Dodaj do ulubionych

Ortodonta Wrocław

20.05.13, 10:08
Witam wszystkich,
poszukuję dobrego lekarza ortodonty w okolicach Wrocławia. Słyszałam wiele dobrego o Doktor Strzałkowskiej. Moja znajoma leczyła tam zęby i wygląda teraz pięknie! Nie ukrywam, że z zazdrością patrzę na jej uśmiech ale chciałabym jeszcze zdobyć informację o leczeniu aparatami estetycznymi, a z tego co się orientuję, w Orthosmile leczą tylko metalowymi.
Czy ktoś zna inną świetną klinikę z przezroczystymi aparatami?
Obserwuj wątek
    • agakowkow Re: Ortodonta Wrocław 20.05.13, 10:37
      Witam,
      Pani Gabrielo, znam Orthosmile od ponad roku i szczerze polecam bez zastanawianiasmile
      Efekty są niesamowite! Za parę tygodni ściągam aparatbig_grin Bardzo szybko mi zleciał czas leczenia, to zasługa profesjonalnego podejścia do pacjentasmile Co do estetyki leczenia...Moim zdaniem aparat metalowy jest bardziej estetyczny od tych przezroczystych ;p Przynajmniej widać, że człowiek dba o swoje zęby, a przy estetycznym spoglądając na człowieka z daleka nie do końca wiadomo, czy ma żółte zęby, czy z jego zębami jest coś nie tak...Poza tym ponoć te zamki się przebarwiają i łamią podczas tzw. przeklejek (zmiana pozycji zamka podczas kontroli). Ponadto aparat odejmuje lat;p Wiele razy słyszałam, że ta "biżuteria" mnie odmłodziła ;p Myślę, że Pani koleżanka może się ze mną zgodzićsmile Decyzja należy do Pani, pozdrawiam
    • rade-k33 Re: Ortodonta Wrocław 08.09.13, 01:53
      Ja tam zawsze będę polecał mojego ortodontę, który jest poprostu bogiem w tych sprawach tongue_out Mówię oczywiście o livedencie: www.live-dent.pl Ceny są bardzo tanie, a usługa bardzo ale to bardzo na wysokim poziomie. Polecam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka