ooo7 22.08.07, 20:38 Czy wogóle jakikolwiek gabinet w Lublinie pracuje na tym systemie? W wyszukiwarce nic ( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aina92 Re: Damon w Lublinie 28.08.07, 17:30 ja mam damona od 1,5 roku [szczerzy praiwe idelane zabki ;p] wiem ze wtedy 4 czy 5 gabinetów w lbn miało [nie wiem jak teraz] wiem że napewno ul.Bajkowa d.Klimkowicz Odpowiedz Link
ooo7 Re: Damon w Lublinie 01.09.07, 09:00 dzieki! a juz mi się wydawało ze na temat damona wypowiada sie tylko nawiedzony ortodonta, kóry krytykuje aby naganiac sobie klientów do własnego gabinetu. czy możesz powiedzieć jaki jest koszt? Odpowiedz Link
aina92 Re: Damon w Lublinie 01.09.07, 12:58 ja zapłaciłam 6.000 za założenie+wszystkie wizyty+ łuki itp. Odpowiedz Link
kaskarz Re: Damon w Lublinie 01.09.07, 13:20 ooo7 napisała: > dzieki! a juz mi się wydawało ze na temat damona wypowiada sie tylko > nawiedzony ortodonta, kóry krytykuje aby naganiac sobie klientów do > własnego gabinetu. czy możesz powiedzieć jaki jest koszt? Ja osobiście nie zauważyłam, aby moderator tego forum naganiał kogokolwiek do własnego gabinetu. Jest to forum otwarte dla każdego, a więc inni specjaliści ortodoncji mogą również wyrażać swoje zdanie na różne tematy. A jeśli chodziłoby o naganianie to również mógłby polecać Damona, aby zaspokoić "widzimisię" swoich pacjentów i przy okazji zarobić sporo pieniędzy. Proponuję jeszcze raz przestudiować (ze zrozumieniem) archiwum i nie wyciągać błędnych i oskarażających wniosków. Damon, zwykły porcelana czy inny... Wszystkie są dostępne i Ty decydujesz co wybierzesz. Odpowiedz Link
sisigma Re: Damon w Lublinie 01.09.07, 22:40 Po co idziesz do ortodonty skoro sam/sama wiesz jak się leczyć a ortodontów uważasz za nawiedzonych? Odpowiedz Link
ooo7 Re: Damon w Lublinie 03.09.07, 20:26 Cóż po prostu nie lubię nachalnego krytykanctwa. Damon to system leczenia stosowany na całym świecie i owszem nie każdy ortodonta musi leczyć w ten sposób a nawet nie każdy ortodonta musi uważać tą metode za skuteczną, ale krytykowanie jakiegoś trendu z takim zapałem jest już nudne. Tymbardziej, że ten pan chyba nie powiniem tak negatywnie wypowiadać się o metodzie, któej nie miał okazji wypróbować na swoich pacjentach. Tak sie złożyło że jego negatywna opinia pojawia sie w wielu wątkach. Odpowiedz Link