Dodaj do ulubionych

DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl

07.05.08, 11:10
Mam pytanko do Pana administratora strony www naszego osiedla.
Dlaczego trzeba się logować wchodząc na forum przez stronę www.horowa.pl ???
Totalna beznadzieja !!!
Może mi Pan wytłumaczyć skąd takie rozwiązanie?

Pozdrawiam WSZYSTKICH sąsiadów
Obserwuj wątek
    • webadmin3 Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 08.05.08, 12:20
      zbynek997 napisał:
      > Totalna beznadzieja !!!
      > Może mi Pan wytłumaczyć skąd takie rozwiązanie?

Oczywiście, to był mój błąd, który już został poprawiony.
      Dziękuję za zwrócenie uwagi (mimo formy totalnie beznadziejnej).
      Pozdrawiam.
      Zbyszek B.
      • zbynek997 Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 21.05.08, 08:00
        Proszę napisać jaka forma zwrócenia uwagi byłaby dla Księciunia do przyjęcia?

• toudek74 Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 21.05.08, 20:22
          Przykry gościu jesteś zbynek997. Czytam twoje wypowiedzi i się
          zastanawiam - negujesz wszystkich, którzy piszą na tym forum o
          małostkowych (wg twojej oceny oczywiście) problemach a sam reagujesz
          w nerwowy dosyć sposób na czyiś prosty, najzwyklejszy w świecie błąd
          (mam tu na myśli administratora). Dla ciebie problemy innych są
          błache i głupie, ale twoje zwrócenie uwagi było po prostu szczytem
          mądrości i zdrowego rozsądku.
          Pozdrawiam
          • qubutek001 Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 22.05.08, 16:42
            ten typ tak ma
            • zbynek997 Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 26.05.08, 07:42
              To dobrze czy źle, że jestem takim typem? smile
              Rozumiem że facet się pomylił, ale moje pytanie było konkretne.
              Jaka forma zwrócenia uwagi by Pana Administratora naszego forum zadowalała?

• bukieto Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 26.05.08, 23:46
                Może najprostsza, która zawiera opisany problem bez głupich komentarzy typu
                "kompletna beznadzieja"?
                • zbynek997 Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 28.05.08, 08:19
                  Masa jest tu takich komentarzy i jakoś nikt nikomu nie zwraca uwagi.
                  Napisałem "totalna beznadzieja" i tak dalej twierdze bo skąd miałem wiedzieć czy
                  to pomyłka czy też celowe działanie supermena Zbyszka B.

Widzę że na tym zakichanym forum nawet nie wolno napisać słowa "totalna
                  beznadzieja" bo zaraz spotyka się z krytyką.
                  Nie napisałem żadnych bluźnierstw ani nic w tym rodzaju więc czego się
                  czepiacie? Niestety jak ktoś ma nick zbynek997 lub karczmarz68 to z góry ma
                  przeje....ane.

Pozdrawiam WSZYSTKICH sąsiadów (nawet tych którzy mnie nie lubią)

p.s. bukieto czytaj uważniej a nie podniecaj się tematem nie napisałem
                  "kompletna beznadzieja tylko "totalna beznadzieja"

• toudek74 Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 28.05.08, 08:44
                    A jaki masz kurde problem. Żeby coś napisać w wątku i tak musisz się
                    zalogować, więc o co ci chodzi człowieku.
                    • zbynek997 Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 28.05.08, 10:54
                      Chodzi Szanowny Panie o to że durnotą jest robienie potrzeby logowania przez
                      stronę www.horowa.pl jak można i tak to obejść i zalogować się bezpośrednio
                      przez Gazeta.pl
                      Drugą sprawą jest to iż kod i login nie był ten z forum tylko ten z serwisu
                      mieszkańców.
                      Mam nadzieję że teraz jest wszystko jasne i zrozumiałe dla Szanownego Pana.

