Dodaj do ulubionych

Ortodonta -opinia do sądu

14.06.21, 14:04
Witam serdecznie
Poszukuje lekarza, który na podstawie dokumentacji, konsultacji + co tam będzie potrzebne wystawi opinie na temat przebytego leczenia. Opinię którą będę mogła przedstawić w sądzie.
Wiem, że jest w Polsce problem z ortodontą biegłym sądowym. Czy ktoś ma sprawę w toku i znalazł lekarza, który zgodził się przygotować opinie, nawet prywatnie. Ważnym dla mnie jest aby zgodził się wykorzystać te opinie w sądzie.
Kontaktuje się z wieloma wyszukanymi w internecie jednak na ten moment bezskutecznie.
Z uwagi na to, ze moja sprawa jest w sądzie wolałabym nie udzielać tutaj na forum szczegółów mojej sprawy.

Obserwuj wątek
    • konradklim Re: Ortodonta -opinia do sądu 17.09.22, 12:31
      Cześć. Czy udało Ci się odnaleźć pomoc w tym temacie? Mam ten sam problem, chętnie porozmawiam. Proszę o kontakt: klimkon97@gmail.com
      • sarkanowak Re: Ortodonta -opinia do sądu 12.12.22, 14:19
        proszę o kontakt sarkanowak@interia.pl
    • sarkanowak Re: Ortodonta -opinia do sądu 12.12.22, 14:20
      proszę o kontakt Nikola na sarkanowak@interia.pl
    • smerfmaruda123 Re: Ortodonta -opinia do sądu 13.09.23, 18:43
      Haha dobry żart. Opinia do sądu. Nie ludźcie się, że konowały wam cokolwiek pomogą w tej materii. Ręka rękę myje... znam temat od podszewki ale dla zdeterminowanych polecam na takie wizyty zabierać ukryte kamery. .. i nagrywać. Zawsze może się zdarzyć, że konowalowi się coś istotnego wymksnie ustnie.... ulubioną strategią konowałow jest robienie idioty z pacjenta...albo udawanie, że nie ma problemu... a najczęściej wypraszanie tuż po wejsciu.
    • szczesliwy_pirozek Re: Ortodonta -opinia do sądu 31.10.23, 10:49
      mysle ze moglabys sie skontaktowac z osobą, ktora skarzyla o zniszczenie zębow podczas zabiegu wkręcania implanta doktora o nazwisku Piotr Trafidło, Stalwoa Wola - wiem ze ta kobieta ma konto na youtube i tam chyba podaje jakis kontakt do siebie. O jej przypadku TVP zrobilo caly wielki reportaz, to jak straszne ten doktor popelnil błędy, sprawa jest w sądzie i tam jest wielka szansa na wysokie odszkodowanie. Tu jest ten material z TVP i to jest chyba jej konto www.youtube.com/watch?v=GCjvrecByDA
      • ain.bisien.beszojad Re: Ortodonta -opinia do sądu 13.11.23, 15:01
        Dentysta Trafidło Stalowa Wola robi sie slawny :0 Widze ze o jego przypadku piszą gazety, ciekawe ile jeszcze pociągnie na swojej opinii celebryty, cos czuje ze niezbyt dlugo dorzeczy.pl/kraj/500757/stomatolog-celebryta-ze-stalowej-woli-ma-problemy.html
      • smerfmaruda123 Re: Ortodonta -opinia do sądu 25.11.23, 11:19
        Szkoda, że konowałem dentystą Łukasz Babczyński z Mysłowic i Dąbrowy Górniczej nikt nie chce się zająć! Dopiero w tym roku zaczął wklejać efekty swych wątpliwych prac. Co zatem robił przez 10 czy 15 wcześniejszych lat? He? Są specjalne programy do prostowania zębów i można oszukiwać nimi potencjalnych pacjentów by skłonić do rozpoczęcia leczenia. Program w sekundę wyprostuje Ci zęby wirtualnie. Także te ich zdjęcia ze stron można wsadzić w cztery litery sobie wraz z ochami i echami przydupasów. I zadajcie sobie pytanie czemu zdjęć całej twarzy pacjenta nigdy nie widać tylko same zęby? He? Można oczy wymazać. .. zdjęcia po rzekomych zabiegach dentystycznych typu licówki czy ortodoncja są poprawianie. .. nigdy nie ma pewności czy to rzeczywiście pacjent czy byle kto.

A ten z linku poniżej m.in. odchudza pacjentkom przy okazji pseudo leczenia ortodontycznego pośladki i cycki! Nie to nie żart forum.gazeta.pl/forum/w,23692,167835867,167835867,Nie_polecam_dr_L_Babczynski_ortodonta_Myslowice.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka