redball 05.08.08, 18:44 Wczoraj zwiało nam z tarasu czerwony namiot ze Spidermanem. Około 15 był widziany w okolicy bloku C, później zniknął. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt tu na forum lub pod nr tel.:0512050628 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redball Re: zaginął namiot ze Spidermanem 05.08.08, 18:47 nie jest to cenna rzecz, ale trochę mi szkoda dziecka, także gdyby ktokolwiek widział, ktokolwiek wie........ Odpowiedz Link
zbynek997 Re: zaginął namiot ze Spidermanem 12.08.08, 08:03 Zapytaj Pana jarez on jest podobny do Spidermena może ci coś doradzi. Przepraszam za ten żarcik twoim kosztem. Jeżeli ten namiot nie jest tak bardzo drogi to może kup dzieciakowi drugi bo ja na uczciwość innych osób bym nie liczył. Pozdrawiam WSZYSTKICH sąsiadów Odpowiedz Link
eminence Re: zaginął namiot ze Spidermanem 17.10.08, 22:25 No niestety znalazca nie był uczciwy Trochę mi smutno że wśród naszej społeczności zdarzają się i tacy Odpowiedz Link
kasia-2828 Re: zaginął namiot ze Spidermanem 17.10.08, 23:23 Dlaczego odrazu wietrzyc kradziez? moze osoba która znalazła nie ma netu...moze znalazło dziecko które nie wie ze ktos poszukiwał..moze wywiało poza osiedle...moze osiadł w takim miejscu gdzie dotąd tam lezy...moze spadł gdzies gdzie przechodzący uznał ze wyrzucic, niewiadomo w jakim byl stanie po perypetich burzowych...Smutne jest to ze kazdy na kazdym kroku szuka problemu gdzie go nie ma...jest tyle okolicznosci zaginiecia pana S ze mozna wymieniac i wymieniac...ale najlatwiej oskarzyc o kradziez..i jak myslicie dorobił sie ten co ukradł?? sprzedał na allegro i kupił porządny rower troche luzu bo oszalejemy... ;> Odpowiedz Link