• toudek74 Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 28.05.08, 11:15
                        Dla mnie jest wszystko jasne, ale to nie ja chyba mam problem.
                        Robisz przysłowiowe widły z igły. Dla niektórych jak widać to
                        pożywka. Zachowujesz się gościu jak rozwydrzone dziecko. A jak ci
                        forum i administrator nie pasuje - droga wolna. Nie dręcz siebie i
                        innych przy okazji.
                        • zbynek997 Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 28.05.08, 12:14
                          GOŚCIU jak Ciebie drażnią moje komentarze to ich nie czytaj a jak już przeczytałeś to nie odpisuj.
                          Jak Cię jednak paluszki swędzą i chcesz mi coś odpisać to jednak ty masz problem a nie ja.
                          Pana Zbyszka B. nie lubię bo jest stronniczy (wątek o Pani Izy K.). Żyjemy w kraju demokratycznym (wolność słowa itp...) mogę wypisywać co mi się rzewnie podoba (byle nie było wulgaryzmów).

• toudek74 Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 28.05.08, 12:40
                            Mogę czytać i odpisywać w taki sposób jaki uważam za słuszny i tobie
                            nic do tego. Ja z tym problemu nie mam. A rozdrażniony to ty chyba
                            jesteś księciuniu.
                            • zbynek997 Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 28.05.08, 13:18
                              Widzisz sam sobie pacanku dałeś odpowiedź.
                              Jeżeli ty możesz czytać i odpisywać w taki sposób jaki uważasz za słuszny to
                              dlaczego ja mam być pozbawiony tej przyjemności ??????
                              Proszę o odpowiedź na moje pytanie.

Nie jestem rozdrażniony ale widzę że tobie nerwy już puszczają bo piszesz bzdury.

• toudek74 Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 28.05.08, 14:51
                                Bla, bla, bla..... Wogóle nie robi to na mnie wrażenia. I nie
                                sprowokujesz mnie wyzwiskami. To jakich słów uzywasz i jak się
                                odnosisz do innych świadczy tylko o tobie.
                                • fifi35 Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 28.05.08, 18:19

Myślę toudek74 że nikt Cię nie próbował sprowokować a wręcz przeciwnie mam
                                  wrażenie że to ty chciałeś sprowokować zbynka.
                                  Odpisz lepiej na jego pytanie bo "Bla, bla, bla" to troszkę prostacka odpowiedź.

POZDRAWIAM
                                  • toudek74 Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 28.05.08, 18:42
                                    Prostacka to fakt, ale nie widziałem już w tej rozmowie innej
                                    alternatywy. Jeśli ktoś kogoś nie lubi to nie powinien tego okazywać
                                    w ten sposób jak to robi zbynek997. A jeśli ma trochę odwagi to
                                    niech to powie osobie zainteresowanej w twarz. Administrator
                                    stworzył tą stronę po to, żeby mieszkańcy tego osiedla mogli
                                    rozwiązywać swoje codzienne problemy i poruszać najróżniejsze
                                    tematy. Chociażby z tego względu należy mu się trochę szacunku.
                                    Takie jest moje zdanie. Natomiast jeśli zbynkowi997 nie odpowiada
                                    forma tej strony to niech stworzy swoją, lepszą być może, wykaże się
                                    inicjatywą - bo krytykować to każdy potrafi, przecież nikt mu tego
                                    nie zabrania. Negowanie wszystkiego dookoła (prześledź jego
                                    wcześniejsze posty a będziesz wiedziała o czym mówię) nie prowadzi
                                    do niczego. Tak jak napisałem wcześniej zbynkowi997 nie
                                    przeszkadzają "inne osiedlowe tematy" a tu nagle masz ci los - nie
                                    spodobał mu się sposób logowania omyłkowo wprowadzony przez
                                    administratora. Gratuluję obiektywizmu i rozsądku. I to próbowałem
                                    sympatycznemu koledze uświadomić, ale jak widać nie wyszło.
                                    • zbynek997 Re: DO PANA ADMINISTRATORA STRONY www.horowa.pl 02.06.08, 11:56
                                      Fifi debilowi nie wytłumaczysz.
                                      Zakochany jest może w Panu Zbyszku B. nie wnikam.
                                      Masz gościu (toudek74) klapki na oczach i nie czytasz poprzednich komentarzy.
                                      Zgadzam się że kiedyś wypisywałem niecenzuralne słowa za co już przeprosiłem na
                                      łamach forum.
                                      Swojego zdania na temat Pana Zbyszka B. nie zmienię.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka