franciszka_wygrzmot 16.03.07, 12:44 namnożyło nam się tych rond, co sądzicie o tym by nadać im nazwy tak jak w innych mistach? I może przy okazji ktoś policzy ile ich jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrick_ukf87 Re: Łukowskie ronda 16.03.07, 13:02 Wg. moich obliczen w tym momencie jest ich 9 :) Jestem raczej sceptycznie nastawiony do nadawania im imion :/ Odpowiedz Link Zgłoś
operator_koparki3 Re: Łukowskie ronda 19.03.07, 16:23 Ronda są pożytecznym wynalazkiem jeśli ktos ma samochód to może zakrecić chłopaka lub dziewcyznę wokół siebie :)A ak serio to dość bezpieczne skrzyżowania i ponoć bezkolizyjne Odpowiedz Link Zgłoś
marlena2007 Re: Łukowskie ronda 26.05.07, 12:01 nazwy rond są potrzebne choćby dla lepszej orientacji, a tak trzeba np. pytającemu o drogę tłumaczyć skręci pan na rondzie u zbiegu ulic Wojska Polskiego, Parkowej i Poważa... a poza tym nasze ronda są brzydkie - dlaczego na żadnym nie ma kwiatów tylko widzimy naleśnik ze skoszoną trawą. Odpowiedz Link Zgłoś
karola903 Re: Łukowskie ronda 31.05.07, 21:50 ronda wcale nie są bezkolizyjne! Łukowianie - mimo ze jest rond tak wiele - nie umieją jezdzic po rondach, juz pare razy pare osob zajechało mi drogę! jezdza po rondzie jakby byl 1 pas, a są 2! Odpowiedz Link Zgłoś
kasieneczka Re: Łukowskie ronda 03.02.08, 14:40 czy ktos moglby mi powiediec przy jakich ulicach sa nasze lukowskie ronda, a i kiedy wybudowano pierwsze, bo juz od tego przepychu sie pogubilam... prosze... pilne... Odpowiedz Link Zgłoś