Dodaj do ulubionych

Ogłoszenie na stronie WWW

26.08.05, 09:00

W serwisie dla mieszkańców, na naszej stronie internetowej www.horowa.pl
pojawiło się ważne ogłoszenie adresowane do wszystkich mieszkańców (obecnych
i przyszłych) naszego osiedla. Warto się z nim zapoznać i ustosunkować.

Żeby wejść do serwisu (informacja dla osób nie korzystających jeszcze) należy
się zalogować. Formularz rejestracyjny dostępny jest na stronie logowania w
serwisie.
Obserwuj wątek
    • washichu Re: Ogłoszenie na stronie WWW 26.08.05, 09:22
      Witam,
      byłem na stronie, przeczytałem - polecam wszystkim. Co 107 głów (tyle jest
      zarejestrowanych) to nie 3 smile
      pozdr.
      • k77775 Re: Ogłoszenie na stronie WWW 26.08.05, 11:05
        Uważam, że warto się zapoznać z tym ogłoszeniem. Chociaż jestem z II etapu to
        jednak mam podobne poglądy na temat firmy Supermedia jak mieszkańcy I etapu. Na
        pewno jakoś się wypowiemy w tej sprawie.
        Pozdrawiam,
        KrokodyL.
    • neuron8 Re: Ogłoszenie na stronie WWW 26.08.05, 11:04

W imieniu administratora strony www:

Ze względu na awarie serwera, na chwilę obecną nie ma możliwości zarejestrowani
      się nowego użytkownika. Awaria będzie usunięta jak najszybciej, może nawet do
      wieczora dnia dzisiejszego. Inne osoby, posiadające swój login i hasło mogą bez
      problemu korzystać z serwisu.

Za zaistniała sytuacje przepraszamy
      • webadmin3 Re: Ogłoszenie na stronie WWW 27.08.05, 00:47
        Formularz rejestracyjny już działa.
        Zapraszam osoby, które jeszcze nie zarejestrowały się w naszym serwisie.

administrator strony www.horowagora.waw.pl/
        • washichu Re: Ogłoszenie na stronie WWW 31.08.05, 08:00
          Witam,
          świetny pomysł z tą tablicą ogłoszeń na naszej stronie www. Zastanawiam się
          tylko czy jest możliwe, aby pod każdą "karteczką" ogłoszeniową umieścić daty
          tak jak na niektórych z nich już jest. To ułatwiłoby oriętacje o nowych info
          zawartych w ogłoszeniach. Troche upierdliwe jest wchodzić do każdej i sprawdzać
          czy czegoś nowego nie ma smile

Myślę że administrator będzie wiedziedział najlepiej czy warto coś takiego
          wprowadzić?
          pozdrawiam.
    • webadmin3 SUPERMEDIA - wyjaśnienia 03.09.05, 15:26

W serwisie dla mieszkańców osiedla Horowa Góra znajduje się ważne ogłoszenie
      dotyczące osiedlowej sieci internetowej, telewizyjnej i telefonicznej.
      • scorp33 Re: SUPERMEDIA - wyjaśnienia 04.09.05, 14:42
        Słowa, słowa, słowa - papier przyjmie wszystko - nie wiem czy ta treść ma nas
        uspokoić (mnie tylko podnosi ciśnienie).
        1. SM jest monopolistą na tym osiedlu dopóty dopóki nie będzie możliwości
        wyboru spośród innych dostawców usług (i żadne tłumaczenia dyrektorka tego
        faktu nie zmienią);
        2. skad pomysł, iż abonament w TP wynosi 60 PLN, a tym bardziej 1/6 abonamentu
        to 34,36 PLN (!!!) - może ktoś mi to wytłumaczy;
        3. niech nikogo nie zmylą sformułowania typu "inni oferują łacze asymetryczne a
        my symetryczne". Każdy wie, że większy jest transfer z sieci niż do sieci. I to
        jest jak najbardziej normalne;
        4. "brak gwarancji transefu" - to juz dla mnie szok ! W praktyce oznacza to, że
        jak nie uda się nam dostać do zasobów Internetu (wszytkim lub tylko pojedyńczym
        osobom) to SM umywa ręce - przecież nic nie gwarantowaliśmy !!!;
        5. a tak przy okazji to kto wie jaka jest przepustowość łacza z osiedla do
        sieci Internet.
        6. VoIP - mimo długiego wywodu dyrektorka nadal nic nie powiedział nt
        gwarantowanej przepustowości (prócz tego że coś gwarantuję), a dalej jest
        wielkie mydlenie oczu. Proszę się nie łapac na 2-tygodniowy okres próbny (w
        praktyce oznacza, że po podłączeniu sygnału nikt nie będzie mógł się wycofać).
        7. nadal nie wiem, dlaczego mam płacić za gniazdko którego nie chcę !!! Okazuje
        się, że jednak SM zarabia na gniazdkach 10 PLN/miesiąc/szt., a przedstawiciel
        SM udowadniał mi osobiście, że to TBS zarabia a SM nic z tego nie ma !!!!
        Wychodzą drobne kłamstewka !
        8. cytat: "Tak więc ewentualna rezygnacja z takiej instalacji powinna być
        zgłaszana do TBS Millenium..." - czy to oznacza, że wcale nie musimy mieć
        gniazda SM w mieszkaniach ?
        9. "... jednak oznacza ona złamanie koncepcji zbiorczej instalacji telewizyjnej
        warunkującej jedno źródło opieki technicznej i serwisowej oraz zabezpieczenie
        się przed montażem indywidualnych anten na elewacji i balkonach budynków
        Osiedla i jako taka powinna być uzgodniona pomiędzy Administracją i
        Mieszkańcami Osiedla" - a jednak wychodzą na jaw praktyki monopolistyczne SM
        (inny operator lub samodzielne rozwiązania obniżaja zyski SM)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka