulatków z przygotowaniem do przedszkola
        więcej informacji na stronie Ali.
        Pozdrawiam
        • pateryzanka Re: klub malucha 25.06.14, 18:41
          a moze ktos aktualnie prowadzi podobna inicjatywe?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka