sheki 20.03.04, 00:15 Jakie jest Wasze zdanie na temat nowego pasażu handlowego przy PCK? Może jeszcze zbyt wcześnie na wnioski skoro jeszcze nie jest ukończony,jednak można już teraz pokusić się na wstępną opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deeem Re: Wasze zdanie 20.03.04, 17:13 moim zdaniem......... na tzw. ryneczku jast groch z kapustą wszystko jest ułożone bez sensu bez jakiegokolwiek porządku np. chcę kupić marchewkę bezazotową -jeśli nie ma jej w pierwszym z brzegu to muszę oblecieć cały ryneczek choć wiemy że jest powszechna praktyka supersamów że chleb umieszcza się na samym końcu moim zdaniem ułożenie sklepików jest uciążliwe dla klientów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Wasze zdanie 20.03.04, 22:36 Zawsze znajdzie się jakiś malkontent.:) Witam fanatyka hipermarketów.:) Odpowiedz Link Zgłoś
deeem Re: Wasze zdanie 20.03.04, 23:38 Sheki, zastanów się czego ty chcesz, chciałeś opinii,to ją masz, nie odebrano mi prawa głosu, ani nie zaznaczyłeś żebym się nie wypowiadał, a jeżeli mam krytyczne uwagi to już dla Ciebie jestem MALKONTENTEM ? A gdzie wolność do wypowiedzi? Już jeden człowiek z Polic ma kłopoty za to, że miał odmienne zdanie!!! A poza tym w którym momencie wyczytałeś, że jestem fanem hipermarketów ? Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: Wasze zdanie 21.03.04, 15:34 Nie zauważyłeś emotionków po każdym z mich zdań?? O.K. Skoro bierzesz to tak poważnie to moim zdaniem rzeczywiście zachowujesz się jak potencjalny klient HM i nie jest to jakiś zarzut.po prostu niektórzy tak mają.:)Są ludzie,ktorzy nir lubią się czuć anonimowi i oni stanowią klientelę małych sklepów.Stali klienci wiedzą gdzie się znajduje dany towar,inni lubią sobie poszperać wśród kramów.To tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
deeem Re: Wasze zdanie 21.03.04, 19:01 Zauważyłem, ale to jest tak jak, być troche w ciąży! sheki napisał: > Nie zauważyłeś emotionków po każdym z mich zdań? Odpowiedz Link Zgłoś
deeem Re: Wasze zdanie 21.03.04, 19:10 Stali klienci to może i wiedzieli ale teraz wszystko jest po NOWEMU! A poza tym kramów już nie ma, to zrobiła się jedna wielka hala ze sprywatyzowanymi sklepikami. To tyle..... "ja Ci zawsze mogę iść na rękę a nawet na nogę" sheki napisał: > Stali klienci wiedzą gdzie się znajduje dany towar,inni > lubią sobie poszperać wśród kramów.To tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: Wasze zdanie 22.03.04, 21:43 Właśnie o to chodziło.Na miejscu obskurnych bud powstał pasaż handlowy w pełni tego słowa znaczeniu.Na końcowy efekt trzeba jeszcze trochę poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Wasze zdanie 23.03.04, 17:52 Jestem za a nawet przeciw ;-)) Każdemu można dopasować. pzdr :D Odpowiedz Link Zgłoś
deeem Re: Wasze zdanie 23.03.04, 18:55 słusznie "ja Wam zawsze mogę iść na rękę a nawet na nogę" chetor napisał: > Każdemu można dopasować. Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: Wasze zdanie 23.03.04, 21:23 Nie żebym się czepiał...Skoro kogoś cytujesz to dopisuj swoją odpowiedź POD cytatem,nie odwrotnie.... Odpowiedz Link Zgłoś