Dodaj do ulubionych

Wymiana gumeczek

05.02.07, 11:54
Hej mam kosmetyczny aparat i gumeczki juz mi sie trochge przebarwily. Czytalam ze niektorzy sami je wymieniaja. Gdzie mozna takie gumeczki kupić.
Jak narazie ide do orto na ich wymiane i mam pytanie. Ile to mniej wiecej kosztuje...
Obserwuj wątek
    • agus863 Re: Wymiana gumeczek 05.02.07, 12:16
      Można samemu wymieniać, ktoś już opisywał dokładnie krok po kroku jak. Gumeczki
      nie są drogie, kupujesz je w sklepach stomatologicznych, albo dobrze
      zaopatrzonych medycznych (tam gdzie szczoteczki zazwyczaj)
    • mam_c.i.a_2 Re: Wymiana gumeczek 05.02.07, 12:54
      Samemu jest cięzko wymienić gumki, chyba że masz specjalną "pęsetkę" i
      najlepiej kogoś do pomocy. Ja musiałam założyć jedną (która spadła) i sprawiło
      mi to spory kłopot, dlatego nie podjęłabym się samodzielnej zmiany wszystkich.
      Jeśli chodzi o koszt, to podobno same gumki nie są drogie.
      • agus863 Re: Wymiana gumeczek 05.02.07, 22:54
        Ktoś już opisywał jak robił to za pomocą nici dentystycznych, podobno działa i
        nie jest trudne smile Ten ktoś też miał aparat kosmetyczny. Poszukajcie wątku na
        forum.
        • tianka1 Re: Wymiana gumeczek 08.02.07, 19:30
          To ja wlasnie opisywalam metode samodzielnej wymiany gumek za pomoca nici
          dentystycznej. Sprawdzona, bezpieczna i skuteczna! A na dodatek latwa!
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23692&w=51757767&a=51757767
          • dorota_kirchner1 Re: Wymiana gumeczek 08.02.07, 23:53
            Hej tez znalazłam twoja odpowiedź. smile Ale teraz mam kolejny problem nie mogę nigdzier znaleźć tych gumeczke. W internecie chyba zakup jest niemożliwy - nigdzie nie podaja ceny pewnie ejst ona znana tylko gabinetom a z kolei próbuje znaleźć jakąs hurtownie w Poznaniu i tez ciezko.. Pomózcie smile
            • tianka1 Re: Wymiana gumeczek 19.02.07, 12:06
              Nie musisz szukac hurtowni, wystarczy zwykly sklep z artykulami
              stomatologicznymi. W miescie jest ich naprawde duzo! A koszt nowych ligatur to
              3-4 zlote.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka