alladynka11 17.10.09, 23:16 Polecam salon Bożenka naprzeciwko Myszki strzyżenie i modelowanie super, a po manicure japonskim i parafince mam piękne dłonie i atmosfera bardzo miła . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elaa501 Re: dobry fryzjer w Mysiadle 29.10.09, 17:25 Byle nie trafić na praktykantkę:) Odpowiedz Link
mjmaj Re: dobry fryzjer w Mysiadle 10.11.09, 10:25 dokładnie! :) Ja kiedyś trafiłam.. ale w innym zakładzie. Nigdy więcej! Odpowiedz Link
alladynka11 Re: dobry fryzjer w Mysiadle 10.11.09, 22:14 Byłam ostatnio i uważam nadal że to najlepszy salon w Mysiadle , (uczniowie- słyszałam jak pani Bożenka mówiła do nich że muszą przyprowadzać znajomych do nauki lub ćwiczyć na sobie),a strzygłam się w kilku tutejszych z miernym skutkiem . Kolega chodzi do nich na solarium bo mają lampy brązujące i na leżącym i na stojącym no i ważne - łóżka są czyste.A zapomniałabym kilka dni temu koleżanka robiła sobie u nich paznokcie akrylowe ze zdobieniami u pani Gabrysi ona to dopiero ma super pomysły- wyszły super. Odpowiedz Link
kolina32 Re: dobry fryzjer w Mysiadle 24.01.10, 11:11 no, no.... chwalisz tak bardzo, że aż pachn ie płatna protekcją ;-) Odpowiedz Link
megan82 Re: dobry fryzjer w Mysiadle 14.11.09, 00:00 oooooo!!!!! ekstra.napewno zajrze tam bo dopiero sie przeprowadzilam tu i poszukuje super specjalistów;) Odpowiedz Link
alladynka11 Re: dobry fryzjer w Mysiadle 20.01.10, 23:27 kiedyś przeczytałam o pani Kamili między blokami , może ona kiedyś ładnie robiła ale teraz to po prostu porażka niepolecam, a koleżanka była u tej fryzjerki Dorotki przy białym murze też szkoda mówić, zadowolona to ona nie była. Odpowiedz Link
bubster Re: dobry fryzjer w Mysiadle 21.01.10, 09:20 Czy pani Bożenka to ta pani która strzyże tutaj:? beautyland.com.pl/fryzjerstwo.html a jak nie - co myslicie o salonie Beautyland? Odpowiedz Link
mnemonka Re: dobry fryzjer w Mysiadle 22.01.10, 09:09 Chodze do fryzjera Pani Dorotki do Salonu Fryzur od ponad 2 lat, moje znajome i rodzina rówiez tam chodza i wszyscy jestesmy zachwyceni. Fajne, niebanalne fryzury, które potem super sie układaja. A o zdolnosciach Pani Dorotki najlepie świadczy ilośc wiernych od lat klientek. Zanim Dorotka otworzyła salon, przetestowałam wszystkie w Mysiadle i NI i tragedia. U Bożenki tez byłam i jesli lubisz wiekowe fryzury, i chcesz nosic się na 40-50 lat to rzeczywiscie warto tam pójśc, ale jesli chcesz by nowoczesna i elegancka i miec rewelacyjne samopoczucie i 10 lat nie idz do Dorotki!! Odpowiedz Link
mnemonka Re: dobry fryzjer w Mysiadle 22.01.10, 09:14 Za szybko wysłałam :) Oczywiście 10 lat MNIEJ :) idz do Dorotki! Odpowiedz Link
pt100pt Re: dobry fryzjer w Mysiadle 22.01.10, 11:03 Witam, można dokładniej podac gdzie przyjmuje p. Dorota???? Przy jakim białym murze??? Pozdrawiam Odpowiedz Link
mnemonka Re: dobry fryzjer w Mysiadle 22.01.10, 23:22 Witam, Pani Dorotka przyjmuje zaraz za kortami po lewej stronie w Mysiadle. Jest tam Salo Fryzur, kosmetyka i paznokcie a na dole weterynarz. Naprawdę szczerze polecam. Odpowiedz Link
mart-a-l Re: dobry fryzjer w Mysiadle 02.02.10, 07:58 a ta Pani Dorotka to w jakich godzinach ma otwarty salon no i moze jakis numer telefonu do niej.Pozdrawiam Odpowiedz Link
bubster Re: dobry fryzjer w Mysiadle 02.02.10, 09:07 Też proszę adres i nr tel dziękuję Odpowiedz Link
mnemonka Re: dobry fryzjer w Mysiadle 02.02.10, 21:07 Witam, Pani Dorotka przyjmuje od pon do soboty od rana do wieczora :) Wyjątkiem są środy bo wtedy ma wolne. Podaję numer telefonu 22 750 73 79 Odpowiedz Link
grabcio76 Re: dobry fryzjer w Mysiadle 23.03.12, 21:07 Nowy namiar na Panią Dorotkę ja odnalazłem ją tutaj: Platinumonline.pl Odpowiedz Link
grabcio76 Re: dobry fryzjer w Mysiadle 23.03.12, 21:19 odnajdziesz panią Dorotkę tutaj : Platinumonline.pl Odpowiedz Link
krasusek Re: dobry fryzjer w Mysiadle 05.02.10, 16:05 A ja dziś po raz kolejny przekonałem się, że męskie strzyżenie u Bożenki jest do bani i na pewno nigdy już tam nie pójdę i nie polecam. Strzygę się krótko, maszynką, chyba to nic skomplikowanego, nie? A zawsze coś spieprzą. Jasne jest, że jak raz przeleci maszynką głowę to zawsze jakieś niedocinki zostają, a jak dziś zwróciłem Pani na to uwagę to... "no przecież to niemożliwe, by maszynka cięła nierówno!". Żenada, nie polecam. Odpowiedz Link
alladynka11 Re: dobry fryzjer w Mysiadle 02.02.11, 17:32 mojego Witeka strzygła właścicielka na irokeza i jest bardzo zadowolony szybko i dokładnie, jedyny minus to to ,że trzeba się umawiać , ale chyba warto .Ja polecam ten salon innym znajomym a najlepiej samemu spróbować i wyrobić sobie zdanie samemu . Odpowiedz Link
megan82 Re: dobry fryzjer w Mysiadle 03.02.11, 13:14 Od ponad roku chodze do bozenki i jestem bardzo zadowolona. dzieki za polecenie takiego specjalisty Odpowiedz Link
ekachna Re: dobry fryzjer w Mysiadle 03.02.11, 21:34 A ja polecam Beautyland. I fryzjerkę i kosmetyczkę. Super. I do tego miło. Odpowiedz Link
nimeska Re: dobry fryzjer w Mysiadle 08.06.11, 09:02 a jaka opinia o fryzjerce Pani Marzenie z tego salonu ? chodzi mi o doświadczenie w radykalnych ścięciach i zmianie wizerunku Odpowiedz Link
alladynka11 Re: dobry fryzjer w Mysiadle 24.03.12, 18:56 Pani Marzenka pracowała tylko krótki okres o ile wiem chyba była po wychowawczym i spowrotem jej nie ma bo nie miała co z dzieckiem zrobić. Była niezła w te klocki ale teraz jej nie ma . Ale spokojnie możesz iść do każdej z nich tylko powiedz że chcesz coś szalonego to napewno będziesz zadowolona . Widziałam tam już nie jedną fajną radykalną metamorfozę , ja nie jestem taka odważna lubię spokojne fryzury. Polecam pa Odpowiedz Link