lusia821 09.01.07, 19:26 Mam pytanie czy jest ktoś na forum kto miał założony aparat ortodontyczny przez tego lekarza? Jeśli tak to jakie są efekty? Zna się na ortodoncji czy nie? Wiem, że jest to lekarz stomatolog stąd moje wątpliwości. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romek99 Re: dr Marcin Dolecki 13.01.07, 20:58 Gorąco polecam jeden z najlepszych fachowców w kraju,facet jeździ po całym świecie i ciągle się dokształca, nie jest zbyt popularny wśród ortodontów bo proponuje leczenie bez wyrywania zębów,a większość orto idzie na łatwiznę i po prostu wyrywa.Pozdrawiam Odpowiedz Link
andrzejwawa1 Re: dr Marcin Dolecki 14.01.07, 14:49 Człowieku, o czym ty piszesz? Ten dr, nie ma specjalizacji z ortodoncji, to po pierwsze. Po drugie to młody lekarz bez dorobku naukowego, który doświadczenie zdobywa, chyba wyłącznie, na kursach przez siebie organizowanych. Po trzecie ,jego hasło marketingowe, że inni leczą wyrywaniem a on nie wyrywa, jest kłamliwe i aroganckie. Żaden lekarz nie wyrywa niepotrzebnie zębów, niby jak miało by mu to ułatwić pracę??? Facet ukończył jakiś kurs w stanach, gdzie za $ można kupić sobie śmieszny tytuł Senior Instructor, International Association for Orthodontics. Lepper też ma doktorat, podobno nie jeden. Wybacz, ale dla mnie ważne jest nie jakiś podrzędny dwudniowy kurs, a wiedza i doświadzenie poparta tytułem naukowym, bądź specjalizacją, zdobytą po latach ciężkiej pracy. Wtedy można mieć minimum zaufania do takiego dr. Odpowiedz Link
pasik5 Re: dr Marcin Dolecki 15.01.07, 12:53 czy ktoś leczył u ww doktora staw skroniowo żuchwowy i z jakim skutkiem,czy wogóle ktoś się u niego leczył,jest bardzo pewny siebie nie wiem czy słusznie Odpowiedz Link