18.11.05, 19:06
Możecie napisac jak czyscicie swoje zabki. Bo ja mam „mały” problem z
czyszczeniem zebow miedzy drutami. Uzywam wyciorkow Jordana ale widze ze zeby
w tych miejscach lekko zszarzaly.
Obserwuj wątek
    • hexe25 Re: Jak myc? 18.11.05, 23:10
      z mojego 'doświadczenia' wiem, że wyciorki jordana szybciej pękają niż wyciorki np. oral-b. w ciągu jednego dnia połamałam dwa jordana wink jeśli widzisz, że zęby poszarzały (pewnie pojawia się delikatny osa), to wypróbuj pastę VILCACORA (likwiduje kamień i osad) bądź też pastę HOMEODENT (działania te same; obie do kupienia w aptekach) używałam i tej i tej i muszę powiedzieć, że homeodent radzi sobie lepiej z osadem niż ta pasta vilcacora. ja wtykałam wyciorek w pastę, potem szorowałam przestrzenie między drutem a zębem i byo widać różnicę. spróbuj, może coś pomoże smile na 99% nie zaszkodzi wink
      • plpk Re: Jak myc? 19.11.05, 11:50
        Ja uzywam jeszcze szczoteczki jednopęczkowej Oral B bardzo fajna i nic mi tak
        dobrze nie doczyszcza pierścieni jak ona.
        • hexe25 Re: Jak myc? 19.11.05, 13:29
          szczoteczka jednopęczkowa Oral B - możesz mniej więcej wytłumaczyć jak ona wygląda, bo nie mogę sobie wypbrazić smile (a może ja ją nawet mam i o tym nie wiem wink
        • hexe25 Re: Jak myc? 19.11.05, 15:22
          no dobra, już wiem jak ona wygląda smile nie mam takiej - jeszcze wink skoro piszesz, że dobrze czyści pierścienie to chyba ją wypróbuję, bo rzeczywiście na pierścieniach jest trochę osadu i ciążko tam dojść wyciorkami.
          • plpk Re: Jak myc? 19.11.05, 19:19
            To jest taka szczoteczka z jednym pęczkiem włosia. Nie wiem jak jeszcze inaczej
            wytłumaczyć wink Na prawde polecam nic tak nie wydłubuje jedzenia z pierscieni i
            nie doczyszcza ich ja taka szczoteczka a i każdy ząb z osobna można nią
            dokładnie wyszorować.
    • geti Re: Jak myc? 19.11.05, 17:45
      A nie wiecie czy moze sa takie jednopeczkowe koncowki do elektrycznych
      szczoteczek Oral B ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka