Witam
mam do sprzedania używane ciuchy (po mojej córce) rozm. 62-86 i zabawki dla młodszych dzieci (np. pchacz chicco). Część wystawiłam w zestawach na allegro
allegro.pl/hm-sukienka-marksspencer-next-gratis-i1986666955.html
Bardzo dużo maleńkich ciuszków w stanie dobrym chętnie oddałabym za "przysłowiową złotówkę", śpiworki 0-6mcy do spania, butki w rozm. 19-22, kombinezony, bluzy, spodnie, dresiki i sporo ciuszków letnich. Ceny do uzgodnienia, nie zależy mi na dużym zarobku ale na opustoszeniu szafy

Ilości może nie są hurtowe ale istotne dla mojej szafy.
W najbliższym czasie chcę sprzedać regulowane (3 pozycje oparcia, regulacja góra-dół) krzesełko do karmienia pierre cardin w bardzo dobrym stanie (cena do uzgodnienia), fotelik maxi cosi city 0-18kg cena również do uzgodnienia.
Myślałam o zorganizowaniu na naszym osiedlu coś na zasadzie cyklicznych spotkań i wymiany / sprzedaży za symboliczne kwoty niepotrzebnych już ciuszków, zabawek i innych akcesoriów dla dzieciaków. Mając na uwadze ilość pociech na naszym osiedlu myślę, że taki pomysł nie jest zły 
Problemem może być jedynie lokal ;/
Póki co, może ten post posłuży jako pierwszy kontakt dla chętnych kupnem, sprzedażą, wymianą.
Zainteresowanych kupnem proszę o kontakt marta081@wp.pl
prześlę zdjęcia rzeczy bądź zaproszę na kawę

Zapraszam
marta