patka_watka 07.01.07, 17:12 Czy jak ma się założony aparat to można chodzić na basen? Ja chodzę na basen co tydzień, więc to będzie dla mnie problem jak przez aparat nie będę mogła trenować . Czy chlor szkodzi aparatowi? ODPISZCIE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chrupalek Re: APARAT A BASEN? 07.01.07, 22:28 Pływałem na basenie z aparatemi i nic mi się nie stało (aparatowi też nie ). Przez pewien okres pływałem tak często jak Ty, wiec najwyraźniej chlor nie wpływa negatywnie na aparat. Odpowiedz Link
tianka1 Re: APARAT A BASEN? 08.01.07, 09:46 Mysle, ze chlor zawarty w wodzie moze nawet korzystnie wplywac na aparat i wybielac gumeczki Nie, no zartuje! Woda na basenie nie ma najmniejszego wplywu na zeby i aparat. Odpowiedz Link
patka_watka Re: APARAT A BASEN? 08.01.07, 17:59 To dobrze. Za niedługo pójdę na pierwszą wizytę więc spytam się dokładnie orto. Ale dzięki za informacje Odpowiedz Link
pimienta Re: APARAT A BASEN? 08.01.07, 22:31 Ja pływam z moim apratem dwa razy w tygodniu i nie narzeka A nawet powiem, że w pierwszych dniach po założeniu, kiedy ogólnie nie było mi do śmiechu (ból, otarcia, ranki w buzi) tylko w basenie udawało mi się o tym zapomnieć. pozdr. Odpowiedz Link
patka_watka Re: APARAT A BASEN? 09.01.07, 19:41 To fajnie, że uśmierza ból. Przynajmniej do czegoś mi się to przyda Odpowiedz Link