Dodaj do ulubionych

zzo porodu

22.12.05, 15:38
Czy ktoś z Was ma może namiary na anestezjologa aby możnaby było umówić się
prywatnie na znieczulenie porodu?
Obserwuj wątek
    • port09 Re: zzo porodu 04.01.06, 09:26
      Przejdź się do szpitala i zapytaj, a tak nawiasem mówiąc - po co?
      • deeem Re: zzo porodu 04.01.06, 14:39
        port09 napisał:
        > Przejdź się do szpitala i zapytaj, a tak nawiasem mówiąc - po co?

podoba mi się ten głos rozsądku
    • karola1982 Re: zzo porodu 09.02.06, 18:15
      niestety nie da sie tego tak zalatwic.nasz szpital ma podpisana umowe z anestezjologiem i kazde zzo niestety kosztuje 500zl.najdrozej w okolicy, nad czym ubolewam bo w kwietniu jazda na porodowke
      • bozka70 Re: zzo porodu 11.02.06, 22:08
        Karola 1982 przeżyjesz poród bez anastziologa, szkoda by było było przespać
        cód narodzin, będzie cięzko ale to jest piękne..a co do wypowiedzi panów na
        temat tego postu "po co??" skoro nie macie nic do powiedzenia lepiej milczcie,
        nie macie pojęcia na ten temat i nie szydżcie z zniego
        • port09 Re: zzo porodu 12.02.06, 17:23
          Z całym szacunkiem, nikt z porodu i kobiety rodzącej nie szydzi. Zadanie pytania "po co" zachęcało do zastanowienia się nad sensem zzo - nie ma co się wiec denerwować. Swoją drogą, w czasach porodów rodzinnych, kiedy mówimy o wspólnym przeżywaniu porodu słowa: "skoro nie macie nic do powiedzenia lepiej milczcie,
          nie macie pojęcia na ten temat" to zwykłe potraktowanie (z gruntu) ojców (jacy by nie byli) jak zwykłych samców. Szkoda. Niemniej, każdy ma prawo mieć swoje zdanie na ten czy inny temat.
        • karola1982 Re: zzo porodu 13.02.06, 17:52
          Wcale nie nastawiam sie ze koniecznie musza mnie znieczulic, mam nadzieje ze bole beda znosne, ale jakby co dobrze miec swiadomosc ze w kazdej chwili mozna sie ich pozbyc:).Ale twarda ze mnie sztuka takze bede sie mocno starac!No a poza tym nikt tu nie mowi o przespaniu cudu narodzin zzo nie ma nic wspolnego z narkoza.No tyle tylko ze jedno i drugie wykonuje anestezjolog

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka